010 - 220 5087 info@erasmusuitvaart.nl
ervaringen

Bent u tevreden over mijn werkwijze en begeleiding? Deel gerust uw ervaring.

Laat hier uw reactie achter

 
 
 
 
 
Alle weergegeven velden dienen ingevuld te worden. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Het kan zijn dat uw bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om reacties te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
378 berichten.
Fam. Roos
Beste Hans en Angelique,

Dankbaar voor hoe mooi en fijn de uitvaart van onze lieve man en paps is verlopen.

Met jullie steun hebben wij de dienst zelf kunnen leiden. Jullie waren er wel, maar een soort van onzichtbaar ;-).

Aan alle tips hadden jullie gedacht in de dagen er naartoe. Hierdoor verliep alles op rolletjes en naar ons aller wens.

Nogmaals dank !
Francisca Henneman
Beste Hans en Angelique,

Ongeveer 8 jaar geleden heb je de uitvaart van mijn moeder verzorgd. Sindsdien is jouw telefoonnummer in mijn eigen map.

Nu heb je de uitvaart van mijn vriend verzorgd. Een totaal andere situatie. Maar met respect en zorg voor ieders wensen is het ook deze keer een waardig afscheid geweest.

Jouw telefoonnummer blijft in mijn eigen map.

Dank jullie wel!
Francisca
Nicole van der Werff
Beste Hans,

Ik heb je in de laatste 13 maanden twee keer moeten bellen. Twee totaal verschillende omstandigheden, jouw steun onveranderd geweldig.

Jouw suggestie voor Het Kasteel van Sparta voor het afscheid van mijn broer paste perfect. Het was grootst en klopte helemaal. Je hebt veel meer dan noodzakelijk gedaan om alles te regelen en te verzorgen.

Niet in de laatste plaats mij begeleiden, dingen te regelen terwijl ik volledig in shock was. Dit afscheid heeft niet alleen mijn moeder en mij zoveel troost gegeven, maar ook de familie en vele vrienden.

Het afscheid van mijn moeder was juist weer heel eenvoudig, prachtig, zoals bij haar paste. En ook dit geeft mij weer troost.

Hans, Angelique, familie en team, bedankt voor alles!

Nicole
Ria
Beste Hans

Onze dank voor de fantastische wijze hoe jij en je team de uitvaart tot iets bijzonders hebt gemaakt.

Vanaf het eerste moment dat wij met jou kennis maakten heb jij ons een heel warm en deskundig gevoel gegeven. Je hebt ons zeer vakkundig en betrokken begeleid met alle voorbereidingen.

Het afscheid van Marc was bijzonder mooi en heel indrukwekkend. Ook de viideo-impressie geeft een prachtige weergave hiervan.

Wij hebben veel complimenten mogen ontvangen van familie en vrienden.

Wij gaan deze dag koesteren als een hele mooie herinnering.

Nogmaals Hans, onze grote dank voor alles!

Ria en de kinderen
Jeannette
Erasmus Uitvaart is een hele professionele uitvaart-organisatie o.l.v. Hans Lemmers.

Hans is fijn mens die rust brengt in een hectische verdrietige tijd. Hij neemt in goed overleg de organisatie over om te komen tot een passend afscheid.

Flexibel, kundig, duidelijk en maakt gebruik van zijn lange ervaring. Dat voel je. Altijd bereikbaar met persoonlijke oprechte aandacht.

Wij hebben nu voor een derde maal Erasmus Uitvaart naar volle tevredenheid ingeschakeld: een aanrader in moeilijke tijden !

Hans, super bedankt voor jouw fijne begeleiding.
Jeannette & Ad
Josefien Werdekker
Beste Hans,

Dank voor je hulp bij het overlijden van onze zus Kate. Een mooi en rustig gesprek ter voorbereiding van de uitvaart heeft iedereen geholpen. Het heeft het ongemak op dat moment weggehaald en we hebben hierdoor ons kunnen focussen op een mooi, en eenvoudig afscheid conform de wens van onze zus.

Midden in de nacht bereikbaar zijn en het bieden van een stukje nazorg, het is voor ons niet vanzelfsprekend, maar is enorm gewaardeerd.

Onze dank namens de hele familie voor je zorgvuldigheid en aandacht. Heel mooi meegedacht met een oplossing door het opnemen van een mooie video voor familie in het buitenland. Was passend en mooi, ook de muziek erbij.

We kijken hierdoor terug op een mooi afscheid, Dank je wel!
Sander Bonnet
Het voorbereidende gesprek dat jij met mijn vrouw Anouk en mij hebt gevoerd nog voor haar overlijden bracht direct rust. Hierover hoefden wij ons geen zorgen te maken; 'dit komt goed, Hans regelt het allemaal precies zoals Noukie het wil.' Je hebt ons daarmee al zoveel gegeven voordat het moeilijkste moment überhaupt nog moest komen.

Vanaf haar overlijden heb jij mij en de kinderen begeleid in het voorbereiden van en op de uitvaart en heb je er, samen met Angelique, een schitterende en respectvolle uitvaart van gemaakt welke precies verliep zoals die ene vrijdagmiddag aan Nouk haar bed met z'n drieën was besproken.

Met al het bovengeschetste ben je een enorme steun voor mij en de kinderen geweest kort na het overlijden, maar heb je daarmee tegelijk gezorgd voor een heel belangrijk aandeel in de uiteindelijke rouwverwerking.

Nogmaals mijn grote dank namens mij en de kinderen voor datgene dat je voor Noukie en ons hebt gedaan.
Hilde
Als je deze moeilijke weg met iemand mag delen is Hans zo'n enorme steun.

Hij kan zich zeer goed inleven en heeft ons daardoor een mooi afscheid gegeven waar wij enorm dankbaar voor zijn.

De juiste mens op de juiste plek!

Dankjewel Hans
Martin Vanca
De stille kracht

Hans creëerde rust en zekerheid op onze meest kwetsbare momenten. Met zijn sensitieve benadering wist hij ons te raken. Onze wensen wist hij feilloos te vertalen naar een mooie kleine intieme bijeenkomst op een locatie waar we volkomen privé met Tineke samen konden zijn.

Zijn gehele begeleiding voelde vertrouwd, bijna vriendschappelijk. Gefocust maar ook ongedwongen wist hij ons zodanig bij het afscheid van Tineke te betrekken dat we naast ons immens verdriet toch in staat waren alles bewust mee te maken.

Hans was er op de momenten dat we hem nodig hadden. Zijn betrokken en pro actieve houding maakte dat wij veel los konden laten en dit was ongelofelijk fijn in deze zware en moeilijke week.

Martin Vanca, kinderen en kleinkinderen
Roel
Beste Hans,

Mede namens Mirjam en haar gezin wil ik je hartelijk bedanken voor de fantastische wijze waarop jij (en je vrouw) het afscheid van Anneke hebben begeleid.

Onze eerste kennismaking met jou gaf ons direct al een heel goed gevoel en het volste vertrouwen. De rustige manier waarop jij ons hebt bijgestaan en geadviseerd om de juiste keuzes te maken was voor ons een enorme geruststelling.

Alles was door jou tot in de puntjes en naar onze wensen geregeld, zodat wij terug kunnen kijken op een heel mooi en waardig afscheid.
Nogmaals onze dank daarvoor.

In voorkomende gevallen zullen wij jouw dienstverlening zeker aanbevelen.

Hartelijke groet,
Roel
Maarten & Joost van de Braak
Beste Hans,

Wij zijn jou, je partner en team zeer dankbaar voor alle begeleiding en zorg na het overlijden van onze vader.

Je werkwijze is zeer prettig: rustig, steeds goed bereikbaar, zorgvuldig en duidelijk in de planning, je gaf prima advies maar liet ons tegelijkertijd vrij in onze keuzes.

Daardoor vormde zich een natuurlijk proces in voorbereiding naar een mooi en intiem samenzijn en afscheid.

Vooral de locatie Witte Kapel bij Hofwijk was hierbij een schot in de roos en uitstekende keuze.

Het goede gevoel over het afscheid helpt ons in de rouwverwerking. We kijken terug op een bijzondere laatste herinnering en we kunnen Erasmus Uitvaart van harte aanbevelen !
Willeke
Beste Hans,

We willen je mede namens onze moeder laten weten, dat de periode naar - en de dag van - de uitvaart van onze vader onvergetelijk zijn geweest, mede dankzij jou.

Je rust, subtiele hints en sturing, begeleiding, authentieke woorden bij de dienst en regie zijn uitmuntend geweest. Alles klopte. Er waren gasten die vroegen of je ook familie was. Dat zegt alles.

Nogmaals bedankt!

Eric en Willeke
Petra de Jong
Uit een eerdere ervaring wisten wij het zeker, Hans moet onze uitvaarten verzorgen.

Helaas was dit eerder dan verwacht. Onlangs is mijn man overleden. Vanaf de dag van overlijden tot na de begrafenis heeft Hans alles (samen met mij, omdat wij geen kinderen hebben) perfect en naar volle tevredenheid geregeld.

Familie en vrienden waren onder de indruk en velen wilden Hans zijn adres. Een reactie van één van de aanwezigen; We hebben er geen woorden voor, zo mooi, nog niet eerder zoiets gezien.

De door Hans gemaakte video impressie van het afscheid is een mooi aandenken aan mijn man, ik bewaar hem goed.

Hans, ik heb je al bedankt, maar via deze weg nogmaals!
Je was mijn rots in de branding!

Petra de Jong
An van Ginkel
Beste Hans,

Mijn zus Lia heeft mij gevraagd contact met jou op te nemen als zij zou overlijden. Ik heb dit natuurlijk gedaan, toen het zover was.

En wij, mijn neef en ik, hebben heel veel steun gehad van jou in de begeleiding en zorg in deze moeilijke periode.

Het was een mooi en gepast afscheid, waar ik met veel voldoening op kan terug kijken. Je was aanwezig, maar ook weer niet. Dit is zelfs mijn familie en vrienden opgevallen. Ik zal Erasmus Uitvaart dan ook zeker aanbevelen.

Hartelijk dank voor alle zorg en bijstand!

Wim van der Vet - Anneke van Ginkel
Johan Diederik
Toen mijn moeder vrij plotseling sterker achteruit ging en zou gaan overlijden heb ik meteen Hans gebeld. Ik wilde namelijk per se hebben dat hij de uitvaart zou gaan begeleiden. Wij kenden Hans van de uitvaart van mijn schoonmoeder. Hier had schoonvader, Hans gevraagd.

Omdat ik zo onder de indruk was van de manier waarop Hans mensen weet gerust te stellen en zaken op een heel vertrouwde en kundige manier regelt, dacht ik meteen aan hem en kon mijn zus en broer dan ook overtuigen dat hij als geen ander, de uitvaart zou kunnen begeleiden.

Hans is "echt", geen toneelspeler, zoals je wel regelmatig bij begrafenisondernemers ziet en ik ben er al aardig wat tegengekomen in mijn leven.

Mijn vrouw en ik, maar ook onze hele (grote) directe familie waren wederom heel erg tevreden met Hans' menselijke en welgemeende aanpak van zoiets intiems als het afscheid van een dierbare.

Erasmus Uitvaart houd ik nu zeker in mijn favorieten in mijn "contactenlijst"!

Nogmaals dank, Hans, namens ons allen. met hartelijke groet,
Johan Diederik
Thony de Koning
Beste Hans,

We willen je van harte bedanken voor de waardevolle begeleiding die je hebt geboden voor en tijdens de uitvaart van Hanny.

In alle hectiek en verdriet wist jij een kalme en geruststellende aanwezigheid te zijn.

Je nam de tijd, hield met iedereen rekening.

Jouw zorgvuldige aandacht voor onze behoeften, op het juiste moment stellen van de juiste vragen en waardevolle advies, afgestemd op onze wensen, maakten de voorbereiding van de uitvaart een behapbaar en overzichtelijk proces. Stap voor stap leidde je ons door deze moeilijke tijd, resulterend in een prachtig geheel.

Met jouw hulp hebben we een schitterend en waardig afscheid kunnen regelen dat perfect aansloot bij Hanny en haar herinnering.

Nogmaals, hartelijk dank.

Met vriendelijke groet,

Thony en familie.
Wil Onder de Linden
Beste Hans,

Hartelijk dank voor de fantastische, rustige en vooral respectvolle verzorging en begeleiding na het overlijden van mijn man.

Zijn laatste wens: “Uitvaart op het water”
was geweldig verzorgd en is prachtig om op terug te kijken.

Wil Onder de Linden
monique verdoorn
Beste Hans,

Bedankt voor de goede en fijne begeleiding van de crematie van mijn vader. Via een vriendin kreeg ik jouw naam door en heb je gelijk een mailtje gestuurd. Binnen 10 minuten belde je me al.

Je bent een zeer warm en rustgevend persoon, geeft goed advies en hebt het allemaal zeer goed geregeld, het was een heel mooi afscheid.

Je kwam bij ons thuis en ging lekker op je gemak zitten, luisterde naar ons, stelde vragen en was echt betrokken. Het was vertrouwd. We kijken er met grote tevredenheid op terug.

Ook namens mijn moeder en broer onze hartelijke dank voor alles!

Groetjes Monique
Kees en Marja van Duijvenbode
Beste Hans,

Marja en ik willen je nogmaals hartelijk danken voor de geweldige manier waarop jij de uitvaart van onze (schoon)moeder hebt begeleid.

De perfecte combinatie van professionalliteit en pragmatische aanpak met je warme gevoel voor inleven en meeleven heeft ons aangenaam verrast.

Jij hebt op een perfecte manier manier onze wensen en onze voorbereiding, samen met jouw ervaring, tot een waardig afscheid gesmeed.

Nogmaals hartelijk dank daarvoor!
Robert Woutersen
Beste Hans,

Hartelijk dank voor de warme, maar ook de professionele wijze waarop je het uitvaartproces rond het overlijden hebt opgepakt en tot een goed einde hebt gebracht.

Ondanks de rommelige omstandigheden als gevolg van vakanties heb je de organisatie vlekkeloos uitgevoerd.

Je was er waar nodig, ook op de dag zelf. Niet meer en niet minder. Fantastisch gedaan! Nogmaals dank!
Sjoerd
Ik kan alle positieve ervaringen volledig onderschrijven. Bedankt Hans, voor je betrouwbare, zorgvuldige en persoonlijke begeleiding!

Je was al in een vroeg stadium betrokken bij het plannen van de uitvaart. Jouw meedenken was erg behulpzaam, niet in de laatste plaats bij het vinden van de begraafplaats die het best bij mijn moeder past.

Op de dag van overlijden (een zaterdag) was je onmiddellijk bereikbaar en ook in de dagen daarna hebben we onzettend veel gehad aan je kenmerkende sensibiliteit en geduld. Je interpreteert jouw eigen rol op een uiterst discrete doch robuste manier en biedt zo de perfecte ondersteuning!
Yvonne, Jacqueline en Debora
Beste Hans,

Op zaterdagochtend 20 mei appte ik je met de vraag of je - mocht mijn moeder komen te overlijden - of je ons dan wilde helpen bij de uitvaart, niet wetende dat dit 3 uur later al de realiteit zou zijn, stond jij gelijk na mijn telefoontje al klaar voor ons, niets was je teveel, 2 zussen in Nederland en nog 1 in Spanje en toch voelde je precies aan wat wij in ons hoofd hadden zitten, de kaart, de rust die je met je meebracht, je nam onze wensen serieus en stuurde ons bij waar nodig.

Je leidde de uitvaart zonder dat ook maar iemand merkte dat je een buitenstaander was, je was 1 van en met de familie. Je was altijd bereikbaar, niets was je te gek en je bood altijd een luisterend oor.

Wij als familie kunnen niets anders doen dan onze waardering en vele dank uitspreken voor jou en ook voor je vrouw Angelique voor het bijstaan in deze moeilijke periode en de hulp bij de laatste reis van onze moeder, schoonmoeder, oma en overgrootoma.

Heel veel dank namens: Yvonne, Jacqueline en Debora en de rest van de familie
An Duijm
Lieve Hans,

In de berichten in je gastenboek lees ik vaak de volgende woorden: vertrouwen, betrokken, luisterend, in- en aanvoelend, rustgevend, professioneel, respectvol, altijd bereikbaar, zorgzaam, ondersteunend.

Dat zijn precies te woorden waar mijn familie en ik ook aan denken als wij terugkijken op de wijze waarop jij met ons de begrafenis hebt geregeld.

De manier waarop jij je beroep uitvoert is gewoon uitzonderlijk.

Mede namens mijn familie, veel dank daarvoor!

An
Alcuin Schulten
Alle ervaringen die ik over Hans lees zijn heel herkenbaar en hier kan ik mij alleen maar bij aansluiten.

Hans heeft de gave precies de situatie fijn aan te voelen zodat er gelijk al vertrouwen is dat de uitvaart goed zal verlopen.

Dank voor jouw hulp!

Alcuin
Lidija Gubez
Beste Hans,

Alsof het zo had moeten zijn dat ik op de dag dat mijn lieve vader stierf jouw nummer kreeg van een collega.

Alles klopte, jouw luisterend oor en alle hulp en jouw ervaring hebben dit afscheid voor ons compleet gemaakt. Het was zoals mijn vader het voor ogen had met een "touch" van ons.

Uit de grond van ons hart willen wij je bedanken voor alle steun, hulp en begeleiding.

Er zijn maar weinig mensen bij wie hun werk echt past. Dit is voor jou echt een roeping en geen werk.

Veel liefs,
Radika, Kreso en Lidija
miriam roelofs van der mijn
Beste Hans en Angelique,

Het was een rustgevende gedachte dat er iemand was die op de achtergrond zorgde dat alles goed verliep. Het was bijzonder dat je Theo o.a. als begrafeniskoster hebt gekend.

Ook mijn dochter en schoondochter vonden het fijn dat jullie ons hebben begeleid tijdens deze moeilijke dagen.
Karin
Beste Hans,

Dank voor je inzet en betrokkenheid, wij voelden ons gehoord. Wij konden met een gerust hart aan jou de regie geven bij het afscheid van mijn man en onze vader. Wij kijken er met tevredenheid op terug.

Met warme groet,
Karin, Ruben en Hannah
Marina van der Hoop
Beste Hans,

Dankzij diverse aanbevelingen uit mijn omgeving stond jij al
jaren in mijn adressenboekje. En toen enkele weken geleden
mijn lieve man overleed was het contact zo gemaakt..

De aanbevelingen waren niet overdreven, je professionaliteit, met als belangrijk onderdeel je bereikbaarheid, je warmte en je zorgvuldigheid hebben gemaakt dat ik met een bijzonder gevoel terugkijk op de dagen waarin je ons hebt begeleid met een prachtig afscheid tot slot.

En dat ik nog steeds een beroep op je kan doen als het nodig is stel ik zeer op prijs.

Heel veel dank voor alles,

Marina
Rob van Es
Beste Hans,

Bedankt voor het organiseren en regelen van de crematie van mijn moeder. Ondanks dat er weinig wensen bekend waren van mijn moeder kunnen we terugkijken op een mooie en persoonlijke uitvaart. Jij hebt dit goed geïnventariseerd en uitgevoerd.

Ook op de dag van de uitvaart heb je alles goed geregeld en duidelijk gecommuniceerd naar gasten en familie.
Jenny en familie
Beste Hans,

Wat een steun en toeverlaat in moeilijke tijden ben jij voor ons geweest na het overlijden van onze moeder, schoonmoeder en oma.

Manoeuvreren tussen verschillende meningen en uiteindelijk een mooie uitvaart verzorgd waar eenieder zich in kon vinden en uiteindelijk met warmte op terug kon kijken.

Altijd bereid om advies te geven of mee te denken. Op de dag van de begrafenis zelf volledig vertrouwen en de regie uit handen kunnen geven omdat we wisten dat het goed kwam. En het kwam goed en was mooi!

Groetjes,
Jenny
Joost de Schepper
Beste Hans,

Je hebt de uitvaart van mijn broer erg goed begeleid, je interpreteerde prima wat de wensen waren. Je ondersteuning was geweldig!

Joost
Marianne Van der Vliet
Beste Hans en Angelique,

Wij willen jullie bedanken voor het verzorgen van de kleinschalige uitvaart van onze vader in de Witte Kapel van Hofwijk.

Hans, jij hebt tijdens het eerste gesprek goed ingeschat wat de wensen waren en hierop tijdens het gehele begeleidingsproces ingespeeld.

Nogmaals dank voor de persoonlijke samenwerking!

Jasper, Jeroen, Tine en Marianne van der Vliet
Familie van der Beek
Beste Hans,

Vanaf de nacht dat onze moeder/schoonmoeder/oma overleed heb je ons bijgestaan met alle praktische zaken. Dit deed je op een warme en liefdevolle manier. Bij alles begeleidde je ons met daarbij ook een tip of aanvulling.

Het afscheid op vrijdag was prachtig. Mooie foto’s op de muziek die zij mooi vond werden getoond bij de dienst. Vanuit het rouwboeket werd er door Angelique een bosje bloemen gemaakt voor onze dochter van vijf. Ook aan haar werd gedacht.

Jouw rustige manier van uitleggen heeft ons geholpen om alle dingen die geregeld moesten worden, op een prettige manier hebben kunnen doen.

Je rust, je betrokkenheid en het feit dat je 24 uur per dag voor ons klaarstond, maakt ons dankbaar.

Bedankt!

Groet, Johan en Esther
Marja van der Veer
Beste Hans,

Dank voor de fijne begeleiding bij de crematie van mijn vader.
Je denkt heel fijn mee, komt met goede suggesties, maar je dringt je niet op. Je werkt snel en zorgvuldig, je behoudt het overzicht en hebt ons prima begeleidt door heel het proces.

Dank!
Marja
Marcel en Marion
Beste Hans,

Dankjewel voor alles wat je voor ons betekend hebt. De uitvaart van onze oom was zo bijzonder en heel mooi.

Wat wij ook erg fijn vonden was dat je meedacht en met mooie/goede ideeën kwam. Niks was jullie teveel, jullie zijn echte toppers!

Marcel en Marion
René & Romy Sluijter
Beste Hans,

Enorme dank voor je betrokkenheid, hulp en inzet bij de begeleiding en uitvaart van onze vrouw en moeder. Heel fijn hoe je Romy bij het hele proces nauw betrokken hebt.

Het was, ondanks het verdriet, een prachtige begrafenis.

Nogmaals dank,
René & Romy Sluijter
Kim Priestman
Beste Hans,

Dankjewel voor de respectvolle manier waarop je ons hebt begeleid tijdens de laatste reis van onze moeder. Vanaf het moment van kennismaking is het heel snel gegaan. Dezelfde avond zagen we elkaar weer.

Vanaf dat moment heb je ons zo goed begeleid en de tijd genomen om alles goed uit te leggen. We hebben mede dankzij jou waardig afscheid van onze moeder kunnen nemen.

Onze dank is groot!
Kim Priestman
Peter Ruysbroek
Beste Hans,

Als neef van mijn tante heb ik, namens de familie, samen met jou haar uitvaart geregeld.

In een kwetsbare periode van verdriet was geen vraag of verzoek teveel.
Op de meest ongebruikelijke tijdstippen, kreeg ik direct een snelle reactie. Je bent in zo'n situatie van grote waarde en belangrijke steun.

Heel veel dank Hans en Angelique voor alles!
Peter Ruysbroek
A van der Heijden
Beste Hans,

De begeleiding en zorg was in goede handen en het heeft mij en mijn broer in ieder geval geholpen om alleen bezig te zijn geweest met het rouwproces én het verlies van onze moeder.

We hebben waardig afscheid kunnen nemen in de geest van mijn moeder. Zo heeft zij het gewild én wellicht gevoeld, met de meest dierbaren om haar heen.

Nogmaals dank daarvoor!
Ad
Th. van Horne - van Bergen
De uitvaart en het afscheid van Jan...
We hebben alle zorg en betrokkenheid zeer gewaardeerd...
We hebben ons vertrouwd gevoeld...
Dank je wel!

Thea & Marileen
Peter Ruysbroek
Beste Hans,

Wat een bijzondere uitvaart heb je geregeld voor het echtpaar Kromme.
Binnen 1 week overleden zij en de wens was om samen begraven te worden.

Door goede communicatie en afstemming heb je deze wens kunnen laten uitkomen. In kleine kring en op een geschikte locatie hebben we met elkaar afscheid kunnen nemen.

Mooi om te zien dat de kisten naast elkaar stonden in de rouwauto. Op de begraafplaats stonden dragers klaar om de kisten naar het graf te brengen.

Het was een bijzondere, plechtige en mooie uitvaart.

Deze mensen en de uitvaart zal ik mij altijd blijven herinneren.
Hartelijk dank voor al je goede zorgen!

Peter Ruysbroek
RegisterExecuteur
Cas Pijpers
Beste Hans en Angelique,

Bijzonder bedankt voor jullie aanpak, goede zorgen en professionele maar ook menselijke betrokkenheid in de begeleiding en uitvoering van de uitvaart van mijn vrouw Sylvia.

Ook mijn zoons Leon en Arthur hebben bevestigd dat we geen betere keus hebben kunnen maken dan die voor jullie.

Lof en erkentelijkheid!

We gaan elkaar weer treffen. In goede en slechte tijden, Cas
Richard Volwerk
Beste Hans,

Mede namens mijn dochter Ilana, willen wij jou ontzettend bedanken voor de begeleiding van de uitvaart van mijn vrouw, Yvonne.

Jouw deskundigheid en vastberadenheid om de uitvaart tot een mooi afscheid te maken heeft ons diep geraakt.

Wij willen dan ook nogmaals onze dankbaarheid tonen door dit bericht.
Richard en Ilana
Pauliena
Beste Hans,

Bedankt voor alles, we zijn super dankbaar met je hulp bij de crematie van oma. Alles ging zo vanzelf en niks is teveel voor je. Zoals je weet een familie met weinig woorden.

Groetjes,
Familie Vingerhoets
Anthony Priestman
Na het overlijden van onze moeder stond jij daar. Als een rots in de branding heb je ons naar het afscheid toegeleid. De snelheid, professionaliteit en helderheid waarmee jij ons begeleiding hebt gegeven is ongekend.

Wij willen jou en je team via deze weg nogmaals bedanken. Zonder twijfel heb je ervoor gezorgd dat wij op de best mogelijke wijze afscheid hebben mogen nemen van onze moeder.

Voor dat zijn wij jou erkentelijk. En is onze dankbaarheid niet echt in woorden uit te drukken...
Anja Landman
Beste Hans en Angelique,

Wij willen jullie bedanken voor de goede zorg bij de uitvaart van Marcel.
We hebben elkaar vaak gesproken, ook toen Marcel nog in leven was. Je zat op zijn bed om de rouwkaart te bespreken, hij waardeerde je enorm. Hij wilde meedenken en dat is gelukt.

Je maakte het mogelijk dat Marcel zijn laatste groet kon brengen bij de NS. Iets wat onvergetelijk is. Jouw kracht is je rust, betrokkenheid en dat er voor alles een oplossing is. Hans, nogmaals dank, jij maakte een zware dag dragelijker.

Anja, Kimberley en Curtwin
Jannie Erwich
Beste Hans,

We hebben elkaar teveel gezien de laatste tijd. In zeer korte tijd zijn zowel mijn vader als mijn moeder overleden.

Ondanks het verdriet, was het een verademing voor ons om jou als "event"-manager in te kunnen zetten. Want dat ben je echt! Het heeft het leed enorm verzacht hoe jij op jouw eigen unieke wijze alles tot in de puntjes geregeld had.

Ik hoop dat het zakelijke contact nu een tijd wegblijft, maar wil je nogmaals zeggen: Dank!
Jeroen van Schie
Hallo Hans,

De uitvaart van mijn vrouw Paula was mede door jou en je team een geweldige ervaring. We hebben het samen helemaal in de geest van haar kunnen doen.

Je flexibiliteit, je bereikbaarheid en je insteek om tot oplossingen te komen was fantastisch. Ook 'buiten het boekje denken en werken' vond ik geweldig!

Ik denk dat zij en zeker ik je ontzettend dankbaar zijn voor deze mooie, memorabele samenwerking!!!
Irma & Lody Heijnen
In een voorgesprek, toen onze (schoon)moeder nog ziek was, heb jij (Hans) ons op een professionele en invoelende manier begeleid naar het onvermijdelijke afscheid.

Jouw begeleiding na het overlijden en tijdens de ceremonie hebben wij als heel plezierig en persoonlijk ervaren. Met jouw aanwijzingen en ideeën hebben wij de uitvaart als respectvol en heel fijn ervaren. We kijken terug op een mooi afscheid, dankzij Erasmus Uitvaart!
C.J. Noordzij
Tot onze volle tevredenheid is de uitvaart van onze (schoon)moeder verlopen. Hans Lemmers zorgt voor vakmanschap, is secuur, denkt mee en heeft een vriendelijke en persoonlijke benadering.
EM Meuldijk
Bij toeval bezochten wij 2x een uitvaart, verzorgd door Erasmus Uitvaart. Zodoende Hans en zijn vrouw Angelique ook 2x meegemaakt. Ze zijn plezierig in de omgang, prettig en zorgzaam.

Beide afscheidsbijeenkomsten bleken vriendelijk en informeel georganiseerd. Met aandacht en toewijding, persoonlijk en zonder 'hautain' gedrag. Oftewel op zijn Rotterdams gezegd: we doen lekker gewoon!

Erasmus Uitvaart is een welkome verademing tussen andere, vooral in protocol denkende uitvaartbedrijven.
Anja Landman
Beste Hans en Angelique,

Wat kan het toch snel gaan. Ik belde voor informatie en een half uur later was mijn moeder overleden.

Dank je voor de steun, begeleiding en het meedenken over de wensen van de familie en mijn moeder, met betrekking tot de crematie. Mede daardoor heeft mijn moeder een mooie uitvaart gehad. Wij zijn blij met de steun die we van je hebben gekregen. Daardoor werd het verlies wat draaglijker.

Dank je wel!
Peter, Tonny en Cindy
Beste, maar vooral lieve Hans en Angelique,

Zoals vele voorgangers kunnen we jullie niet genoeg bedanken. Door bizarre omstandigheden hebben we met elkaar 3 weken lang een bijzondere reis gemaakt. En jullie weten inmiddels wat dat woord inhoud.

Tijdens deze reis stuurde of liet jij los daar waar nodig was. Je was onze steun en toeverlaat, onze gids maar ook ons rustpunt. Jullie stonden ieder moment klaar om de ander te helpen en weten precies het juiste advies te geven daar waar de situatie dat vraagt.

Jullie manier van omgaan met anderen is zo warm en vooral welkom in deze verdrietige periode. De recensies op diverse social media zeggen genoeg over hoe jullie zijn en werken. Jullie zijn niet alleen geweldige professionals, maar ook twee fantastische mensen.

Dank ..dank...dank, dank jullie wel!
Fija
Beste Hans,

Super hoe jij de uitvaart van mijn schoonmoeder verzorgd hebt. De communicatie verliep super. Je uitleg was helder en duidelijk, je nam de tijd om te luisteren.

Het voelde heel persoonlijk en niet alsof we een nummer waren bij een bedrijf. Heel erg bedankt en Angelique ook heel erg bedankt voor je hulp bij jeweetwel.

Groetjes van Fija en de rest van de familie
Mirjam van der Hoff
Beste Hans en Angelique,

Tijdens de laatste weken van mijn moeder kwam jij al voor een gesprek met haar. We kennen elkaar al jaren en mede daardoor was dit niet zwaar of beladen maar prettig, omdat ze zelf zo graag de regie in handen had. Dit kon ook en daardoor kon haar uitvaart geregeld worden zoals zij dat wenste.

Een informele, besloten uitvaart, en zo geschiede.

Dank voor de begeleiding
Bernadette en Bart Kuijpers
Hoewel het heengaan van onze (schoon)vader zich langzaam aankondigde, kwam zijn overlijden toch nog onverwacht.

In de droevige periode die volgde, voelde Hans prima aan waar we behoefte aan hadden. Zijn rustige en betrokken manier van werken, geeft je als familie het gevoel dat je je kunt concentreren op de hoofdzaken. Zodoende hebben we op een mooie manier afscheid kunnen nemen.
Charles Wolsing
Hans wij hebben elkaar een paar jaar geleden voor het eerst ontmoet i.v.m. het overlijden van mijn moeder. Je persoonlijke betrokkenheid, rust en uitstraling hebben toen een zeer positieve indruk achtergelaten. Dus met het overlijden van mijn partner was het voor mij vanzelfsprekend dat je ook zijn afscheid zou verzorgen.

Niets anders dan lof over de opvang vanuit het buitenland, de voorbereiding en begeleiding tot op de dag van de crematie. Je bent een aanwinst voor elke uitvaartbegeleiding.

Nogmaals bedankt Hans en natuurlijk ook Angelique!

Groet, Charles
Hella
Bijzonder hoe fijn Hans ons met zachte maar doortastende hand heeft meegenomen en begeleid om het afscheid van mijn moeder voor te bereiden en vorm te geven.

Ik kan hem van harte aanbevelen, het is heel prettig om met 1 persoon te communiceren over de uitvaart van een dierbare en Hans stond dag en nacht voor ons klaar.

Ook via deze weg, Bedankt!
Petra Voss
Half januari heeft Hans de uitvaart van mijn man geregeld. Ik ben erg tevreden hoe alles is gelopen.

In de voorbereiding was hij de rust zelve. Hij kwam met goede suggesties, reageerde snel en was in de follow up zeer betrouwbaar. De uitvaart zelf verliep soepel, ontspannen en geheel naar mijn wensen.

Hans is een zeer benaderbare en uiterst professionele uitvaartbegeleider.
H.geurdes
Beste Hans,

Namens Oets en naaste familieleden willen wij kennis geven van de zeer correcte afhandeling van het hele gebeuren.

Het voelde vanaf de eerste minuut van kennismaking heel vertrouwd en jouw voorzichtige uitleg aan Oets wat betreft het direct moeten sluiten van de kist kwam bij mij over als psychologisch vakmanschap.

Tijdens de plechtigheid heeft jouw inbreng het verdriet van Oets, dat hij geen afscheid kon nemen van zijn zoon toch een plaats kunnen geven.
Daarvoor namens allen hartelijk dank!
Marie-Claire Willemsen
Mijn moeder was bij het overlijden van mijn vader zeker van haar keus: Hans Lemmers wilde ze de uitvaart laten regelen.

En vanaf het eerste contact al straalde hij het rustige vertrouwen uit dat alles goed zou komen. Ik begreep direct waarom mijn moeder hem erbij wilde hebben! Hij heeft ons met alles snel, bekwaam, geduldig, en ook niet onbelangrijk in zo’n hectische week: met humor, geholpen. Het is allemaal uiterst plezierig verlopen. We hebben toen mijn vader overleden was nog een heel fijne week van afscheid nemen gehad, uitmondend in een prachtige viering.

Hans, heel erg bedankt voor de goede zorgen, ook namens mijn moeder, zus, zwager en man.

Hartelijke groet,
Marie-Claire Willemsen
Familie Hidding
Beste Hans en Angelique,

10 jaar geleden hebben wij jou mogen leren kennen, gedurende het regelen en begeleiden van de uitvaart van mijn vader, als een heel fijn mens die niet alleen vroeg naar ons, maar ook hoe de overledene was, als mens, wat was het voor een man.

Die betrokkenheid is juist zó belangrijk voor de nabestaanden, je nam overal de tijd voor en hielp destijds met zoveel en ja, we hebben toen een prachtige uitvaart voor pa mogen beleven.

Dan is het ook niet vreemd als je zo'n ongelooflijke positieve indruk achterlaat bij ons dat we jou ook vroegen voor de uitvaart van ma. En dat heb je ook geweldig, ja echt geweldig gedaan.

Je bent een fantastisch mens die tussen de regels ziet waar mensen in rouw, verdriet en zorgen, behoefte aan hebben. Prioriteit legt bij wat dan eerst nodig is en voor de rest konden wij voor alles bij jou terecht.

Ook ma heeft een waardige uitvaart gekregen. Ondanks de beperkingen heb jij een heel mooie uitvaart neergezet. Wij danken jou dan ook als familie. En als we iemand horen die een uitvaartverzorger nodig heeft zullen wij zeker deze mensen aanraden jou te bellen.

DANK je wel voor alles. Je bent een Baken.
Loes Gerbscheid
Beste Hans en Angelique,

Via Franka en Arthur, kwamen wij in contact met jullie om de uitvaart van mijn partner Ron Anker te laten regelen. Vanaf het eerste moment dat we elkaar ontmoeten voelde ik dat de klik er tussen ons al was.

Ik vind het het nog steeds heel erg fijn - en had er gelijk een fijn gevoel bij - dat ook ik mijn wensen kon uiten over de uitvaart, die Ron zelf al lang geleden duidelijk op papier had gezet over wat zijn specifieke wensen waren.

Jullie hebben dan ook zijn wensen en daarbij ook die van mij om het helemaal volgens zijn schema te laten verlopen, heel waardevol en met veel respect tot het allerlaatste moment zo heel liefdevol naar mij toe, uitgevoerd.

Ik ben heel erg ontroerd hoe jullie het zo goed hebben kunnen aanvoelen om zijn uitvaart zo mooi te laten verlopen die hij zo ongelooflijk verdiend heeft. Ook Ron zou er met heel veel trots en voldoening op hebben teruggekeken. Zijn wensen zijn helemaal precies zo uitgevoerd, zoals hij het graag gewild zou hebben.

Ik denk ook dat het jullie speciale gave is om mensen zo goed aan te voelen en bij te kunnen staan op het moment dat zij het zelf heel erg moeilijk hebben en in een snel tempo allerlei zaken moeten regelen. Jullie voelen en weten wat dan echt belangrijk is en kunnen daar dan ook goed op inspelen.

Fijn dat we ook voorafgaande aan - en ook na afloop van - de uitvaart regelmatig contact hadden om alles perfect te laten verlopen.

Voor de mensen die in de toekomst van jullie diensten gebruik zullen moeten maken zal ik jullie zeker van harte aanbevelen.

Nogmaals Hans en Angelique, hartelijk dank dat jullie mij zo goed hebben aangevoeld en hebben bijgestaan in deze voor mij zo moeilijke tijd!
Jannie Erwich
Na een eerste verkenning bij een con-collega heel snel teruggevallen op Erasmus Uitvaart (Hans).

Eerdere ervaringen waren al meer dan prima en nu heeft hij ons letterlijk en figuurlijk uit de brand geholpen.

In deze situatie raar om te spreken van een WOW-beleving, maar Hans heeft aan dit gevoel wel een dimensie gegeven.

Snel, adequaat, betrouwbaar, regelend en luisterend naar de wensen van ons als nabestaanden.

Ik beveel Erasmus van harte aan, alhoewel ik hoop dat u als lezer nog lang verschoond blijft van een overlijden in uw naaste omgeving.
Inge Lievaart
Voorafgaand aan het overlijden van mijn vader hadden we al met Hans een gesprek gevoerd en eigenlijk alles besproken. Fijn om te weten dat mijn vader dit als zeer prettig en vertrouwd heeft ervaren.

Het was dan ook voor ons na het overlijden van mijn pa de puntjes op de ‘i’ zetten. Voor mijn moeder was het erg fijn dat Hans alles heeft verzorgd, zoals zij vaak tegen me zei, “zo fijn dat Hans het verzorgt.”

Ik dank Hans en Angelique voor de goede en fijne zorg, het vertrouwen en vooral de warmte die wij als gezin hebben ervaren. Professioneel, menselijk en eerlijk. Ik beveel jullie met liefde aan bij mijn kennissen, vrienden en familie.
Ik ben jullie dankbaar!
Silene Fredriksz-Hoogzand
De uitvaart van mijn 100-jarige schoonpa is door Hans begeleid. Dit was al de 4e keer voor onze familie dat we Hans inschakelden.

We kunnen lezen en schrijven met hem, heel sympathiek en hij helpt overal mee. Ook dank aan zijn vrouw Angelique.

Wij hoeven niet meer na te denken wie wij bellen als we weer een uitvaart moeten organiseren. Al hopen we dat dat nog heel lang zal duren... 🙏🏼
Ingrid de Haan
Een uitvaart voorbereiden en uitvoeren voor degene die je liefhebt en niet wilt missen is een bezigheid die je liever niet zou doen. Maar omdat je het maar een keer kan doen, moet het wel goed gebeuren.

We hebben er niet aan getwijfeld om Hans Lemmers te vragen de uitvaart te verzorgen. We hebben er geen spijt van gehad. Hans heeft ons op een hele fijne wijze door alle voorbereidingen en de uitvaart zelf geholpen.

Niets was onmogelijk en alles verliep in goed overleg en via korte lijntjes. Zorgen werden ons uit handen genomen zodat wij op redelijk ontspannen wijze deze week hebben beleefd.

We hebben mede dankzij Hans warme herinneringen aan deze verdrietige tijd. We hebben ons gehoord gevoeld en wisten ons gesteund door de professionele wijze waarop Hans de uitvaart heeft begeleid.

Dank, mede namens kinderen en kleinkinderen van mevrouw de Haan

Ingrid de Haan
Joost de Schepper
Hans,

Bedankt voor alle goede zorgen, het was weer vertrouwd, maar ja we hebben al diverse crematies met elkaar gedaan.

Iedere keer weer perfect!
Ronald Geevers
Hans, het ging net als bij mijn pa. We belden je en je bekende stem gaf al gelijk weer het vertrouwen en de rust.

En deze keer kwam je voor ma. Je gaf weer aan dat alles mogelijk was, niets was te veel. Het was weer goed geregeld en ik ben zeer tevreden over de uitvaart en de condoleance. De kaart, de kist en het personeel, goed gekleed en vriendelijk.

Ik raad je zeker bij iedereen aan!
Groet Ronald

En misschien wel tot ziens, alleen dan wel op het terras of in de kroeg in een wat gezelliger sfeer.
Heleen van Laar
Na een ziekbed van een jaar kwam voor mijn vader een einde aan deze lijdensweg. Hans heeft ons door de laatste tijd geloodst en ons in alle rust voorbereid op de dag van begraven.

Terugkijkend op deze dag van verdriet en afscheid was er niets wat anders had gemoeten. Tot in de puntjes verzorgd, overal aan gedacht, op alles voorbereid en vooral de rust die Hans met zich meebrengt is weldadig in de storm die op je afkomt.

Ja, vooral door de 24/7 zorg van Hans en zijn team was het een mooie dag. Dat zou mijn vader ook zeker vinden!
Lies Jongenengel
We wisten dat Cor ging overlijden. We belden Hans om alles te bespreken. Hans kwam als uitvaartbegeleider, maar ging als vriend weg. Wat een empathische man!

De uitvaart is dan ook helemaal naar wens verlopen met goede tips van Hans. Dit heeft ons zoveel rust gegeven.

Angelique en Hans, onze hartelijke dank.
We bevelen jullie van harte aan.

Lies, Peter en Carla Jongenengel
Anita Remeijn
Heb al veel uitvaarten meegemaakt, maar deze van mijn moeder was zo mooi.
Mede dankzij Hans zijn goede zorgen met dit onverwachte verlies, is hij een rots in de branding gebleken.

Er is zoveel meer mogelijk dan dat wij dachten, daardoor kunnen we nu terugkijken op een heel persoonlijk en liefdevol afscheid.

Heel veel dank hiervoor en we zeggen het voort, een echte aanrader!
Anita Remeijn
Fred Stierman
Beste Hans en Angelique,

We hebben onze juiste keuze gemaakt door het bedrijf Erasmus Uitvaart te vragen de begrafenis voor Mw. Tolhuisen te verzorgen.

Alles vanaf de voorbereiding, de dienst en begrafenis tot de verdere afhandeling. Perfect geregeld. Raadt eenieder aan met een overlijden van een dierbare jullie te bellen.

Zorgzaam, betrouwbaar en met eerbied - Zeer respectvol!

Dank, Jannie en Fred
Anneke Mooijekind
In 'n zeer verdrietige periode door het overlijden van mijn moeder hebben we toch mede door Hans een hele mooie uitvaart gehad. Alles heel relaxed en rustig.

Ieder moment van de dag konden we met vragen bij hem terecht. Mijn moeder zou zeer tevreden zijn geweest over haar uitvaart. Ook zijn vrouw Angelique stond ons prettig bij.

Niets dan lof, nogmaals hartelijk dank!
Petra Heinsmann-van den Berg
Hoi Hans,

Via mijn werk kennen wij elkaar al een aantal jaren en toen mijn vader kwam te overlijden, twijfelde ik geen moment om jou te vragen, zijn uitvaart te regelen.

Het is een prachtige uitvaart geworden mede door het meedenken, de rust en de eerlijke adviezen.

Heel erg bedankt!!
Karin Keehnen
Door een tip van de huisarts zijn we na het overlijden van mijn moeder bij Hans terecht gekomen.

Wat een verademing. Dit is ontzorgen in de meest superlatieve zin van het woord. Oprechte interesse, een luisterend oor en een strakke regie zonder dat je het merkt. Vooral de aandacht voor mijn vader vond ik bijzonder.

Dank je wel, Hans.
Fam Spaan
Hans,

Bedankt voor de goede fijne zorg en aandacht die je ons hebt gegeven na het overlijden van m’n man en vader.

Hans is meedenkend, rustig, begripvol en duidelijk.

Niets is hem teveel.

Fam. Spaan
Theo Keehnen
Beste Hans,

Ik ben uitermate tevreden met de door jouw verleende diensten. Het was allemaal snel en goed geregeld. Ik zou niet weten wat er nog beter zou kunnen.

Alles zeer verzorgd en precies volgens de offerte. Nogmaals bedankt en waar ik kan zal ik je zeker aanbevelen.

Theo
Van Loon
Beste Hans,

Wat fijn, iemand die als een 'gewoon' persoon (en niet in een grijs, donker pak) bij je binnenkomt. Niet gelijk iemand die met een ordner begint, maar met je praat, luistert en alle tijd voor je neemt.

De hele begeleiding en hetgeen wat mogelijk is/was hebben we als heel warm ervaren.

Dankjewel!
Marja van Vugt
Heel erg bedankt, dat jij Hans, ons in deze moeilijke week zo supergoed hebt begeleid en bijgestaan. Hartelijk dank hiervoor, namens de hele familie.
Harko van Vugt
Wat moet ik nog zeggen, de recensies hieronder zeggen al genoeg.

Hans, bedankt voor de goede, fijne zorg en aandacht die je ons gegeven hebt na het overlijden van mijn vader.

Groetjes, Harko en de rest van de familie
Leo van Rietschoten
Beste Hans,

Ik kan hier wel een heel verhaal gaan ophangen hoe jij bent maar dat lees ik al volop in onderstaande berichten en ik kan me daar alleen maar bij aansluiten.

Hans, onze dank is zeer groot zoals jij ons begeleid hebt in de moeilijke, zeer zware week.

Groet, Leo en de rest van de familie
Jeffrey Baas
Hans Lemmers, die naam ga ik m’n leven lang meedragen, m’n moeder wilde hem bij haar uitvaart hebben, nadat hij ook onze oma had begeleid.

Na het overlijden van m’n moeder contact opgenomen met Hans en vanaf moment 1 een mega-goede klik. Hans je zou zo m’n maat kunnen zijn. Dat gevoel gaf je mij. Mede door jouw begeleiding kan ik mijn traumatische ervaring omzetten in een stukje rouwverwerking.

Hans je bent echt een topper in je vak. Grandioos.
Een betere begeleiding en een mooier afscheid konden we ons niet wensen.

Grt Jeffrey
theo boeren
Ik heb wel wat uitvaarten meegemaakt, maar zo mooi als deze had ik nog niet eerder gezien.

Hans dacht aan alles en zelfs de kleinkinderen werden daarin betrokken, heel persoonlijk en alles was mogelijk!

Hans, bedankt daarvoor.
Patrick
Wij hebben met Hans hele goede, persoonlijke ervaringen opgedaan de afgelopen jaren.

Zowel het afscheid van mijn oma als het onverwachte afscheid van mijn moeder kan ik u maar 1 man aanbevelen: Hans Lemmers.

De persoonlijke benadering, het meedenken in de mogelijkheden en het mogelijk maken van een passend afscheid, dan ben je bij Hans aan 't juiste adres.

Top gedaan en dankbaar!
Monique Rust
Mijn vader is onverwachts overleden en ik en m'n broer hadden geen idee wat te doen. Dank aan onze familie die geholpen heeft en vervolgens Hans hebben benaderd om ons een heel mooi afscheid te kunnen geven.

Het was erg fijn en voelde zo persoonlijk! Ondanks alle omstandigheden toch allerlei mogelijkheden gekregen en heel veel rust en liefde. Het is heel waardevol voor ons en zo heeft Hans ons goed geholpen met het meedenken. Hans heeft echt heel mooi gesproken op papa zijn uitvaart.

Ook fijn dat alles gevraagd mag en kan worden, met direct antwoord op onze vragen! Je gaf ons de ruimte in van alles en met heel veel respect.

Dankjewel daarvoor! Ook namens de familie. Het voelt goed.
Frea Stetter
Omdat Hans een goede bekende van mij is was het fijn hem als steun te hebben bij het overlijden van mijn dochter.

Hans heeft alle tijd genomen om ons te begeleiden bij de uitvaart.
Het voelde goed, Hans neemt de tijd, is rustig en oprecht geïnteresseerd.
Hij respecteerde de wensen betreft een niet standaard uitvaart.

Omdat mijn dochter in Drenthe woont is ze door onszelf vanuit Rotterdam naar de mooie natuurbegraafplaats Hilligmeer in Eext gebracht.

Tot het laatste moment van vertrek is Hans een steun geweest voor mij en mijn dochter.

Dank voor je betrokkenheid Hans.
Dick Perridon
Nadat wij al een fijne ervaring met Hans hadden na het overlijden van mijn vader in 2017, heb ik geen moment geaarzeld weer contact met hem op te nemen toen mijn moeder onlangs overleed.

Hans reageert snel op alle vragen, komt graag snel even langs als hij denkt dat bepaalde punten zich gemakkelijker even persoonlijk laten bespreken.
Ja, goed gevoel.
Catharine Berghout
Rust, aandacht en betrokkenheid zijn de steekwoorden die als eerste opkomen als ik denk aan hoe Hans ons heeft begeleid na het overlijden van mijn moeder.

Hans verstaat de kunst om op een prettige en professionele manier betrokken en nabij te zijn, terwijl hij je je eigen tempo laat volgen.
Tegelijk zorgt hij op de achtergrond ervoor dat alles op tijd wordt gedaan. We hebben dat als bijzonder ervaren.

Dank daarvoor Hans,
ook namens de familie!
Caecilia de Boon
Lieve Hans,

De fijne, warme en persoonlijke begeleiding na het overlijden en tijdens de begrafenis van ma heeft ons veel goed gedaan. Ma had bij leven al aangegeven dat jij haar begrafenis moest regelen. Je hebt haar vertrouwen meer dan 100% verdiend!

We hebben alle ruimte gekregen de uitvaart naar de wensen van ma in te vullen, en je stuurde bij en vulde aan als wij het even niet meer wisten.

Heel veel dank! Ik kan je bij iedereen aanbevelen.
Groeten namens de familie Kroon, Caecilia
Marjoleine Van Dam Tas
Beste Hans,

Wij willen jou bedanken voor de goede en mooie begeleiding van de uitvaart van onze broer Nico. Wij kunnen niets anders bedenken dan dat we uiterst tevreden zijn over de wijze waarop jij ons hebt bijgestaan. De warmte en betrokkenheid die je uitstraalt heeft ons goed gedaan.

Nogmaals, dankjewel Hans!
Hoogeveen Willem, Heleen
Beste Hans,

De crematie van Anton die je op een informele manier hebt uitgevoerd zal bij iedereen in het geheugen blijven. Prachtig hoe je alle familie en vrienden meeneemt in deze mooie uitvaart.

Ria heeft evenals vele aanwezigen het er in de koffiekamer over gehad hoe 'apart / bijzonder' en goed je alles hebt opgepakt en uitgevoerd.

Ik zal jou zeker aanbevelen bij mensen die een afscheid moeten regelen.
Syb van Vellinga
Beste Hans,

Ik kan geen woorden vinden voor wat jij voor ons hebt gedaan. Je bent een genie in jouw bedrijfstak.

Het afscheid van mijn ex-schoonzus Willi was geweldig geregeld en verzorgd. Professioneel en persoonlijk. Jij hebt alles wat Willi en wij wilden fantastisch verwoord. De sfeer gecreëerd die bij haar paste.

Ik raad eenieder aan gebruik te maken van Erasmus uitvaart & begeleiding en hetzelfde als wij, zelf te ervaren.

Nogmaals, klasse en top!!!
Johan Verschoor
Onlangs heeft Hans de crematie van onze (schoon)vader en opa verzorgd. Wij bevelen Hans van harte aan.

Hij neemt de tijd en denkt ook echt met je mee, niets is te veel. De persoonlijke en professionele begeleiding van begin tot eind hebben wij als zeer prettig ervaren.

Bedankt Hans, voor je goede en warme zorgen!
Familie Verbraak
Beste Hans,

Hartelijk dank voor je fijne hulp bij het vormgeven van de uitvaart van mijn vader. Het werd een bijeenkomst zoals hij gewild zou hebben, en wij voor ogen hadden. Dit was ons niet gelukt zonder jullie hulp.

Groot compliment voor hoe jij en Angelique dit vak verstaan: de familie het gevoel van 'in regie zijn' geven, maar ondertussen de randvoorwaarden daarvoor volledig uit handen nemen. Jij voelde feilloos aan waar wij hulp bij nodig hadden, maar liet ons volledig 'in the lead' waar onze ideeën al concreet waren. En dat alles op zo'n prettige ingetogen en empathische wijze.

Met vriendelijke groeten, ook namens mijn moeder en broer uiteraard,  

Annette Verbraak
Robbert van Kranen
Beste Hans,

Dank voor de persoonlijke en professionele begeleiding van de uitvaart van mijn moeder. Het is een mooie en intieme uitvaart geworden. Jouw discrete aansturing is zeer gewaardeerd.

Hartelijk dank!
Ingeborg Opschoor-Bergen
Door het plotseling overlijden van mijn neef - en goede vriend - stond mijn wereld van het één op andere moment op zijn kop. Toen er een uitvaartverzorger gebeld moest worden heb ik geen moment getwijfeld en contact opgenomen met Hans. Ik ken hem nog van de lagere school en wist intuïtief dat dit een juiste keuze was. En dat gevoel is helemaal juist gebleken.

Hans heeft het talent om goed aan te sluiten bij de ander. Vanaf het eerste contact was hij een steun en toeverlaat. Hij heeft een sterk inlevingsvermogen, is betrokken, straalt rust uit en is zeer deskundig. Dit zorgt voor een persoonlijke begeleiding. Hans is in staat om suggesties te geven voor een mooi en passend afscheid.

Zo heeft hij gezorgd voor een mooi, warm en informeel afscheid waar we ondanks het verdriet met een goed gevoel op kunnen terugkijken. Daar zal ik Hans altijd dankbaar voor blijven.
Hans en Marijke Swarts
Beste Hans,

Graag willen wij een reactie achterlaten op de site van "Erasmus uitvaart & begeleiding".

Met name het laatste 'begeleiding" heeft onze waardering gekregen! Om dit nader toe te lichten : Je hebt een fantastisch luisterend oor en ook het vermogen om deze te vertalen naar de wensen. Voor ons is het een speciale en ook een bijzonder afscheid geweest waar jij met jouw creatieve uitvoering enorm mee hebt geholpen.

Wij vonden het fijn dat je altijd heel snel reageerde of meteen een draai kon geven aan het geheel. Voor ons als nabestaanden gaf het rust als je echt wordt bijgestaan. In ieder geval onze hartelijk dank!
Peter Ruysbroek
Beste Hans,

Als benoemd uitvaartexecuteur heb ik je gevraagd om mij te ondersteunen bij het regelen van de uitvaart van Co Hoogenboom.

Ik dank je voor de fijne samenwerking hierin.
De voorbespreking was prettig en duidelijk. Blij was ik met je hulp bij de vormgeving van de rouwkaart. Ook de verwerking van de foto's in een slide-show zag er mooi verzorgd uit.
Maar het meest zichtbaar was je tijdens de uitvaart. Op een rustige en prettige persoonlijke wijze heb je bijgedragen aan een mooie uitvaart.

Hartelijk dank voor al je aandacht en persoonlijke begeleiding.


Peter Ruysbroek
RegisterExecuteur
Ed Schepers
Beste Hans,

De uitvaart van mijn moeder is mooi en waardig verlopen. Wij waren weer blij met jouw rustige en persoonlijke aanpak. Jij bent altijd bereikbaar en communiceert rustig en helder. Altijd goed luisterend naar onze wensen.

Hans bedankt voor alle goede zorgen.
Boudewijn Berendsen
Wat een fijne vent, die Hans.

Hans heeft de uitvaart van mijn vader verzorgd. Hij is super relaxed, heel kundig en communiceert goed en snel. Ook de hulp bij het opmaken en verzenden van de kaart deed hij heel goed en snel.

Echt een aanrader, zeker als je in zo'n moeilijke tijd niet op een zijig type zit te wachten.
Andre en Diana van Gool
Lieve Hans,

Hartstikke bedankt voor je ondersteuning, begeleiding en regelen van de uitvaart van onze lieve vader, Harry van Gool.

Je was er altijd als we je nodig hadden en niets was je teveel. Jouw rust en professionele uitstraling hebben ons door deze moeilijke dagen heen getrokken.

Ook namens m'n moeder en heel de familie Van Gool,
je bent een aanrader voor iedereen, top!
Ida Baur
Lieve Hans,

Je hebt al menig uitvaart voor ons mogen doen en daar zijn we heel erg tevreden over! De persoonlijke benadering en uitvoering bewijzen van een meelevende uitvaartbegeleider.

Zelfs onze familie in Australië hebben na het bekijken van de uitvaart aangegeven dat deze uitvaart van mijn moeder mooi en speciaal is geweest.

Dank je wel voor alles!
Kees van der Hoek
Hans, nogmaals bedankt voor de uitstekende wijze waarop je de uitvaart van mijn moeder hebt geregeld.

Jouw persoonlijke aandacht en adviezen hebben mij heel erg geholpen.
Wanda Schepers
De uitvaart is een memorabele dienst geworden.

Met zijn rustige, betrokken aanpak, juiste adviezen en goed luisteren naar onze wensen heeft Hans ons heel goed begeleid.

Dat is wat je nodig hebt in een moeilijke tijd.
Brigitte Ulrich
Eigenlijk kan ik niets dan goeds verzinnen over de begeleiding die Hans ons geboden heeft na het plotselinge overlijden van mijn man. Zeker als iemand plotseling en jong overlijd, word je totaal overvallen door alles wat op je afkomt en wat er geregeld moet worden.

Ik had Hans eerder ontmoet op een andere uitvaart die we zo fijn geregeld en mooi vonden. Dat was ik niet vergeten en wat ben ik daar blij om.

Ik heb tegen Hans gezegd dat ik het zonder hem niet doorgekomen was en dat meende ik. Door hem werd alles wat geregeld moest worden behapbaar en als hij twijfel merkte bij mij, gaf hij goede adviezen en richtlijnen.

Hij heeft goede mensenkennis en inzicht in wat je op moment aankan en nodig hebt. En hij was er altijd als ik een vraag had, altijd bereikbaar en goede communicatie.

We kunnen met een goed gevoel op een mooie uitvaart terugkijken en dat is het beste wat je kunt halen uit een groot verlies.

Hans, dank je wel voor alles!
Carol van den Meiracker
Via via werd ik geattendeerd op Hans Lemmers van Erasmus Uitvaart en ik ben echt blij dat ik voor hem gekozen heb.

Tijdens het hele proces staat hij je bij en is hij jouw contactpersoon. Dat waardeer ik enorm. Niets zo vervelend als je tijdens het proces met meerdere personen te maken te moeten hebben.

Daarnaast is hij echt een mensen-mens. Vond het ook fijn dat hij zich spiegelt aan jou. Dat helpt enorm. Het regelen van een uitvaart neemt veel tijd in beslag maar niet alles hoeft direct geregeld te worden. Dat geeft een hoop rust in je hoofd.

Eigenlijk niets dan lof!
Jeanet Saarloos
Mijn moeder is kort geleden overleden en ik kreeg van mijn schoonzoon het telefoonnummer van Hans Lemmers. Vanaf de avond dat ik hem belde tot en met de dag van de crematie heeft Hans alles perfect geregeld. Niets is Hans teveel en je kunt hem in die periode elke minuut van de dag vragen stellen.

Tijdens de uitvaart bleek dat wij nog wat tijd over hadden en besloot Hans in overleg met ons om ook nog even langs Aafje De Vijf Havens te rijden en stil te staan. Echt heel fijn.

Hans heeft al mijn moeders wensen in vervulling laten gaan. We hopen niet dat we Hans weer nodig hebben op korte termijn maar één ding staat vast,
wij als familie zouden hem zeker aanraden!!!

Bedankt Hans voor alles!
Arnold Boulonois
Beste Hans,

Mijn vrouw, mijn maatje, mijn Frieda , mijn Friedje, had voor haar overlijden al haar wensen, kort en krachtig aangegeven, voor als het mis zou gaan, een wens, was jij, jij moest diegene zijn, diegene die haar met mij, en onze kinderen, Britt, Mendy, Naomi, naar haar laatste rustplaats zou begeleidden, als iemand dat wenst, hoef ik niets meer uit te leggen hoe er word gedacht over jou, als mens en uitvaartverzorger.

Bedankt, ook namens Frieda, dat je haar laatste wensen mede hebt mogen verwezenlijken!
Familie Breugelmans
Wij hebben de persoonlijke benadering van Hans en de rust die hij uitstraalt enorm gewaardeerd. Helaas hebben wij de diensten van Erasmus Uitvaart binnen iets meer dan één jaar twee keer moeten gebruiken, maar in beide gevallen was het zo mooi en fijn geregeld.

Er is heel goed naar onze wensen geluisterd en Hans deed ook suggesties die eigenlijk de nagel op de kop sloegen. Precies wat wij zochten voor de uitvaart van onze ouders.

Wij hopen voorlopig even niet van de diensten van Erasmus Uitvaart gebruik te hoeven maken, maar mocht het onverhoopt toch weer nodig zijn dan schakelen wij Hans met zekerheid weer in.

Hans, enorm bedankt voor je fantastische werk.
Paul Spetter
Beste Hans,

Wederom heb je ons super goed geholpen in een treurige tijd. Verleden jaar heb je de uitvaart van mijn moeder tot in de puntjes verzorgt en ons op een positieve wijze bijgestaan en was je altijd bereikbaar. En nu met de de uitvaart van mijn oom was je weer de steun en toeverlaat.

Namens de familie bedankt!
Jij en je bedrijf zijn een echte aanrader.

Vr. gr. Paul Spetter
Familie Sönmez
Beste Hans,

Ook langs deze weg willen we jou nogmaals hartelijk bedanken voor de prettige wijze waarop je ons hebt begeleid bij het hele proces rond het overlijden van onze moeder, ecchtgenoot en oma Şemsiye Sönmez-Elbaşı.

Niet alleen de persoonlijke touch in de begeleiding sprak ons zeer aan maar ook de uiterst professionele uitvoering van de gezamenlijk gemaakte afspraken verdient een compliment. Geen extra vraag of aanpassing was te veel. Je reageerde uiterst snel en kwam met praktische oplossingen.

Wij hebben dit verdrietige en emotionele afscheid van haar ervaren als waardig en respectvol. Nogmaals onze complimenten voor je aanpak en je werkwijze. We zullen je zeker aanbevelen aan ons netwerk. 

Familie Sönmez
Colinda Maertens
Wij hebben een prettige en vooral warme ervaring met Hans gehad naar aanleiding van het overlijden van onze (schoon)moeder en oma.

Hans is professioneel en zeer meelevend. Hij vraagt naar de wensen en kijkt en denkt mee om een prachtig afscheid mogelijk te maken. Hij luistert zeer precies, vraagt door en vult waar nodig aan. Hans is duidelijk en dat zorgt voor rust. Dit is erg fijn in de hectische periode van overlijden tot uitvaart.

Nogmaals Hans, onze welgemeende dank voor alles wat je voor ons hebt gedaan om o(ma) Corrie een mooi, welverdiend én waardig afscheid te geven.

Namens de familie,

Colinda Maertens
Frank van der Leeuw
Beste Hans,

Wij kunnen Hans van harte aanbevelen bij een ieder.
Drie maal hebben wij in een korte tijd gebruik gemaakt van Hans zijn diensten.
Alle waren geheel na tevredenheid geregeld door Hans.
Hans voelt alles goed aan en heeft een half woord nodig.

Met passie en professionaliteit heeft Hans en personeel alles top geregeld

Hans onwijs bedankt voor alles!
Frank en Cora van der Leeuw
Henry Both
Beste Hans,

Langs deze weg wil ik je namens Margot en de familie enorm bedanken voor je zeer professionele begeleiding en de sympathieke manier waarop je alles voor ons hebt geregeld.

Door jouw inspanningen werd de verdrietige dag beter te dragen.

Groeten,
Henry
Joke klapwijk
Ik kan Hans aan iedereen aanbevelen.
Uitvaart heel goed verzorgd, aan alles werd (mee)gedacht!
Jale
Wat mooi was het afscheid van mijn moeder. Voor ons een zeer verdrietige dag en tegelijkertijd ook een hele mooie dag vol liefde.

Alles was super goed georganiseerd, de bloemen, foto’s, muziek en het brengen van mijn moeder naar haar laatste ligplaats.

Dank je dat je alles zo in goede banen hebt geleid en heel fijn dat je dit allemaal zo goed voor ons hebt geregeld.

Groeten,
Jale
André van der Leeuw
Bij toeval kwamen wij als familie bij Hans terecht. Na een eerste gesprek was het voor ons een makkelijke keuze om met Hans verder in zee te gaan.

Tijdens het gehele traject heeft Hans ons met zijn rustige manier van benaderen en luisterend oor in het gehele proces meegenomen. Hij laat de familie in hun waarde en denkt mee waar nodig is.

Samengevat een persoon die rust uitstraalt en professioneel alles weet te organiseren.
Marieke De haas
Hans heeft de uitvaart en het regelen daarvan van mijn zusje op een heel humane en warme manier begeleid.

Hij was altijd bereikbaar voor vragen en zijn rustige manier van doen gaf ons niet alleen troost maar ook overzicht.

Dank je wel Hans voor je steun in een hele verdrietige tijd.
Mariet Bezuijen
Beste Hans,
Toen ik jou, kort na het plotselinge overlijden van mijn oom, voor vrijblijvende informatie belde, had ik gelijk al een goed gevoel bij jou. Niet zakelijk, maar heel persoonlijk, het voelde zelfs of ik jou al jaren kende. Dus het besluit was snel gemaakt en je was er binnen een uur om alles met ons door te nemen.

Jouw inlevingsvermogen is subliem en met maar een paar woorden weet je gelijk wat iemand bedoeld. Wij, die net een dierbare hebben verloren kunnen soms door emotie niet helder denken, zien door de bomen het bos niet meer en hebben even tijd nodig om, voor ons, de juiste keuzes en beslissingen te maken.

Jij bracht voor ons die rust en gaf ons duidelijk aan in welk tijdsbestek welke beslissingen genomen moesten zijn. Ook waar je dingen uit handen kon nemen van ons zal je dat niet nalaten. Zoals bijvoorbeeld de foto's inscannen voor de fotopresentatie. De foto's hebben we uitgezocht en jij deed de rest.

Daarnaast kreeg ik van jou de gelegenheid om één op één even mijn emoties te ventileren waardoor ik de draad weer kon oppakken en samen met jou ervoor te zorgen dat mijn oom de uitvaart zou krijgen die hij verdient.

Ik meen het oprecht als ik je zeg dat ik jou een mooi mens vind want dat ben je! Ook na de begrafenis kan ik met vragen bij jou terecht en krijg ook altijd heel snel een terugkoppeling van jou.

Jij bent in deze moeilijke, emotionele periode, mijn houvast, mijn steun en toeverlaat.

Heel, heel veel dank hiervoor Hans, uiteraard ook namens Tineke
Kees en Martijn Schoolenberg
Toen we een uitvaartondernemer nodig hadden, dachten we gelijk aan Hans. Iemand waarmee Rita altijd heel goed heeft samengewerkt. En daar hebben we goed aan gedaan.

Vanaf het eerste moment heeft Hans ons uitstekend begeleid. Hij bracht rust aan in alles wat er moest gebeuren en maakte een groepsapp aan om het overzicht te bewaren. Met al onze vragen konden we bij hem terecht.

Hij reageerde altijd direct. Daarbij reikte hij dan mogelijkheden en suggesties aan, maar hij liet het altijd aan ons om bepaalde knopen door te hakken. Dankzij hem kunnen we nu ook allerlei herinneringen van mensen aan Rita nalezen op Memori.

Al met al was hij een baken van rust en warmte die precies wist wat nodig was in een ontzettend hectische tijd.

Dank je wel Hans!
Fam. Slingerland/Schindler
Na de prachtige crematie elf maanden geleden van onze broer en zwager, koos onze moeder toentertijd ook bewust voor jou als haar begrafenisondernemer.

Toen zij enkele weken geleden overleed, bleek opnieuw kennis maken met elkaar niet nodig te zijn; het voelde gelijk weer vertrouwd. Hoewel de door onze moeder gewenste begrafenis in zijn geheel niet leek op de crematie, kon jij je ook hierin prima verplaatsen. Fijn, dat je ook buiten Rotterdam de wegen, zonder twijfel, kent.

Hans, ook deze keer weer hartelijk bedankt voor je betrokkenheid, je persoonlijkheid, je vertrouwen en samenwerking!
Timo van Schaik
We hebben de hele voorbereiding en uitvoering van de begrafenis door Hans (Erasmus Uitvaart) als bijzonder warm en prettig ervaren Aan alles werd gedacht en Hans dacht zelfs aan alle kleine details.

De gemaakte afspraken werden netjes nagekomen en de regie straalde bijzonder veel vertrouwen uit. Dit resulteerde uiteindelijk in een bijzonder sfeervolle, waardevolle begrafenis.

Hans en Angelique, bedankt van ons allemaal.
Compliment!
Greet Sterkman
Hans, Ik heb je adres gekregen van een vriendin. Wat een fijne en goede ervaring heb ik met jou gekregen. Je bent een fijn persoon die meedenkt met de mensen.

Mijn eerdere slechte ervaring met een andere onderneming zijn door jouw persoonlijke aanpak op de begrafenis van mijn vader overtroffen. Zo mooi en eenvoudig was het.

Het heeft ons een hoop rust gegeven dat het zo in goede banen is geleid. Nog onze dank hiervoor. Ik zal je dan ook bij iedereen aanbevelen.

Hans, bedankt voor alles, je bent voor mij een kanjer!
Emma Eikelboom
Beste Hans,

Vanaf het eerste telefoontje, met het verzoek of je bij ons langs wilde komen was er een klik. Een paar dagen later konden we onze wensen al kenbaar maken. Dit ging zo gemoedelijk, zo rustig. We hadden een goed gevoel.

Dat gevoel is gebleven tot de laatste dag. We hebben een prachtige uitvaart gehad. Alles liep naar wens. Mede hierdoor is de rouwverwerking voor ons weer wat makkelijker geworden.

Hans, bedankt van ons allemaal.
Emma Eikelboom
Margriet
Beste Hans,

Ik had je naam van de buurvrouw gekregen, toen mijn man op sterven lag. Ik heb vanuit het ziekenhuis gebeld voor een prijsopgave. Over van alles zitten praten. En 4 dagen later overleed mijn man.

Je heb de uitvaart keurig netjes en correct laten verlopen. Ik ben heel tevreden en ik denk dat mijn man van boven er ook zo over denkt...

Hans en Angelique, BEDANKT!
Jacqueline Zijderveld - Bosmans
2018 begon ons contact...

Michel mijn man had een slechte diagnose gehad en kende jou Hans zakelijk. Wat begon in een oriënterend gesprek heeft geleid tot een mooi contact en een prachtige uitvaart.

Hans dank dat je realistisch, meedenkend en zeer innemend en zorgvuldig bent. 23 april 2020 is Michel overleden. Door de corona maatregelen moesten wij onze ideeën aanpassen maar wat zijn we Erasmus uitvaart dankbaar. Michel is thuis in zijn atelier opgebaard. Regelmatig contact en even langskomen was voor jou Hans normaal. De kist sluiten was een mooi ritueel en jij deed ons daar heel fijn begeleiden en steunen. De uitvaart in onze huiskamer was noodzakelijk door corona maar achteraf zo mooi en intiem. Wederom heb je meegedacht en heeft mijn allerliefste een prachtige uitvaart gekregen. Ook de spontane actie van familie en vrienden een erehaag voor Michel werd door jouw vrouw vooruit lopend voor de rouwauto mooi begeleid. Je wilt niet afscheid nemen als je man 49 jaar is maar in 't verdriet was het prachtig en we kijken met mooie herinneringen terug.

Nogmaals dank
Jacqueline Zijderveld - Bosmans
Lenie Vielvoye
Beste Hans,

Via mijn schoonzus Hanny ben ik met jou in contact gekomen om de crematie van mijn man Leen te verzorgen. Leen verbleef al 8 jaar in een verpleeghuis, ik werkte er naartoe dat het een keer over zou zijn.

Het contact was gelijk goed en vertrouwd, daar was ik erg blij mee. Ik heb het heel prettig ervaren met jou. Op alles wat we vroegen kregen we een goed en eerlijk antwoord. Vooral in deze gekke corona tijd.

Heel erg bedankt voor alles.
Lenie Vielvoye
Danielle Koelewijn-Houweling
Beste Hans,

Begin maart nam ik contact met je op, ivm het komende overlijden van mijn vader. Jij kwam bij ons thuis en we hebben kennisgemaakt. Mijn vader heeft zijn wensen kenbaar gemaakt. De periode die volgde ging snel en wij hebben contact gehouden over het ziekte verloop. 22 mei heb ik je moeten bellen met het bericht dat mijn vader overleden is.

Wat we toen in deze verdrietige tijd hebben ervaren was jouw warme aanwezigheid:
- De thuisopbaring
- Je uitleg over hoe dingen in z’n werk gingen (voor wie wilde) en zelfs mocht er meegekeken worden waar dat mogelijk was. Dit heeft ons goed gedaan en zal zeker helpen in de verwerking.
- Iedere dag, na de verzorging van mijn vader, een bakkie koffie en een gesprek over het met ons ging. En soms ook gewoon gezellig praat.
- De kaart. Zelfs de letterkleur van de tekst had je goed ingeschat. Alles paste zo bij mijn vader
- De muziekkeuze van mijn vader. Jij had het nog in je hoofd, en wist precies wat we afgesproken hadden. (Als nabestaande vergeet je nog wel eens wat)
-De adviezen over hoe na de uitvaart thuis te komen en om na de uitvaart alles goed af te sluiten met elkaar.

De dag voor de uitvaart wilden we de kist met ons gezin sluiten. Ik belde en je stond voor ons klaar. Dit moment was privé. Je was er, maar toch ook niet.

Toen de dag van de uitvaart:
We mochten mijn vader zelf uit huis rijden en naar de auto begeleiden. Op de begraafplaats waar jij een woord gesproken hebt over hoe jij het ervaren had. Dat mijn vader alles zo goed geregeld had en precies wist wat hij wilde. Dit heb je keurig in het oog gehouden.

Beste Hans, we hadden ons in deze verdrietige periode niets beters kunnen wensen, dan wat jij ons voor mooie herinneringen hebt gegeven.

Daniëlle, Will en Saskia
Romano
Beste Hans,

Ik wilde je nogmaals bedanken voor de manier waarop jij mij en mijn jongens hebt bijgestaan na het grote verlies van mijn lieve vrouw. Vier jaar geleden, bij het overlijden van mijn moeder, bleek al dat jij voor ons de juiste man bent in een dergelijke situatie.

Over wie de begeleiding, bij het afscheid van mijn vrouw, ging doen was dan ook geen enkele twijfel.

Hans nogmaals bedankt!
Stella
Als er verdriet is en er ook nog eens heel veel geregeld moet worden, dan is het zo fijn wanneer je kunt bouwen op Hans.

Zo zorgvuldig, persoonlijk, attent, en kundig. Zoals Hans, is er maar één!

Hans heeft nog niet zo heel lang geleden de uitvaart van onze vader begeleid en onlangs ook het afscheid van onze moeder. We hadden ons geen fijner bedrijf (mens) kunnen wensen om ons hierbij te ondersteunen.

Stella en familie
Fanny Voets
Beste Hans,

De 2 uitvaarten die jij hebt begeleid, daar kan ik je alleen maar complimenten over geven.

Het persoonlijke contact, je snelle reactie op mijn vragen, dit was heel fijn. Je was bij beide uitvaarten zeer attent, betrokken en ontzorgend.

Een dikke 10!

Nogmaals bedankt!

Met vriendelijke groet,
Fanny Voets
Laurénce Roozendaal-van de Polder
Beste Hans,

Ik wil heel graag even hele grote complimenten geven. Hoe jij de begrafenis van onze moeder heb begeleid. In deze corona tijd hadden we geen idee hoe het zou gaan... Maar wat een liefdevolle uitvaart is het geworden.

Onze ma had het denk ik niet anders gewild... "Met haar eigen cluppie" zou ze gezegd hebben. Het ontzorgen staat bij jou op nr 1! Dank je wel voor alles.

Ook namens mijn Pa.

Groetjes Laurénce Roozendaal-van de Polder
Roland van Houdt
Beste Hans,

Dit is de 2e keer dat je ons als familie ondersteund bij het verlies van een familielid. Het was wederom zeer attent, betrokken en ondersteunend.

Dit alles in een periode waar het persoonlijke contact helaas voor de crematie niet mogelijk was. Dankjewel.

Roland (mede names Marianne, John en Marcel)
Danny
Beste Hans,

Bedankt voor het ontzorgen rondom de begrafenis van onze moeder en vrouw.

Snelle reacties en ook met de Whatsapp werkte het erg fijn. De liturgie zag eruit om door een ringetje te halen. Ge-niet en wel 😉

Nogmaals bedankt!
Danny van Beek
Conny Antheunisse
Beste Hans,

Wat heb jij er goed voor gezorgd, dat mijn vader, ondanks de coronatijd, een intieme, emotionele (voor ons) begrafenis heeft gekregen.

Geen moeite was je teveel, je kon alle vragen die voor ons belangrijk waren goed beantwoorden. Je kwam zelf nog met een prachtig idee om met mijn vader langs mijn moeder haar graf te gaan om daar bloemen neer te leggen.

Je komt rustig, zelfverzekerd over en bent ook zeer begaan met de nabestaanden. We hadden mijn vader een ander afscheid gegund, maar zoals het nu is gegaan was het zeer zeker niet minder, misschien zelfs wel mooier.

Wij bedanken jou voor alle steun die je ons hebt gegeven in deze voor ons zo'n moeilijke tijd. Mocht ik een cijfer kunnen geven dan was dat zonder meer een 10 geweest.

Een liefdevolle groet,
Conny en Hans
Ron Woning
Beste Hans,

Wij zijn al ruim 35 jaar vrienden en afgelopen 6 april heb jij samen met mijn gezin, vader en broer mijn moeder naar haar laatste rustplaats helpen begeleiden.

Zoals jij ons hebt bijgestaan, rustig , respectvol en heel vertrouwd. Dat wist ik natuurlijk al lang als maat. Maar Hans, ik ben vaker naar uitvaarten geweest en ik kan je zeggen, zoals jij de mensen op het gemak stelt en met hen helpt in de verdrietige periode dat kan geen ander. Samen met je echtgenote Angelique en met jouw jongens een geoliede club mensen met veel empathie.

Jullie hebben de uitvaart en alles rondom mijn moeders overlijden tot in de puntjes verzorgd. Ik ben trots op jou als maat en blij met alles wat je voor ons en voor mijn moeder hebt kunnen betekenen. Je weet moeders was gek op jou en Angelique.

Dank voor alles! namens Wil, Ron, Julia, Dan en de meiden ???
Edwin Snoek
Beste Hans,

Afgelopen zaterdag , 18 april jl, was de uitvaart van mijn moeder, welke jij hebt geregeld. Ik wil je hartelijk bedanken voor datgene wat je gedaan hebt om haar dit afscheid te kunnen geven.

Zeker wil ik onderstrepen dat jouw manier van omgang met "ons" als zeer prettig, menselijk en voorkomend ervaren is!
Dank daarvoor !
Bob Snoek
Na eerdere ervaringen met Hans hebben we wederom een zeer goede ervaring met Erasmus Uitvaart.

Altijd zeer goed bereikbaar voor alle vragen. Hier wordt snel op gereageerd. Tevens een prettig en rustig contact waarbij de beslissingen worden overgelaten aan de betrokkenen, en goed wordt geadviseerd.

Hans, dank je.
Cok Van dalen
Hans, ik wil je heel hartelijk bedanken voor het regelen van de uitvaart van Theo mijn man.

Het was een prachtig afscheid waar ik met een heel goed gevoel op kan terugkijken, je hebt ons zo goed geholpen en toch op de achtergrond gebleven.

Het corona-virus heeft het gelukkig niet minder mooi gemaakt.

Dankjewel, met heel mijn hart
Sonja en Edwin
Beste Hans,

Ondanks alle beperkingen in deze Corona tijd, is het gelukt om de uitvaart van onze vader heel mooi en waardig te verzorgen.

De communicatie met jou verloopt prettig. Je bent heel transparant en kunt alles goed uitleggen. Je biedt de familie de handvatten om een afscheid vorm te geven, om hen vervolgens weer alles uit handen te nemen en alles keurig te verzorgen.

Dankjewel Hans!
Peter
Hans,

Via een kennis werd ik op jou gewezen en wij hebben in eerste instantie telefonisch contact met elkaar gehad niet wetende dat ik al snel daarna jou hulp nodig had.

Toen het nodig was, was jij er voor ons en ik ben zeer tevreden over hoe jij de uitvaart van mijn vrouw hebt verzorgd.

Ondanks alle beperkingen (maatregelen rondom het coronavirus) heb jij er voor ons het maximale uitgehaald en daar ben ik je dankbaar voor!
Martin
Hans heeft zowel de uitvaart van mijn vader als van mijn moeder begeleid.

Zeer zorgvuldig, meedenkend, rustig, begripvol en helder.

Gewoon een fijne man die je in zo'n tijd ook echt nodig hebt, niets is teveel voor hem.
Marjoleine Tas
Wat een fijne begeleiding hebben wij gekregen voor de crematie van onze vader Frans.

Hans, zo betrokken en meedenkend op alle fronten.

Een dikke pluim!
Dick Vanderzaken
Een aantal jaren geleden heeft Hans de uitvaart verzorgd van een zeer goede vriend.

Voor zijn overlijden heeft Hans op een persoonlijke wijze met mijn vriend, zijn vrouw en ik al z'n wensen besproken. Ik was destijds bijzonder onder de indruk hoe Hans de nabestaande heeft ontzorgt en een mooie uitvaart heeft verzorgt. Ook tijdens de uitvaart heeft Hans namens familie en vrienden mooi gesproken.

Helaas is mijn zus recent overleden en moest ik op korte termijn haar uitvaart regelen. Ik twijfelde geen seconde en heb Hans gevraagd. Wederom een zeer fijne ervaring met Hans gehad vanwege de goede organisatie. Hans is een warme, authentieke persoonlijkheid. Wel zo fijn om in een moeilijke periode zo'n iemand naast je te hebben.

Ik hoop nog jaren te mogen leven. Maar mocht mijn tijd zijn gekomen, dan vertrouw ik Hans volledig om mijn uitvaart te verzorgen.
Lenneke Borsje
Hans heeft een aantal jaren geleden het afscheid van een familielid verzorgd. De aanwezigen, waaronder onze moeder, waren hiervan zeer onder de indruk. Onze moeder heeft toen aangegeven dat zij haar eigen afscheid te zijner tijd zo ook graag zou zien.

Toen onze moeder is overleden heeft Hans ons op fijne wijze begeleid. Respectvol, behulpzaam, alert reagerend op onze vragen en wensen. Informeel waar het kan en formeel waar nodig. Wij kijken als kinderen en schoonkinderen terug op een warm en waardig afscheid van onze moeder.

Hans, mede namens Eric, Hans en Laura onze dank!
Marcel de Haan
Beste Hans,

Na het overlijden van onze moeder heeft Hans ons op rustige wijze en op een persoonlijke manier zeer goed bijgestaan.

Niets is Hans teveel, hij doet zijn motto “Niets moet, alles mag, zolang je je er prettig bij voelt” echt eer aan.

Hans, wij willen jou heel erg bedanken voor jouw expertise en het meedenken om het afscheid van onze moeder zo fijn mogelijk te laten verlopen.

Bedankt namens mijn vader, broertje, Geeta vrouw van mijn broertje enmijn vrouw Marion en de kids van ons.
Jorick Heinsius
Zeer positieve ervaring met Hans Lemmers van Erasmus Uitvaart. Onze vader en echtgenoot overleed heel plotseling en onverwachts en veel te jong, met een kort ziektebed van een paar dagen.

We hadden geen enkele voorbereiding, bij het organiseren van zijn begrafenis, omdat het zo onverwachts was. Hans heeft ons gerustgesteld. Met zijn persoonlijke benadering en organisatorisch vermogen, heeft hij ons uitstekend begeleid in dit proces. Hans weet van aanpakken en binnen een paar dagen in samenwerking met ons, was de begrafenis geregeld. Hans nam ook iedere keer de telefoon op en reageerde snel op berichten via WhatsApp. Dat was ook heel fijn, we hadden snel antwoord. Verder had hij nog wat tips, wat aanzienlijk scheelde in de kosten. Ook veel praktische tips om de uitvaart op de dag zelf soepel te laten verlopen.

Het was een prachtige en druk bezochte uitvaart met mooie sprekers, foto s en muziek, een ceremonie bij het graf en samenkomen na het condoleren. Heel bijzonder, zowel voor onze vader, echtgenoot, opa en vriend, als voor ons.

Hans bedankt! Wij bevelen Erasmus Uitvaart zeker aan!
Silene Fredriksz-Hoogzand
Hans werd mij een aantal jaren geleden aanbevolen. Hij heeft ons destijds belangeloos geholpen bij een tragedie.

Mijn schoonzus is onlangs overleden en ik belde gelijk Hans zonder nadenken. Hij heeft ons inmiddels (helaas) voor de derde keer ondersteund.

Vakkundig, betrokken, snel en van alle markten thuis. Hij maakt zelf de kaarten, heeft de fotopresentatie en de muziek geregeld.

Alle complimenten opnieuw voor Hans en zijn vrouw. Het betrokken persoonlijke karakter geeft een vertrouwd gevoel.

Dank Hans en Angelique
Bart Stoffels
Op het moment dat mijn lieve echtgenoot kwam te overlijden, stond ik meteen voor een enorme berg, waar moest ik beginnen, hoe moest ik die berg aan werk gaan bedwingen? Ik kende Hans en Angelique al en wist dat ze een begrafenisonderneming hadden, dus heb ik meteen gebeld en Hans kwam direct naar ons toe.

Zodra hij binnen kwam daalde er een soort rust neer en begon Hans ons te informeren over wat er precies moest gaan gebeuren en gaf ons het vertrouwen dat het goed zou komen.

Dagelijks nam hij contact op, hetzij telefonisch of via WhatsApp en stroomlijnde het proces voor de uitvaart nauwkeurig en begripvol. Hans komt ook bij je thuis en praat met je en op die manier peilt hij wat je nodig hebt.

In ons geval, stelde hij voor om met Luizter in zee te gaan, een mooie manier om het levensverhaal van de overledene te laten vertellen als je het zelf niet kunt. Hans verzorgt de rouwkaart, helpt bij het uitzoeken van de kist en houdt het tijdpad in de gaten, zodat je op tijd zegt welke muziek je wil en wat je met het samenzijn na de plechtigheid zou willen.

Bij geen enkel onderdeel heb ik druk gevoeld en kreeg ik het vertrouwen dat het wel goed zou komen. Emoties zijn logisch en ook daarin staan Hans en Angelique dichtbij je.

De uitvaart was prachtig en stemmig, precies zoals wij het wilden en van velen hebben we gehoord dat ze nog nooit zo'n mooie en unieke uitvaart hadden meegemaakt.

Via deze recensie wil ik laten weten dat dankzij de professionele en warme menselijke methode, er een uitvaart ontstaat die recht doet aan de persoon die je ontvallen is.

Mijn dankbaarheid is niet in woorden uit te drukken.
Hendrik
Beste Hans,

Dank voor je hulp na het overlijden van onze moeder. Jouw empathisch vermogen en rust waren tot grote steun in zo'n roerige periode.

Met vriendelijke groet,
Hendrik
Anna Knegt
Beste Hans en Angelique, heel erg bedankt voor de wijze waarop jullie ons hebben bijgestaan bij de crematie van onze vader en schoonvader.

Lia en Anna Knegt en Huub de Weerd
Jackie en Jaron Bollegraaf
Na het onverwachte overlijden van onze 25-jarige zoon zijn wij, met name dankzij de hulp en ondersteuning van Hans, in staat geweest om dit onvoorstelbare verlies om te zetten in een zeer waardevolle en liefdevolle herinnering.

Hans, wij kunnen niet genoeg benadrukken hoe dankbaar we zijn voor je integriteit, professionaliteit en onverdeelde aandacht!

Liefs, Jackie & Jaron
Paul Maltha
Beste Hans,
Hierbij willen wij jou bedanken voor het verzorgen van de uitvaart van Brigitte.
Jouw begeleiding en werkwijze waren perfect!
Lieve groet van Ava en Paul.
Rick
Ik moest een uitvaart regelen, daar ik tot executeur was benoemd en ik kon me Hans herinneren van ruim tien jaar geleden toen ik dat vaker moest doen.

Toen hij bij mij thuis binnenkwam, klikte het direct weer. Hij neemt je echt veel werk uit handen, denkt aan werkelijk alles, hij is zeer sympathiek en vriendelijk en heeft voor iedereen tijd. Hij is erg creatief bij het bedenken van opties voor de uitvaart.

IK vind het moeilijk hem precies te beschrijven, maar een betere en vriendelijkere, maar ook zeer kundige uitvaartverzorger zou ik niet kunnen aanbevelen. Ik raad hem iedereen aan.
Bas
We beleefden een perfecte begrafenis.

Hans is organisatorisch sterk, ook bij religieuze diensten. Neemt je veel werk uit handen bij een presentatie door foto's en film e.d. Heeft een eigen drukkerij, wat van pas komt bij rouwkaarten en liturgie.

Zeer aanbevelenswaardig.
Erik
Hans werd ons aangeraden door een collega van hem uit een andere plaats. De collega zou zijn of zijn partner's uitvaart door Hans laten regelen. Dat leek ons voldoende aanbeveling de uitvaart van mijn moeder te regelen.

De verwachtingen werden overtroffen. Onmiddellijk vertrouwd en begripvol, had hij zeer snel in de gaten dat wij het iets anders wilden.

Aanwezig wanneer nodig en onzichtbaar op de juiste momenten.

Een professional en een zeer fijn mens.
Sylvia Adriaanse
Op advies van mijn schoonzus kwam ik 1 dag voor de sterfdag van mijn man in contact met Hans. Het eerste gesprek voelde meteen goed en vertrouwd en besloot om Erasmus Uitvaart de uitvaart te laten regelen.

Omdat de sterfdag en naderende uitvaart voor ons al bekend was en het draaiboek deels al klaar had, heeft Hans toch een enorme bijdrage geleverd aan de uitvoering daarvan. Zijn betrokkenheid was enorm en hij voelde mijn wensen feilloos aan.

De manier zoals hij en Angelique de dienst leidde was precies zoals ik het zelf voor ogen had. Als we elkaar spraken over hoe of wat en ik stelde iets voor had hij het al zo bedacht.

Hans is echt iemand die zich kan identificeren met de overledene en nabestaande en zou Erasmus Uitvaart dan ook zeker aanbevelen.
Henny Stigter
Ik was het eigenlijk een beetje zat om bij een uitvaart in zo'n statische opstelling te zitten en wilde graag weten of er geen andere mogelijkheden zijn.

Via, via, kreeg ik een kaartje van Erasmus Uitvaart en heb toen een gesprek gehad met Hans over andere manieren van bij elkaar zijn met de overledene met een meer persoonlijke noot. De mogelijkheden bleken eigenlijk onbeperkt en precies te passen in de ideeën die ik erover had. Dit was eigenlijk voor mezelf bedoeld, mocht het nodig zijn. Heb het met mijn man besproken die daarin helemaal meeging.

Dit jaar bleek dat niet ik, maar hij door zijn ziekte aan de beurt zou komen en waren we genoodzaakt Hans alvast te berichten dat het niet lang meer kon duren voordat hij nodig zou zijn. Ook bij de gesprekken na het overlijden en tussentijds ook nog, werd rustig de tijd genomen om op details in te gaan en ideeën werden aangedragen waar de kinderen en ik ons helemaal in konden vinden.

De uitvaart is helemaal zo gegaan als we voor ogen hadden, ongecompliceerd in een gezellige ruimte met alle vrienden om ons heen. Ook toen voelden we ons gedragen door de aanwezigheid van Hans. Mooie fotoreportage, mooie achtergrondmuziek, goede sfeer.

Het was helemaal perfect, zo zou mijn man het gewild hebben. Ik denk dat veel van mijn vrienden, Hans ook zullen vinden als het nodig is.

Hans, ontzettend bedankt voor alles ook namens de kinderen, het was super.
Groet van Henny
Carlo Snuverink
Wij zijn door Hans en zijn vrouw Angelique op een zeer aangename professionele wijze begeleid. Hij heeft ons veel werk uit handen genomen.

Bij een volgende gelegenheid (hopelijk pas over vele jaren) weet ik wie ik ga bellen.
Bernadette en Bart Kuijpers
In de ruim 20 jaar dat we buren zijn hebben we Hans en Angelique natuurlijk goed leren kennen. Het was dan ook meteen duidelijk dat we "de buurman" zouden inschakelen na het overlijden van onze (schoon)moeder.

Onze hoge verwachtingen zijn overtroffen! Enkele steekwoorden: begripvol, adequaat, snel maar nooit gehaast, gevoel voor decorum.

Kortom een geweldige steun in een droevige periode.
Yvonne Hoks
Het is allemaal netjes en soepel verlopen.

Ik zou Hans bij iedereen aanraden. We kunnen terugkijken op een mooie uitvaart.
Familie Breugelmans
Dankzij de goede zorgen van Hans in de voorbereiding en van Hans en Angelique in de uitvoering kunnen wij terugkijken op een mooie uitvaart.

In de voorgesprekken kwam Hans met het idee om er een informele uitvaart van te maken en stelde voor om dan de Witte Kapel op Hofwijk te gebruiken. Dat was een schot in de roos.

De communicatie is open en rustig. De gesprekken die wij met Hans hebben gehad waren echt prettig.
Bianca Ronde
Voor mij zijn Hans en Angelique geen onbekenden, wat het eerste te leggen contact makkelijker maakte, ondanks de trieste omstandigheid.

De manier waarop Hans communiceert via de telefoon, email of in "live" gesprek voelt open, goed en vertrouwd aan, wat voor ons enorm belangrijk was.

Waar wij vooraf moeilijkheden zagen, gaf Hans direct suggesties hoe dit simpel te ondervangen, waar jezelf niet aan denkt.

Hans vertelde op de dag van de uitvaart een goed beeld van mijn man te hebben gekregen, hoe en wie hij was als persoon door de foto's die op de uitvaart bij de muziekstukken werden getoond.

Alles klopte, van de rouwkaart, foto's en muziek wat allemaal samenviel tijdens de uitvaart, zo passend en horend bij mijn man en ons.

Mijn dochter en ik kijken met een goed gevoel op de uitvaart terug.

Ontzettend veel mooie reacties van familie, vrienden en bekenden om ons heen gehad, over de manier waarop Hans en Angelique de uitvaart begeleiden.

Nogmaals super veel dank voor de persoonlijke begeleiding en steun voor, tijdens en na de uitvaart.
Fam. Slingerland/Schindler
Hans, wij maakten kennis met elkaar en het klikte direct. Je was oprecht geïnteresseerd in de bijzondere situatie waarin wij verkeerden.

Als eerste vroeg je wie onze broer en zwager zelf was en maakte kort daarna kennis met hem. Mede door jou toedoen was vervolgens zijn crematie een complete weergave van wie hij was en hierdoor onvergetelijk.

Hans, bedankt voor je creatieve inbreng, je betrokkenheid, je persoonlijkheid en je vertrouwen!
Ronald van klaveren
Wij hebben onder verdrietige omstandigheden een tweede keer in 'n korte periode beroep moeten doen op Erasmus Uitvaart en ook deze keer was de begeleiding snel en goed.

Uitermate tevreden over de persoonlijke begeleiding. Ik kan Hans en Angelique van harte aanbevelen als zeer prettige en betrokken uitvaartbegeleiders.
Daniëlle Bolk
Beste Hans,

Heel erg bedankt dat je ons overal bij betrokken hebt om goed afscheid te nemen van onze vader en natuurlijk de man van onze moeder.

Bedankt dat je alles zeer professioneel geregeld hebt voor ons en ook je vrouw natuurlijk.

We zijn je heel erg dankbaar! Groet van Daniëlle
Martin Post
Hans heeft ook deze uitvaart weer uitstekend verzorgd. Hij geeft ruimte aan de nabestaanden waar nodig en begeleidt hen van begin tot eind. Doet goede suggesties en acteert snel wanneer nodig.

Zou Hans zo weer inschakelen (hopelijk niet nodig...)
Richard Post
Hans is een erg prettige man die de rust goed weet te bewaren rond zoiets emotioneels als een uitvaart.

Zowel bij mijn vader als mijn moeder was het afscheid erg geslaagd.

Wat ook fijn is dat er wel suggesties zijn maar de wensen van de nabestaanden staan voorop!
Francisca van Wijk-Stam
Hans is een bekwaam, vriendelijk en rustig persoon waar wij direct vertrouwen in hadden. Alles was tot in de puntjes geregeld door Hans en zijn team.

Dank daarvoor.
Ria van der Kamp
Beste Hans,

Dank voor de warme en professionele begeleiding na het overlijden van mijn man en de vader van mijn kinderen.

Mocht je ondersteuning weer nodig zijn dan zou ik je zeker aanraden in mijn omgeving.

Met vriendelijke groet,
Ria van der Kamp
Cobi Bonamassa
Hans is een lief persoon. Hij heeft mij zo goed geholpen bij de uitvaart van m'n man. Alle familie en vrienden waren onder de indruk van alles wat hij had geregeld. Zo warm en vriendelijk...

Ik en m'n dochter geven hem een dikke 10!

Lieve Hans, je was als een familielid, dank voor alles...
Familie de Haan
Zorgvuldige begeleiding van de uitvaart van onze zoon, persoonlijk betrokken, en door Hans zijn ervaring kan je met elke vraag bij hem terecht.

Kortom degelijk en prettig om mee te werken, voor ons was dit meer dan welkom in deze moeilijke periode.
Rineke Maarse
Beste Hans,

Je man en vader te moeten verliezen is al een hele verdrietige en emotionele gebeurtenis. Na het overlijden komt er heel veel op je af, en vanaf het begin af aan luisterde je goed naar onze wensen, en vertaalde deze in een mooi afscheid.

Je persoonlijke touch en grote professionaliteit stelden we zeer op prijs, en ook de 24-uurs bereikbaarheid.

Dank je wel, voor je hulp, goede zorgen en steun.
Vriendelijke groet, Rineke
Bep Schenk-de Wijs
Zeer tevreden! Vanaf het eerste gesprek tot na crematie en de gesprekken daarna...

Bedankt namens mij en de kinderen!
Jan Baas
Beste Hans,

Wij willen jou via deze weg nogmaals hartelijk dank zeggen voor de bijzonder goede begeleiding en organisatie van de uitvaart van mijn vrouw en onze moeder.

Ik ben zeer kritisch op het organiseren en ook bij deze, maar op het moment dat wij met elkaar het eerste gesprek aangingen twijfelde ik geen moment in jouw professionaliteit in deze en hadden ik en mijn kinderen gelijk al alle vertrouwen dat het geheel naar onze wensen zou gaan verlopen.

De wens van mijn vrouw en onze moeder was om thuis afscheid te nemen. Dat was niet eenvoudig, maar jij hebt dat zeer professioneel, in alle rust mogelijk gemaakt, waarbij ook de condoleance aan huis, met heel veel bezoekers, onder jouw persoonlijke aandacht voortreffelijk is verlopen.

Ook de uitvaart op zichzelf was uitermate goed en is voor ons ondanks alle verdriet een waardig afscheid geweest.

Nogmaals bedankt!

Hartelijke groet namens ons allen,

Jan Baas
Anneke van Asperen
Beste Hans,

Laten wij beginnen met dank voor de dienst van mijn moeder en onze oma. We kunnen terugkijken op een meer dan mooie plechtigheid.

Je geduld, rust in de gesprekken over mijn moeder en onze oma bracht veel rust en vertrouwen. Alles was prima georganiseerd en zorgvuldig inzichtelijk gemaakt. De uiteindelijke dienst en het “verhaal” van Sjaan, ma, oma... Haar afscheid was mooi,zo zoals ze was.

Wij zijn daarom ook heel blij dat we voor jou, Angelique en ERASMUS UITVAART gekozen hebben.

Hans, bedankt!

Met vriendelijke groeten en goede gevoelens,

Anneke, Sonja en Sebastiaan van Asperen
Marja Tuinte Leune
Beste Hans,

Mijn ervaring met jou als begeleider rondom de begrafenis van mijn moeder laat zich omschrijven als bijzonder, betrokken, warm, professioneel en op heel veel momenten een meedenker en uitvoerder rondom de uitvaart.

Hartelijk dank!
Marcel & Mirjam
Heel veel dank voor alle hulp bij en rond de uitvaart van mijn vader.

Jullie begeleiding is zeer professioneel en met name de persoonlijke aandacht hebben wij als zeer prettig ervaren!
Karen Luiten
Hans is zeer professioneel, heeft ons bij alle twee mijn ouders zo goed, fijn en warm geholpen.

Hij voelt feilloos aan wat de familie wel en niet wil.
Erik-Jan Laurens
Hans en Angelique hebben onze verwachtingen weer overtroffen.

Zeer professioneel, rustig en kalm, voldeden zij aan iedere wens. Ze zijn altijd bereikbaar in de moeilijke tijd die een overlijden met zich meebrengt.

Ze waren een echte steun voor onze familie.
Familie van Raad
Wij hebben de begeleiding van Hans en zijn collega's als zeer professioneel, maar vooral als heel prettig ervaren. Zij hebben ons geholpen om het laatste afscheid van mijn man, onze vader en opa onvergetelijk te maken.

Hartelijk dank voor de goede zorgen.
Jan van den Bos
Beste Hans en Angelique,

We willen jullie nogmaals bedanken voor het mooie en persoonlijke afscheid van onze moeder en oma. Mede dankzij de mogelijkheid om thuis afscheid te nemen van onze moeder en oma was het voor onze broer (syndroom van down) een mooi afscheid.
Nogmaals bedankt namens familie.

Jan van den Bos
Jacques Meerveld
Beste Hans,

Bedankt voor de goede en persoonlijke begeleiding van de uitvaart van mijn vrouw. Je was voor mij en mijn kinderen een vriend met veel persoonlijke aandacht, niets was te veel. De uitvaart was voor ons een rustpunt in deze verdrietige dagen.

Nogmaals heel veel dank!
Jacques
Nathalie Meerveld
Wij als familie zijn erg tevreden over het mooie afscheid van mijn moeder. Alles was perfect geregeld.

Een plotseling overlijden is een hele verdrietige gebeurtenis maar mede door Hans en Angelique is het een heel mooi afscheid geworden. Alles was mogelijk, niets was te veel. Heel professioneel en respectvol, met een lach en een traan.

Nogmaals bedankt namens de familie,
Nathalie Meerveld
Petra en Jan van Keulen
Goede Hans,

Hans, wij hebben jou als uitvaartondernemer gekozen omdat wij goede berichten over jou hadden ontvangen. Maar jij bent veel meer dan een ondernemer. Jij bent iemand die zijn vak uitstekend verstaat, heel veel goede contacten heeft en als mens perfect aanvoelt hoe je anderen in hun rouwproces kunt begeleiden naar en bij de uitvaart van hun overledene.

De voorbereiding was zonder meer goed, het wordingsproces en de uitvoering van de uitvaart waren door jouw overzicht en creatieve begeleidende aanwezigheid kwalitatief hoogstaand. Ook de spontane en liefdevolle nazorg van de bloemen in de kerk was bijzonder.

Wij hebben jou leren kennen als een letterlijk en figuurlijk groot man.

Met hartelijke dank,
Petra en Jan van Keulen
Jannie Spitz
Lieve Hans en Angelique,

De wijze waarop jullie mij in deze moeilijke dagen hebben begeleid naar de crematieplechtigheid toe en de plechtigheid zelf is onovertroffen. Jullie waren als een familie voor mij en hebben mij bij alle beslissingen gesteund en toch alle wensen volledig gerespecteerd.

De uitvaartdienst was zoals hij bedoeld was en tot in de details uitgewerkt, mede door jullie creatieve denken over wat er allemaal mogelijk is. Ik ben jullie daar enorm dankbaar voor.
Anja Geuze/ Denise Scheffers
Wij zijn al jaren erg tevreden hoe Hans de uitvaart organiseert.

Voor ons was het dan ook vanzelfsprekend om Hans te benaderen voor de uitvaart van onze man/vader. Ook ditmaal was het weer een prima ervaring.
Hans geeft je de ruimte om de uitvaart zelf vorm te geven, maar met zijn suggesties kunnen we ook verder.

De uitvaart was precies zo als we georganiseerd en bedacht hadden. Hans is rustig en betrokken. De dag was tot in de puntjes verzorg, ook door medewerking van zijn vrouw Angelique.

Lieve groet, familie Geuze en Scheffers
Jannie mertens
Beste Hans,

Je hebt de uitvaart van mijn geliefde Rein verzorgd.
Mooier kon het niet zijn.

Heel veel dank daarvoor!
Simone Carstens
Hans en zijn vrouw Angelique hebben wij een aantal jaren geleden leren kennen bij een ouderavond op de school van onze kinderen. Tijden het gesprek met hen hoorde ik dat zij in de uitvaart werkzaam waren. Wij hebben elkaar daarna niet meer ontmoet maar een eerste indruk is meestal ook de juiste.

Toen het ernaar uit zag dat mijn moeder binnen een aantal dagen zou komen te overlijden was mijn eerste reactie, ik ga Hans en Angelique bellen voor de uitvaart. Ze waren bij mij overgekomen als vriendelijke mensen met hart en passie voor hun vak en dat hebben ze waargemaakt.

Er was van hun kant interesse in wie mijn moeder was en hoe ze in het leven stond. Samen hebben wij vorm gegeven aan haar uitvaart en deze was prachtig. Zij denken met je mee, geven advies en de ruimte om het afscheid persoonlijk in te vullen.

Complimenten en ontzettend bedankt Hans en Anqelique!
Mathieu
Ik heb je al persoonlijk bedankt maar bij deze nogmaals. Het was voor onze familie een zeer mooie en goed verzorgde begrafenis. Ook al zit ik zelf in het werk en kijk er op een andere manier naar. Over de werkzaamheden ben ik zeer te spreken, zoals als jij je werk doet, daar kunnen andere begrafenisondernemers een voorbeeld aan nemen.

Nogmaals bedankt Hans, je bent een topper!
M.T. Schiedon
Staat dicht bij de mens en weet en voelt de mens aan.

Bedankt Hans dat je ons zo goed hebt geholpen, blijf zo doorgaan!
Jan Sint Nicolaas
Hans had in het verleden de begrafenis van een vriend van mij verzorgd. Ik was toen onder de indruk gekomen van zijn professionaliteit en zijn betrokkenheid. Bij het recente overlijden van mijn moeder heb ik hem dan ook benaderd om voor ons de uitvaart te verzorgen.

Bijzonder tevreden over zijn optreden en vooral zijn punctualiteit en betrokkenheid (alhoewel dit eigenlijk zijn dagelijkse werk is...). Heeft ons veel werk uit handen genomen en goed op diverse vlakken ook geadviseerd. De uitvaart was tot in de puntjes (bloemen, toespraken, muziek, dragers etc. etc.) verzorgd.

Bedankt nogmaals Hans...!
Suzanne Pasteuning
Het kiezen van een uitvaartondernemer is 'een gok'. Ik heb goed gegokt.

Hans Lemmers van Erasmus Uitvaart heeft ons zorgvuldig begeleid. Nooit een gevoel van haast, altijd een gevoel van controle.

Zo hebben we op een eigen en persoonlijke wijze afscheid kunnen nemen van mijn dierbare echtgenoot.
Loes de Bruin, kinderen en kleinkinderen .
Beste Hans en medewerkers,

Bedankt voor jullie steun en begeleiding voor en tijdens de uitvaart van Jan. Wij als familie hebben de begeleiding als zeer positief ervaren. Persoonlijk en toch ook op afstand. Alles was perfect geregeld en zeer persoonlijk. Wij, de familie kijken hier met een fijn gevoel op terug.

Veel lieve groeten van ons allemaal,
Loes
M. Ortelee
Na het overlijden van mijn moeder, komt er ineens heel veel op je af. Waar te beginnen.....
Op advies van een zeer goede vriendin van mij, zijn wij in contact gekomen met Hans. Wat moet je en kun je verwachten?

Het was een verademing om met Hans in contact te komen. Hans wilde eerst kennis met ons (mijn vader, mijn dochter en mijn partner) maken, wat er de laatste 2 weken gebeurt was. Daarna ging hij pas over tot “zaken”. Hij gaf tips, liet ons de vrije keus, maar begeleide ons heel goed.

Hans is een warme en betrokken persoonlijkheid. Heel sociaal en meelevend. Wat ook fijn was, waar wij op dat moment niet over nagedacht hadden, was dat Hans foto’s in de aula heeft gemaakt, en naar ons doorgestuurd heeft. Echt fijn. Mede door Hans is de uitvaart van mijn moeder verlopen zo wij, en ik weet zeker ook mijn moeder, goed en naar tevredenheid verlopen.

Hans, bedankt, je bent een topper.
Ineke en Annemieke de Waard
Hans heeft ons na het plotselinge overlijden van onze moeder alle ruimte gegeven voor onze eigen invulling van haar uitvaart. Hij voelt feilloos aan waar hij meer op de achtergrond kan blijven en waar hij meer handvatten moet bieden.

Hans is rustig en betrokken, professioneel, een uitstekende organisator, betrouwbaar en is zeer goed bereikbaar.

De uitvaart liep dankzij Hans op rolletjes, alles klopte, ook met de muziek en de foto’s. Dankzij Hans is de uitvaart een mooie herdenkingsbijeenkomst geweest, waar wij hem heel dankbaar voor zijn!
Carla Ferreira
Toen 3 weken na mijn zus, mijn moeder overleed, hoefde ik niet te twijfelen. Het verzorgen van de uitvaart wilde ik weer graag door Hans Lemmers laten verzorgen.

Zijn rustige en betrokken werkwijze was heel fijn. Het terzijde staan gedurende het gehele proces en uiteindelijk de uitvaart heeft er voor gezorgd dat wij, als familie, met een heel goed gevoel op de afgelopen tijd terugkijken. Ik wil hem dan ook van harte aanbevelen.

Heel hartelijk bedankt, Hans.
Eric van Ewijk
Beste Hans,

Bedankt voor het verzorgen van de uitvaart van mijn echtgenoot en onze moeder. Alles geweldig gedaan, een goed luisterend oor, empathie en je voelt alles perfect aan.

Zodoende was het voor ons een afscheid zoals we het wilde hebben! En kunnen we terug kijken op een bijzonder mooie middag!

Namens heel de familie, bedankt Hans!
Fam. de Bruin
De uitvaart van onze moeder was geheel in stijl van haar: klein, eenvoudig en niet te treurig.

In het voorgesprek met Hans gaven wij onze ideeën aan, waarbij hij met ons meedacht en de vrijheid gaf om ook zelf een aantal dingen te regelen. Op de achtergrond was hij steeds beschikbaar. De dag van de uitvaart was geweldig, alles viel op zijn plek. Met jouw rustige, betrokken en liefdevolle manier van aanpakken waren wij heel blij.

Heel hartelijk bedankt, Hans. We bevelen je echt aan.
Eduard van der Wouden
Vooraf heb ik persoonlijk een vrijblijvend gesprek gehad met Hans over invulling van de uitvaart van mijn vrouw waarvan het levenseinde aanstaande was. Zeer verhelderend en praktisch zo'n gesprek. Ik wist waar ik aan toe was.

De begeleiding naar de uitvaart toe was van een hoog niveau. Alle ruimte gekregen om zelf met de kinderen invulling te geven aan de plechtigheid. Over audio en video kennis kun je ook op hem rekenen.

Dank je wel Hans voor je hulp!
Tom en Irma van Vliet
Hans en Angelique Lemmers hebben onlangs de uitvaart van onze (schoon)moeder verzorgd. Hans stelde ons erg op ons gemak en heeft ons fantastisch bijgestaan voorafgaand en tijdens de uitvaart. Stap voor stap werd alles uitgelegd. Ook in het verzorgingshuis heeft hij ons zeer goed begeleid en heeft het gezin op een prachtige manier afscheid bij de kist kunnen nemen.

Dat we Hans en Angelique drie weken later opnieuw nodig zouden hebben, kon niemand bevroeden. In één gezin beide ouders verliezen, is ondraaglijk! Maar opnieuw heeft Hans ons er doorheen geholpen op een fantastische manier. Het voelde wederom als een warme deken. Zijn aangedragen ideeën voor de kaart, het voorwoord tijdens de uitvaart...

Hans, je doet het op zo’n ontspannen, natuurlijke wijze! En uiteraard is het draaiboek niet compleet zonder Angelique! We willen jullie beiden nogmaals heel hartelijk danken! Eenieder die nog twijfelt om Erasmus Uitvaart in te schakelen, hopen we hierbij te hebben overtuigd.
Hans en Petra de Jong
Wij hebben de verzorging van Erasmus Uitvaart/Hans Lemmers bij eerdere uitvaarten ervaren en waren daar zo positief over, dat wij Hans gelijk hebben gebeld na het overlijden van mijn moeder en schoonmoeder.

In 1 woord geweldig! De benadering en verzorging vooraf en de verzorging en begeleiding, afgelopen donderdag, bij de begrafenis.

Hans heeft ervoor gezorgd dat wij ons ontspannen voelde en ons volledig konden richten op de mooie uitvaart. Het heeft een goed gevoel bij ons achtergelaten.

Bedankt Hans!
Roy Borghouts
Hans weet als geen ander de juiste toon en benadering te kiezen tijdens momenten van groot verdriet. Immers, je geeft in feite een groot deel van de te nemen beslissingen uit handen, en dat is Hans zeer zeker goed toe vertrouwd.

Gelukkig heb ik niet veel ervaringen in het regelen van uitvaarten, maar Hans en z'n vrouw denken aan alles, hebben alle geduld, komen met goede suggesties en doen meer achter de schermen dan dat je als familie zou vermoeden.

Ik raad Hans / Erasmus Uitvaart, met een volle cijfer 10 aan!
Nancy Gundlach
De uitvaart van mijn zoon is perfect geregeld door Hans.

Bedankt Hans!
Martin van Gogh
De uitvaart van mijn moeder is door Hans van het begin tot het einde op een prachtige en zorgzame manier uitgevoerd. Meedenkend en hier en daar met mooie suggesties heb je nooit het gevoel dat er iets 'moet'.

Het begon al met het vervoer direct na het overlijden. Ook midden in de nacht zorg en veel respect. Indrukwekkend te zien dat aan alle details is gedacht van de eerste tot aan de laatste dag.

Wij bevelen Hans van harte aan. Hij neemt alle zorgen en regelzaken uit handen, een geruststellend idee in verdrietige tijden.
Familie Van Dijke
Hans heeft voor ons al verschillende uitvaarten geregeld en altijd tot volle tevredenheid.

Meer dan dat zelfs!
Monique Delfgaauw
Vanaf het eerste contact heeft Hans elke verwachting overtroffen.

Wij hebben alle ruimte gekregen om al onze persoonlijke wensen tot uitvoer te brengen. Hans heeft daar ons ook prima in geadviseerd en begeleid. Een fijn persoon die ons op de achtergrond de juiste begeleiding gaf maar ook zeker duidelijk op voorgrond wanneer dat nodig was. Ook de fijne nazorg willen we benoemen

Kortom: uiterst tevreden!
Ana.Mendolia-Katic
TERUGBLIK

Vanaf de eerste seconde aan de telefoon tot en met de gehele afhandeling er te allen tijde voor mij en voor ons te zijn. Er is niets opgedrongen , alle ruimte en tijd gegeven om de juiste beslissingen te kunnen nemen.

Hans heeft het algemene gevoel bij de hele familie gegeven dat wij op een zeer prettige, warme manier zijn begeleid in ons gevoel van afscheid nemen. Deze aanpak, stap voor stap, bleek persoonlijk met veel gevoel, zorgvuldig en warmte. Ook kleine details werden door Hans niet over het hoofd gezien en dat maakte dat ik mij zonder zorgen aan het afscheid van mijn man Nino kon wijden.

Wat met name genoemd mag worden is de eerste verzorging na het overlijden van mijn man Nino d.w.z. de ruimte die wij kregen om met elkaar een laatste stukje zorg te geven weliswaar in nabijheid van Hans. Ook voor de kleinkinderen had Hans aandacht. Zij brachten tekeningen mee met hun eigen verhaal die zij voor het afscheid gemaakt hadden. Tijdens het samenzijn begeleidde Hans mij,kinderen en kleinkinderen en hadden wij gelegenheid om de tekeningen in de kist aan Nino mee te geven.

Na de begrafenis is ook genoemd dat Hans oog en aandacht had voor iedereen. Dat hoor ik terug in het verhaal van de kinderen, kleinkinderen, overige familie en vrienden. Hans heeft ons, mede door zijn inzet, op deze manier door een moeilijke maar tegelijkertijd mooie en ‘n heel belangrijke tijd heen geholpen. Het waren ook mooie dagen hierdoor. Hans voor ons was je een rustgevende steunpilaar in deze periode die zorgde dat het goed zou komen.

Hans doet zijn werk met aandacht en deze betrokkenheid straal je ook uit.
Nogmaals bedankt!

Ana Mendolia-Katic
Hans Weijts
Hans, namens ons allen heel hartelijk bedankt voor de persoonlijke manier waarop je hebt geholpen de dienst ter gelegenheid van het afscheid van onze moeder vorm te geven.

Heel goed luisteren wat de behoeften zijn, inleven en uiteindelijk op een heel natuurlijke manier een mooi afscheid neerzetten. Dat is wat je deed. Gedurende de dagen na het overlijden ook nog even checken of ma er nog goed genoeg bij lag. Ons betrekken bij momenten die het afscheid en de verwerking bevorderden. Angelique, ook jij bedankt voor je bijdrage.

Mooier kun je het niet wensen, een echte aanrader!
Anneke van Olffen-Renes
Na het overlijden van mijn broer en mijn vader zijn wij tot de conclusie gekomen dat Hans een geweldige, aardige en een zeer behulpzame man is en die je alles uit handen neemt, geen vraag of wat dan ook is hem teveel.

Ook hebben wij hem verschillende keren meegemaakt op andere crematies en zagen en hoorden wij dat ook die mensen allemaal zeer tevreden waren op de manier zoals Hans alles regelde.

Ik wil namens onze hele familie Hans bedanken en natuurlijk ook zijn vrouw Angelique voor de goede en zeker de mooie afhandeling van het overlijden en de uitvaart van mijn vader Kees Renes.
Yvonne Kroger-Merceij
Na het overlijden van onze moeder en oma in november 2018 hebben wij recent helaas meerdere malen de begrafenis of crematie van een familielid of vriend bijgewoond en vinden Hans gewoon top hoe hij alles persoonlijk en betrokken verzorgd.

En nu dan ook weer na het overlijden van mijn vader en opa, Maarten Merceij, heeft hij het voor ons weer zeer goed verzorgd. Het is dan ook net of wij Hans al jaren kennen, zo goed voelt het in deze moeilijke tijd.

Rustig en duidelijk, op de juiste momenten sturend en mooi gevoel voor humor. Geen enkele vraag is teveel en konden hem dan ook voor en na het overlijden op elk gewenst moment van de dag contacten. Met behulp van zijn vrouw Angelique heeft Hans voor een mooie crematie gezorgd.

Bedankt Hans, ook namens de familie!
Johan Verschoor
Hans heeft ons op een bijzonder persoonlijke, vakkundige en integere wijze begeleid bij het regelen van de crematie van de vrouw van mijn schoonvader.

Ook als het geen standaard crematie is, ben je bij Hans op het juiste adres, hij heeft werkelijk op alles een antwoord en een oplossing.


Bedankt Hans!
Marco Deelen
Na een tip van een familielid zijn we bij Hans terechtgekomen voor het regelen van de uitvaart van onze moeder.

Ik kan zeggen dat de recensies echt kloppen! Hans is betrokken, leeft zich goed in en bovenal laat hij geen zaken aan het toeval over.

Bedankt voor het regelen van een mooie uitvaart van onze moeder.
Peter, Ingrid en Melanie
We zijn ontzettend goed begeleid door Hans. Vlak voor en na het overlijden van onze lieve vader/opa.

De manier waarop alles geregeld wordt is ontzettend menselijk en persoonlijk. Bijvoorbeeld uit onze verhalen heeft Hans een hele mooie kaart ontworpen, wat voor ons voor altijd heel bijzonder zal blijven.

Het verlies is zwaar, maar toch een stuk draaglijker geworden door de begeleiding die we hebben gekregen vanuit Erasmus Uitvaart. Er werd overal aan gedacht, tot in de puntjes, zelfs de dingen waar je zelf op dat moment niet bij stil staat.

We konden ieder moment terecht voor eventuele vragen. Alles bij elkaar maakte het heel bijzonder!
Anneke Witjens
Ha Angelique en Hans,

Wat zijn jullie toch lieve en empathische mensen! De hele begeleiding bij de uitvaart van Ma was top!

Niets opdringen, maar goed begeleiden. Juist in een tijd van rouw liggen de emoties zo hoog en jullie voelen zo goed de sfeer aan. Aan alles wordt gedacht, zodat alles gesmeerd verloopt. Heel hartelijk dank hiervoor!

Namens de familie, Leo en Anneke
Jacqueline Maurer
Als je je vader verliest is er veel verdriet. Juist de dag van de begrafenis of crematie is dan iets waar je heel erg tegen op ziet.

Door een informele sfeer te creëren wordt de dag draaglijker. Van iedereen hoorden wij dat dit een fijne manier was om afscheid van iemand te nemen.

Hans denkt heel goed met je mee.

Vriendelijk bedankt voor de goede zorgen.
Bert Baumann
Ik was getuige van een uitvaart 2.0.
Veel individuele vrijheid, respect en ruimte voor eigen invulling van de plechtigheid. Toch was de regie wel aanwezig maar bijna op een onzichtbare ongedwongen manier. Goed gevoel aan overgehouden!!!

Bert Baumann
ronald van Klaveren
Geweldige begeleiding in intense en emotionele tijden. Rustig en duidelijk, op de juiste momenten sturend en mooi gevoel voor humor. Geen enkele vraag is teveel en kon op elk (on)gewenst moment van de dag gebeld worden met verdere vragen. Met behulp van vrouw en zoon heeft Hans voor een mooie crematie gezorgd waarbij zijn suggesties over locatie en invulling zeer nuttig waren.

Een aanrader voor iedereen en zullen ook zeker hem nogmaals willen inhuren.

Mede dankzij hem zagen we toch weer wat blauw op een verder grijze dag.
Aad van der Graaf
Na het overlijden van onze vader hebben wij recent helaas meerdere malen de begrafenis of crematie van een ouder van een familielid of vriend bijgewoond en na iedere dienst zeggen wij tegen elkaar "wat heeft die Hans het destijds voor ons toch goed gedaan".

Ondanks het feit dat het aantal aanwezigen bij de crematie van onze vader zeer beperkt was heeft Hans door de setting van de stoelen in de aula, de inzet van op de achtergrond aanwezige niet hinderlijk aanwezige visuele beelden en niet te vergeten zijn persoonlijke benadering de plechtigheid gesmeed tot een warm samenzijn van familie en vrienden waar we met een goed gevoel aan terug denken.

"Er is een Rotterdammer dood gegaan" en Hans heeft voor ons op een Rotterdamse wijze de daarbij behorende zorgen uit handen genomen.

Hans namens de familie nogmaals dank daarvoor!
Cok en Ab
Beste Hans en Angelique,

Cok en ik willen jullie nog even extra bedanken voor de geweldige zorg en begeleiding voor, tijdens en na de crematie van Cees. Jullie hebben heel veel zorgen bij ons weggenomen.

Nogmaals bedankt en tot ziens en vriendelijke groet met een vette knuffel van ons.

Cok en Ab
Lisa Rosbergen
Mocht u ooit in de toekomst te maken krijgt met het overlijden van een van uw dierbaren, wat ik niemand toewens, dan beveel ik u uit de grond van mijn hart Hans Lemmers van Erasmus Uitvaart aan. Hans neemt op een zeer respectvolle wijze al uw zorgen uit handen. Alles wordt door hem tot in de puntjes verzorgd. Vragen worden heel vriendelijk en rustig beantwoord, niets is te veel gevraagd. Problemen waar uzelf niet uitkomt worden heel vakkundig opgelost.

Kortom: ik kan niet anders dan Erasmus uitvaart bij eenieder sterk aanbevelen!
Ester de Jong
Toen mijn vader eindelijk zover was om zelf aan te geven hoe hij zijn uitvaart voor zich zag hebben we Hans gebeld en kwam hij vooraf langs om naar zijn en onze wensen te luisteren. Hans gaf advies en liet ons inzien dat er zo veel meer mogelijk is dan waar wij van af wisten. Hij is zelfs met ons mee geweest om diverse locaties vooraf te bekijken.

Ook tijdens mijn vaders laatste dagen was Hans zeer betrokken, iets dat ons zeer goed heeft gedaan. De uitvaart is perfect geregeld door Hans en eigenlijk hoefden we zelf niet heel veel te regelen, dit was heel fijn omdat er toch al zoveel op je afkomt in deze tijd.

Beste Hans, ontzettend bedankt voor alles dat je voor ons gedaan hebt, jij, je vrouw, je zoon en alle anderen die ons bijgestaan hebben en jouw persoonlijke betrokkenheid hebben er voor gezorgd dat de uitvaart precies zo geworden is als mijn vader graag had gewild (zonder stropdas!!!).
Elly Heijkoop
Hans heeft de uitvaart van onze moeder geweldig geregeld, in goed overleg met ons. Onze wensen gerespecteerd en tegelijkertijd advies gegeven over de verschillende mogelijkheden en ons laten inzien dat een uitvaart niet altijd op de standaard manier hoeft te worden uitgevoerd.

Hij is vriendelijk, rustig, en steeds bereid om allerlei vragen te beantwoorden. Een rots in de branding. Hij en zijn vrouw brachten zelfs de bloemen en het condoleanceregister naar de locatie waar we een samenzijn hadden georganiseerd! Heerlijk als ook dit soort zaken uit handen genomen wordt.

Heel erg bedankt Hans!
Sylvia van Lankeren
Bij de uitvaart van onze vader hebben wij op aanraden van anderen gebruik gemaakt van Erasmus uitvaart.

Wij hadden geen betere keuze kunnen maken!

Wat een sympathieke mensen zijn Hans Lemmers en zijn vrouw Angelique. Ze hebben samen met hun medewerkers gezorgd voor een heel fijn afscheid.
Thea Heijkoop
Hans, heel hartelijk bedankt voor het perfect verzorgen van de crematie van onze moeder.

We hebben je rust die je uitstraalde, de tijd die je voor ons nam, je warmte en vriendelijkheid erg gewaardeerd.

Mede dankzij jouw goede zorgen is het een prachtige bijeenkomst geworden waar we met een heel goed gevoel op terug kijken.
Karel Schampers
Beste Hans,

Ik wil je nogmaals hartelijk danken voor de toegewijde en professionele wijze waarop je de uitvaart van Monie verzorgd hebt. Dat heeft Andrea en mij veel rust gegeven.

Met vriendelijke groet,
Karel Schampers
Andra Daans - de Bondt
Op 28 mei overleed mijn lieve vader. Via de app stuurde een vriendin mij het telefoonnummer van Hans. De afspraak was zo gemaakt.
Hans kwam binnen en het voelde goed. Hij legde alles kalm uit en hielp als het ons even te veel werd. Een begrafenis overkomt je (gelukkig) niet iedere dag.

Het was een Surinaamse begrafenis met Blazers en Dragers maar ook hiermee heeft hij ons geholpen door de gehele afwikkeling en organisatie via hem te laten verlopen.

Op iedere vraag stuurde hij dezelfde dag nog een antwoord. Al onze wensen heeft hij uitgevoerd. Maar het allerbelangrijkste was dat we onder zijn begeleiding mijn vader een eervolle en mooie begrafenis hebben kunnen geven. Hans voelde alles precies aan. Zo vroeg hij niet om een minuut stilte maar om een applaus, als eerbetoon en laatste groet aan mijn vader. Dat heeft mij diep geraakt.

Hans is een goed en lief mens. Hij heeft ervoor gezorgd dat het afscheid zeer persoonlijk en ondanks ons verdriet, ook draaglijker werd.

Namens Loes en de familie, heel hartelijk dank.
Carolien van Hooijdonk
Ik heb de dienstverlening van Erasmus Uitvaart als zeer prettig ervaren. Er was veel aandacht voor de nabestaanden.

Er werd elke keer gezocht naar opties om de specifieke wensen die wij hadden voor elkaar te krijgen. Er was veelvuldig contact en Hans was te allen tijde (telefonisch) bereikbaar.

Daarnaast zorgde Hans voor rust, een luisterend oor en daardoor goede begeleiding gedurende het traject.
Rina van Houwelingen
Onlangs is mijn man overleden. Hans heeft voor mij alles tot volle tevredenheid geregeld; fijn, achtbaar, meedenkend en erg lief.

Ik zou Erasmus Uitvaart bij iedereen willen aanbevelen, heb al een afspraak gemaakt, voor als ik dood ga...
Marco
Bedankt voor de Rotterdamse aanpak zoals; korte lijnen, snelle, vlotte, adviserende en accurate handelingen en afspraken.

Hans, veel dank voor je persoonlijke aanwezigheid en begeleiding.

En zo mogen wij terugkijken op een prachtig afscheid van onze Jaap!
Linda de Blom
Wij zijn blij dat Hans mijn moeder kort voor haar (toch te snel) overlijden nog heeft kunnen ontmoeten. Mijn moeder was erg enthousiast over Hans en gaf aan; “hij begrijpt mijn Rotterdamse mentaliteit”.

Hans heeft ons allen zeer goed bijgestaan, niets is hem te gek of teveel. Zo hebben wij haar dan ook een prachtige afscheidsdienst kunnen geven, weerspiegelt aan de vrouw die mijn moeder was.

Hans, bedankt voor alles - voor haar was jij “haar vriend“!

Een mooier afscheid dan deze had niemand haar kunnen geven.
Jolanda, Anita en Wendy
Na het overlijden van onze moeder heeft Hans ons op rustige wijze en op een persoonlijke manier zeer goed bijgestaan.

Niets is Hans teveel, hij doet zijn motto “Niets moet, alles mag, zolang je je er prettig bij voelt” echt eer aan.

Hans, wij willen jou heel erg bedanken voor jouw expertise en het meedenken om het afscheid van onze moeder zo fijn mogelijk te laten verlopen.

Jolanda, Anita en Wendy
Monique Vogelezang
Vier jaar geleden overleed onze vader en hadden we voor het eerst een afscheid te regelen. Hans Lemmers was ons bekend van een overlijden van een familielid en hij werd onze adviseur op ons verzoek. De samenwerking was heel erg prettig en wij kijken hier allemaal met een goed gevoel op terug.

Toen onze moeder de afgelopen maand kwam te overlijden was de vraag wie we zouden vragen om ons weer te begeleiden snel beantwoord. Hans kwam en het gevoel was gelijk weer net zo prettig. Hij weet je het gevoel te geven dat hij alles zal doen om je zo goed mogelijk te begeleiden in een verdrietige situatie die toch veel beslissingen vraagt. Hij neemt alle tijd, geeft opties en tips maar laat je volledig vrij in de keuze die je wilt maken. En ook probeert hij te helpen daar waar nodig. Zo wist hij een prachtige rouwkaart te ontwerpen nadat wij onze gedachten daarover gegeven hadden. Hij had precies aangevoeld wat wij graag wilden !

Ook het uiteindelijke afscheid was onder zijn begeleiding prachtig. Wij konden op een hele persoonlijke manier hier vorm aan geven met hem. Op een rustige en respectvolle manier was hij er voor ons, onze gezinnen en alle andere aanwezigen. Tijdens en na de dienst verliep alles zoals wij dat voor ogen hadden.

Hans weer heel veel dank voor je geweldige persoonlijke aanwezigheid en begeleiding bij alles. Jij wist ons in een verdrietige situatie perfect aan te voelen. En zo mogen wij weer terugkijken op een prachtig afscheid van onze moeder en oma!
Stella
Iedereen die google raadpleegt op "uitvaartbedrijven" komt om in de aanbieders. Wij waren op zoek naar die éne: iemand met een missie over leven en dood die aansloot bij de onze. Iemand die betrouwbaar is, verstand heeft van familiesystemen omdat afscheid meer is dan een afscheid. En ja, ook iemand zonder uurtje-factuurtje.

Wij gunnen elke familie contact met een bedrijf zoals Hans dit heeft neergezet: een baken in een periode van roerige dagen.
Arthur van Schaik
Zeer prettige benadering, rustig, geeft je het gevoel dat alles onder controle is en in orde komt en dat blijkt dan ook zo te zijn!

Hij regelde alles, controleerde achter de schermen van alles waar wij nog niet eens aan gedacht hadden. Een enorme hulp in een zware week. Absolute aanbeveling.

Had een maand of wat eerder een tante van ons begraven. De nicht die die uitvaart regelde had Hans Lemmers aanbevolen.

Verwachting waargemaakt en overtroffen!
Martin Post
Uitstekend begeleid, meegedacht, goede prijs!
Zusjes de Wolf
Hans zorgt voor een beetje lucht in de moeilijke tijd. Hij is een mensen-mens. Hij is begripvol en respecteert onze wensen.

Voor ons de vierde keer met Hans een uitvaart geregeld.

En steeds naar volle tevredenheid!
Nancy Man
De warme, persoonlijke begeleiding van Hans heeft ervoor gezorgd dat we kunnen terugkijken op een mooi afscheid van onze dochter Shirley.

Hij dacht ook aan de kleine details, zoals de roze rouwlinten en roze pluimen op de hoofden van de paarden die haar koets trokken. Dat waarderen wij zeer. En ondanks dat het aantal aanwezigen 2 tot 3 x zoveel was dan we verwacht hadden, raakte niemand in de stress. Alle aanwezigen vonden het prachtig.

Namens de familie, nogmaals dank, Hans!
Theodora op 't Hof
Goedendag Hans,

Zus Rojza en ik willen je nogmaals bedanken voor de prachtige uitvaart van onze moeder Greet. De ontspannen manier van het bespreken van de uitvaart heeft ons goed gedaan, waarbij je alle mogelijke opties open hield.

Wij zijn zeer tevreden en zullen jou van harte aanbevelen.

Vriendelijke groet,
Theodora op 't Hof
Helma Steur-Hol
Wij kijken terug op een mooi afscheid van onze 93-jarige "moeder" Mies. Aanwezigen vonden het zeer bijzonder door het informele karakter.

Hans is een mensenmens, meedenkend en rustig, die mensen in hun waarde laat. Zwager Ed vraagt of ik tegen Hans wil zeggen dat de uitvaart een onvergetelijke, positieve ervaring was, een verademing als het ware. Bij deze.
Marja Oskam-Schoenmakers
Ik ben heel blij met de begeleiding die we van Hans kregen na het overlijden van mijn man.

Hij gaf goede tips, drong niets op en begeleidde het afscheid professioneel en met alle aandacht voor ons.

Bedankt!
Thea de Leede-Külman
Nu 7 jaar geleden heeft Hans de uitvaart van mijn schoonzus verzorgd. En in datzelfde jaar ook de uitvaart mijn moeder.

Bij mijn vader stond boven aan zijn wilsbeschikking "eerst Hans bellen". Dat hebben wij gedaan, vanaf het respectvol ophalen van mijn vader uit zijn huis tot aan de uitvaart, niets anders dan lof.

Dankjewel Hans voor je goede zorgen. Geen vraag was je teveel, we konden je altijd bellen. Rust, oprechtheid, vakmanschap, zorgzaamheid.

Nogmaals heel erg bedankt!
familie Külman | Piet, Tieneke en Thea
Jan van den Brule en Koos Vaissier
We zijn zeer tevreden over de uitstekende verzorging van de uitvaart van onze goede vriendin.

Hans neemt de tijd om goed naar je verhaal te luisteren en vertaalt je wensen op een praktische wijze. Verder laat hij je voldoende ruimte om datgene te doen wat je zelf wilt regelen. En waar nodig voorziet hij je van waardevolle adviezen om de uitvaart tot een waardig afscheid te maken.

Onze ervaringen met Erasmus Uitvaart zijn dan ook louter positief te noemen.
Martijn Duin
Ik kan Erasmus Uitvaart Rotterdam aanraden als het gaat om uitvaartzorg. Hans is altijd bereikbaar en zorgt met zijn kalmte, ervaring en oog voor detail voor een prachtige uitvaart en neemt alles uit handen waar je niet op zit te wachten.

Inmiddels hebben we meerdere uitvaarten met Erasmus Uitvaart gehad naar volle tevredenheid. Hoe verdrietig het ook is, Hans zorgt er met zijn persoonlijke aanpak voor dat je dit gedeelte van het afscheid als prettig ervaart.
Rob Huijser
Het was erg plezierig om met Hans samen te werken. Hans heeft ons ontzorgd en ons op een respectvolle manier de week door geholpen. Veel werd gecommuniceerd per mail en/of telefoon.

De uitvaart zelf was tot in de puntjes goed geregeld.

Ik wil je namens mijn moeder en broers hartelijk danken voor je medewerking.
Yvonne Kroger
Beste Hans,

Wij willen jou nogmaals bedanken voor de fijne manier waarop jij de uitvaart van onze moeder hebt geregeld.

Het is een verdrietige gebeurtenis maar met jouw betrokkenheid is het ook iets moois geworden.

Hans, bedankt namens de familie.
Frits en Yvon Kröger-Merceij
Peter, Ilse en Joyce Merceij
Wij willen Hans heel erg bedanken voor de zeer professionele maar ook zeer goede begeleiding na het overlijden van mijn moeder, schoonmoeder en Oma.

Zijn persoonlijke aanpak heeft er mede toe bijgedragen dat haar crematie een zeer mooi en waardig afscheid is geweest.

Hans straalt rust en kalmte uit en heeft tijdens de dienst een afscheidsbrief van haar Zus zo prachtig voorgedragen, alsof hij haar persoonlijk kende.
Gabrielle Valk
Beste Hans,

Wij willen je nogmaals heel hartelijk bedanken voor de prettige manier waarop jij de uitvaart van onze lieve vriendin Elly hebt geregeld.

Het was prachtig, menselijk, intiem en met een vleugje humor precies zoals zij het wenste.

Jij bent in staat om van iets verdrietigs toch iets moois te maken.

Gabrielle & Olaf
Hans Blokpoel
Na het toch nog onverwacht overlijden van mijn zoon Peter hebben we de steun van Hans als professioneel, vakbekwaam en als warm ervaren. Geen man met een te strak stijf pak, komt niet te commercieel over en bereid, spontaan, naar Middelburg te rijden. Tijdens de crematie blijkt Hans ook over flexibiliteit te beschikken omdat er in het verkeer nu eenmaal veel mis kan gaan.

We zijn blij met het juiste advies over de huiskamer locatie en tevreden over de ceremonie.

Wij kunnen de Erasmus Uitvaart organisatie bij iedereen aanbevelen waarbij een passend afscheid tot in de puntjes geregeld wordt.

Mede namens de familie,

Met vriendelijke groet,

Ina Geldof-Viergever
Nathalie van Rooijen
Het is altijd een trieste gebeurtenis, maar met Hans aan onze zijde was het toch een stukje draaglijker. Zijn betrokkenheid en fijne manier van communiceren hebben wij als erg prettig ervaren.

Hans, bedankt namens de familie!
Riet van der Wielen
Wij zijn zeer tevreden over al het werk wat je rond het afscheid van Henk voor ons hebt gedaan.

Ook voor de privé-verzorging na de uitvaart ben ik je zeer dankbaar.

Dank je wel Hans, voor alles!
Natasja van Oort
Wij zijn Hans zeer dankbaar voor zijn professionele en zeer menselijke begeleiding van de uitvaart van onze vader.

Hij heeft constant met raad en daad klaargestaan en heeft alles perfect geregeld. Het is een mooie uitvaart geworden, wij hadden het niet anders gewild.

Hans, dankjewel voor alles!
Martin Wuyster
Ook ik ben zeer tevreden op de manier waarop Hans je op zo'n moment wil helpen om de begrafenis van mijn moeder te regelen. Hij heeft alles keurig netjes geregeld en afgehandeld zodat ik daar verder geen omkijken naar had op zo'n moment.

Dankjewel Hans, voor het verzorgen van de uitvaart van mijn moeder.
Jan Teubel
Door de fijne en persoonlijke aanpak was het een mooie uitvaart. Alles was tot in de puntjes geregeld.

Hans, bedankt namens de hele familie!
Peter Hescher
Ik ben zeer tevreden over de manier waarop Hans Lemmers mij heeft begeleid in deze moeilijke periode. Iedere dag hadden wij contact.
Als ik een vraag had werd deze duidelijk beantwoord. Dit gaf mij een rustig en goed gevoel.

Alles was perfect verzorgd en ik ben ontzettend dankbaar voor het professionele werk.
Ik zou deze zeer ervaren uitvaartonderneming aan iedereen willen aanraden.

Bedankt Hans!
Cees van Gent
Empathie en daadkracht zijn de woorden die bij mij opkomen wanneer ik terug denk aan het moeilijke traject wat het organiseren van een uitvaart is.

Hans participeert daarnaast ook heel betrokken op alle details, en geeft ook meer dan voldoende de suggestie dat het bij hem in goede & betrouwbare handen is: "maak je geen zorgen, wij regelen dit. Het komt goed!"

En het kwam goed: de uitvaart die hij voor ons heeft begeleid had de juiste toon, dynamiek en waarde. Waarvoor (nogmaals) dank.
Jose Schaefer
Mijn ernstig zieke schoonmoeder wilde zelf haar begrafenis regelen. Aan mij de vraag om een uitvaartondernemer te selecteren uit enkele verschillende ondernemingen.

Het telefonisch contact met Hans Lemmers was heel prettig. Ook de bijeenkomst met de familie verliep heel prettig. Het is toch heel beladen als de zieke over haar eigen uitvaart praat, maar Hans ging hier heel goed mee om. Niet te zwaar op de hand en met veel respect.

Toen ik weken later belde dat de uitvaart geregeld moest worden, wist Hans meteen alles te herinneren. Hij heeft ons op mogelijkheden gewezen die niet bij ons bekend waren. Hij heeft ons op een heel fijne manier door een heel moeilijke periode geloodst. Aan alles werd gedacht. Iedere stap werd door hem uitgelegd en voorbereid. Wij hoefden nergens aan te denken, Hans nam de leiding. Ook tijdens de plechtigheid liep alles goed. Foto's werden getoond precies tijdens de muziek.

Wij kijken op een warm afscheid terug, waar Hans een belangrijke rol in heeft gespeeld.

Dank je wel, namens de familie Schaefer
Peter
Na binnenkomst van Hans bij ons thuis was meteen duidelijk dat we de juiste uitvaartonderneming hadden ingeschakeld.

Een rustige man die met je meedenkt en heel begripvol is. Met alle vragen konden we bij Hans terecht, op elk tijdstip van de dag. Fijne man om mee samen te werken om van de uitvaart een mooie dag te maken.

En dat is dan ook gelukt, waar we erg blij mee zijn en waar we Hans dankbaar voor zijn.

Heel erg bedankt Hans!

Ria, Theo, Gina en Peter
Ernie van Dongen
Hans heeft de uitvaart van onze (schoon)moeder geweldig verzorgd.

Zelfs toen de al vastgelegde datum verschoven moest worden bleef hij de rust zelve. Hans is een warme persoonlijkheid die je zonder stress door alle te nemen stappen leidt en je veel uit handen neemt.

Hij wijst je bovendien op waardevolle mogelijkheden, waarvan je vooraf niet wist hoezeer ze je zouden steunen in de verwerking.

Heel hartelijk bedankt Hans,
Jan Peter, Wanja, Menno en Ernie
Dirk en Marian van der Veer
Namens al onze familieleden, vrienden, buren en bekenden mogen wij laten weten dat Hans een onvergetelijke mooie en passende uitvaart heeft verzorgd.

Hiervoor verdient Hans een groot compliment!

Hierdoor werd ons grote leed enigszins wat verzacht en blijft een mooie herinnering achter.

Hartelijke dank voor alles!
Dirk, Marian, Marcel, Patricia, Liv en vele anderen...
Charles
Het plotseling en onverwacht overlijden van je geliefde moeder is een moeilijk te verkroppen verlies. En dan moet je, ondanks alle emoties, proberen je verstand er bij te houden terwijl er zoveel geregeld moet worden dat je niet weet waar te beginnen. Goede hulp en steun is dan onontbeerlijk, van de mensen om je heen maar ook van de uitvaartverzorger. Dat hebben wij aan den lijve ondervonden.

Vanaf het eerste bezoek aan huis toonde Hans, met veel geduld, zijn inschatting van de nabestaanden, inlevingsvermogen en begrip voor de naar voren gebrachte wensen. Alles was bespreekbaar en werd geweldig aangevuld met suggesties vanuit zijn ervaring en kennis van zaken. Zeer bijzonder was de mogelijkheid van een rouwkamer, ingericht als huiskamer, voorzien van alle gemakken om in alle rust je verdriet te verwerken. Hier kon je op eigen gelegenheid terecht met de ‘huissleutel’ en eventueel met anderen afspreken.

Niets was Hans teveel en altijd paraat. Elke vraag of verzoek werd serieus genomen en beantwoord en afgehandeld. Hiervan zijn vele voorbeelden in detail te noemen maar deze zijn te gevoelig en privé.

Ook de begeleiding bij de crematie was tot in perfectie geregeld, inclusief de uitvoering van wat laatste wensen. De ongedwongen receptie in de aula, met prima verzorgde broodjes en drankjes, was een mooie afsluiting met vrienden en familie.
Het aanwezig zijn bij de uiteindelijke crematie was zeer emotioneel maar een mooie slotfase.

Hans, we zijn zeer erkentelijk voor de geweldige manier waarop jij dit afscheid van Trudy hebt verzorgd.

Charles, Dick en Anton
Astrid
Naast een geweldige en warme persoonlijkheid is Hans zeer professioneel. Hij helpt waar hij kan en geeft advies zonder zijn mening op te dringen.

Hans is een steun in een moeilijke tijd waarin je naast het grote verdriet zoveel moet regelen.

Het plotselinge afscheid van mijn man Hen had niet beter geregeld kunnen worden.

Dank je wel Hans!
Angèle van Mullem
Wij kunnen terugkijken op een prachtige, troostvolle dag waarop we afscheid genomen hebben van onze moeder.

De begeleiding door Hans Lemmers was geweldig. Vanaf het eerste moment van overleg hebben we een gevoel gehad dat veel zorgen en denkwerk van onze schouders werd genomen.

De vriendelijke en warme aandacht die onze moeder en ook wij kregen van hem hebben ons geholpen in het proces opweg naar de dag van afscheid.

Vriendelijke groet van Richard en Angèle
Frits Farinaux
Mijn echtgenote, onze moeder, had Hans opgemerkt bij eerdere uitvaarten.

De flyer van Hans op haar bureau was “dwingend”. En zo geschiedde.

Al voor het overlijden van Jannie, tijdens de dienst en daarna, heeft Hans ons bijgestaan en zijn aangename, rustige manier van werken dwingt grote waardering af. Zijn vooruitdenken brengt heel veel rust in zo’n moeilijke tijd.

Hij heeft ervoor gezorgd dat we toch met fijne gevoelens terug kunnen denken aan deze moeilijke dag en daar zijn we hem dankbaar voor.

Hans, nogmaals onze dank.

Frits, Franka, Paula
Rita van der Weide-van Krugten
Beste Hans,

Via deze weg wil ik je nog even laten weten dat alles rond de uitvaart van mijn moeder geweldig geregeld is door jou.

Er is ons zoveel zorg en stress uit handen genomen, ik wist echt niet dat er zoveel mogelijk was. Je hebt mij bijgestaan alsof je mijn jongere broer was....misschien raar dat ik dat zo zeg, maar zo voel ik het echt!

Het opbaren op haar kamer was voor mij zo fijn, ik kon er naar toe wanneer ik wilde, samen met het gezin van Suzanne.....en ook voor haar waren dit prachtige momenten. Zelfs voor Dylan was het niet eng, daar zijn we ook erg blij om.

De Witte Kapel was de uitgelezen plek voor dit bijzonder mooie afscheid. Ik heb veel reacties gekregen en zonder uitzondering allemaal positief!

Nogmaals dank namens ons allemaal!

Hartelijke groet,
Rita
Joke en Hugo van Wattum
Hans heeft de uitvaart van onze vader, nog geen 2 jaar geleden, perfect verzorgd. Na het onlangs overlijden van onze moeder was het voor ons dan ook geen vraag wie haar uitvaart zou begeleiden.

Zijn hulpvaardigheid en meedenken heeft ons erg geholpen. Alles was tot in de puntjes geregeld, stil en geruisloos.

Wij danken Hans voor zijn betrokkenheid en vakmanschap, hij is geknipt voor deze job!
Diana Goudriaan
Ik heb voor Hans gekozen omdat Hans rust uitstraalt en zijn werkwijze puur en recht uit zijn hart komt.

Je hoeft bij Hans niet veel te zeggen, hij vult het perfect aan.

Ik heb zoveel complimenten over Hans gekregen, over de rust en barmhartigheid die hij uitstraalt. Bij de begeleiding voor en na is Hans ook een grote steun.

Hans bedankt!!!

Liefs Diana, Kilian, Faith, Familie.
Tom Buitelaar
Bewonderenswaardig hoe jij (Hans), voor, tijdens en na de crematie van Wim alles regelde. Elke keer, al vóór er een vraag of verzoek in ons opkwam, kwam jij al met het antwoord of de oplossing. Echt iemand die je tot je vrienden zou willen rekenen.

Tom Buitelaar
Katava
Ik heb ook alleen goede woorden voor Hans z'n persoonlijkheid en de professionele kundigheid.
Wil Kruyne
In 2 1/2 jaar tijd 3x een crematie: bizar veel, maar door de steun van Hans alle keren passend en waardevol.

Het was prachtig, veel dank!
Familie Vermeulen
Beste Hans,

Graag willen we je bedanken voor je rustige begeleiding, steun en waardevolle tips en ideeën bij de uitvaart van ons' moeder.

Door jouw rust en geruisloos sturende aanwezigheid viel alles op zijn plaats en werd het voor ons een mooi afscheid en een gedenkwaardige dag.

Ook veel aanwezigen vertelden ons dat ze het een bijzonder mooie, warme en persoonlijke plechtigheid vonden.

Hartelijke groet,

Mede namens Pa,
Con, Eline en Evita Vermeulen
Paul Peeters
Beste Hans, je leeft je roeping, heb ik je volgens mij eerder gezegd.

Je kwaliteiten komen in het werk dat je verricht ten dienste van mensen volledig tot hun recht. Je wekte vanaf ons eerste contact het vertrouwen dat alles m.b.t. het afscheid van mijn vrouw bij jou in goede handen zou zijn. Dat je moeder een vriendin van haar was, gaf het ook een extra persoonlijke tint.

Enkele trefwoorden die je kenmerken zijn wat mij betreft : rust, overzicht, helderheid, meedenken, respect, integer, oprecht, vakmanschap, pro-actief, ruimte bieden, ergens voor staan, snel inschatten van wat een situatie vraagt, adequaat handelen.

En boven alles je dienstbaarheid : ik kon van je op aan, ik kon je eindeloos vaak bellen of mailen, je reageerde vlot en regelde alles tot in de puntjes. Je zorgzaamheid voor en tijdens de afscheidsviering, maar ook je betrokkenheid bij mij en de contacten met mij daarna nog, heb ik bijzonder op prijs gesteld. Dat geldt ook voor de wijze waarop de overige medewerkers hun werk gedaan hebben. Ook via deze weg nogmaals hartelijk bedankt daarvoor.

Je ontmoette mij in een bijzondere fase van mijn leven. Het ontroert me dat je mij daarbij tot steun bent geweest.

Alle goeds voor jou en je werk. Paul.
Ed Koch
Wij hebben ervaren hoeveel warmte Hans ons heeft gegeven bij de begrafenis van onze moeder. Als je iets wil, Hans maakt het mogelijk. Geweldige begeleiding van het afscheid.

Hans Lemmers een 'warm' mens en een enorme steun in een moeilijke periode. En ook al het personeel dat er bij was is vriendelijk en zorgzaam.

Daarom deze reactie uit ons hart!
Ed Koch
Esther
Prachtig verzorgd afscheid. Hans denkt pro-actief mee om ideeën om te zetten in concrete oplossingen. Wij kijken terug op een prachtig intiem afscheid.

En... heel aards maar niet onbelangrijk... prijs tov andere aanbieders is gunstig.
Aart Leegwater
Hans heeft ons erg goed begeleid in alles met betrekking tot de uitvaart van mijn moeder. De uitvaartdienst is dan ook heel mooi en waardig verlopen.

Erg prettig was het directe contact, snelle schakelen, meedenken en het regelen van alles.

Hartelijk dank!
Elly Perridon
Op zeer vakkundige en bovenal menselijke wijze heeft Hans mij begeleid bij het organiseren van de uitvaart van mijn man Bob.

Hij heeft ervoor gezorgd, dat de uitvaart op intieme wijze, zoals door Bob gewenst, heeft plaatsgevonden.
Heel goed. Ik wist niet dat een uitvaart zo kon zijn.

Bedankt!
John Rodenberg
Goede professionele begeleiding bij de uitvaart gehad.

De uitvaart kon naar wens snel geregeld worden. Ze dachten mee en alles was mogelijk.
En ook achteraf nog contact gehad om te kijken of het allemaal naar wens was.

Erasmus uitvaart is een aanbeveling voor iedereen in deze moeilijke periode.
Hans bedankt!
Peter en Wendy de Rooij
Erasmus Uitvaart heeft ons zeer goed bijgestaan met het regelen van de crematie van onze (schoon)vader.

Hans geeft op een zeer persoonlijke en rustige wijze uitleg over de gang van zaken en over wat allemaal mogelijk is zonder daarbij opdringerig te zijn, niets is hem teveel!!

"Niets moet, alles mag, zolang je je er prettig bij voelt"

De samenwerking tussen Hans en Angelique is geweldig, ze vullen elkaar uitstekend aan. Jullie waren voor ons een fantastische steun en toeverlaat in een moeilijke periode, dat zullen wij nooit vergeten!

Peter en Wendy de Rooij
Maria van Reede
Beste Hans,

Namens de hele familie willen we jou en je medewerkers hartelijk danken voor de goede zorgen tijdens en voor de uitvaart. Iedereen vond dat het Top geregeld was door jullie!

Wij zullen in de toekomst, indien nodig, zeker jullie bedrijf benaderen.

Fred – Inge
Rob – Maria
Esther – Peter

Nogmaals dank
Gré en Wim Schiedon
Wij zijn zeer tevreden over het regelen van de crematie van onze (schoon)vader.

Alles was tot in de puntjes geregeld en we waren onder de indruk van de rust waarmee alles ging.

We kunnen terugkijken op een mooi afscheid!
Sjaan Erfmann
Hans is de beste die er is!

Hij regelt alles voor je, niks is te veel en alles tot in de puntjes gedaan.

Zeer tevreden.

Groet,
Sjaan
Edwin van de Langkruis
Hans Lemmers heeft ons op een bijzonder persoonlijke, integere wijze begeleid bij het regelen van de begrafenis van onze (schoon) moeder en oma.

Wij hebben dit op een intieme manier kunnen invullen zonder verplichtingen en invullingen die niet bij ons pasten.

Hans voelde direct als een vertrouwd persoon, zonder opdringend te zijn. Een goede combinatie van professionaliteit en persoonlijke aandacht.

Niets moet, alles mag, zolang je je er prettig bij voelt.
Wil
Hallo Hans,

Hierbij wil ik je van harte bedanken voor de geslaagde dag. Het was een dag met een gouden randje, waaraan ik nog dikwijls zal terugdenken.

Alles was tot in de perfectie door je geregeld. Dat was een heel goed en geruststellend gevoel. Iedereen was heel lovend over de diensten.

Hans je mag mijn uitvaart ook doen, alleen hoop ik dit nog een tijdje uit te stellen.

Groetjes,
Wil
Leo van der Waal
Ik sluit mij volledig aan bij de positieve reviews over de wijze waarop Hans ons ondersteund heeft bij de uitvaart van mijn vrouw Conny.

Hij creëerde ontspannen en ter zake kundig voor ons alle ruimte om een persoonlijke invulling te geven aan de dingen die gebeuren moesten.

Hij dacht mee, gaf tips en suggesties, legde alle afspraken duidelijk vast en nam tussentijds regelmatig even contact op.

Een vakman!
John Blom
Hans,

Rust, aandacht, passie, vertrouwen, oog voor detail.
Het was er allemaal en ongevraagd nog veel meer.

Namens ons allemaal een warm dankjewel voor de manier waarop je alles geregeld hebt.

John Blom
Ineke de Klerk - Rein van Til
Beste Hans,

Bedankt voor de professionele maar tevens zeer persoonlijke begeleiding na het overlijden van Dini de Klerk.

Mede door jouw inbreng kijken wij terug op een mooie, warme en waardige bijeenkomst waarin we met een lach en een traan afscheid hebben genomen van onze moeder, schoonmoeder en oma.

Als je dan toch met de dood wordt geconfronteerd, dan graag onder leiding van jou!
Tineke Vanca
Erasmus Uitvaart is ons aanbevolen door vrienden die zeer tevreden waren.

Bij het overlijden van onze moeder vorige week zondag stond Hans ons nog dezelfde dag bij met raad en daad. Door zijn rustige manier van optreden gaf hij ons direct vertrouwen en mede door zijn advies hebben wij een zeer persoonlijk en respectvol afscheid kunnen nemen van onze moeder.

Hans, namens de hele familie bedankt voor al je steun en betrokkenheid. Wij hadden geen betere begeleiding kunnen wensen.

Tineke, Hannie en Peter
Anja van Ommen
Donderdagmiddag overleed onze lieve vrouw, moeder, schoonmoeder, oma en zus. Vrijdagochtend was Hans aanwezig om de uitvaart te regelen.

Dit heb je professioneel en persoonlijk gedaan. Kleine adviezen maar niks werd opgedrongen. Op het laatst een volgauto erbij, niks was teveel.
De uitvaart was emotioneel maar mooi en een eer aan mijn schoonmoeder.

Ik bedank je namens de familie voor de goede zorgen en kan Erasmus Uitvaart zeker aanbevelen.
Corien Schampers
Alles wat te maken had rondom het overlijden van Ton Schampers is door Hans tot in de puntjes verzorgd.

Wij als familie hebben van Ton op een keurige en menselijke wijze afscheid kunnen nemen en Hans heeft hier voor gezorgd.

Zeer positieve ervaring, ook voor Willy, die Hans nog steeds contact.

Hans, Heel erg bedankt voor alles!

Corien Schampers
Marleen Visser
Beste Hans,

Onze "once in a life time" reis werd helaas in negatieve zin waarheid. Onze reis naar Mexico, ter ere van ons 25-jarig huwelijk, werd abrupt onderbroken door het overlijden van Martin. Op dat moment moesten er zoveel dingen geregeld worden in Mexico. Als je dan 5 uur lang bezig bent met formaliteiten en je terugreis kan regelen, blijkt het dat je alleen terug moet reizen. Eenmaal in Nederland terug moest de repatriëring van Martin en de uitvaart geregeld worden en dan komt de vraag: "wie kan dit goed voor je regelen"?

Martin was conciërge op basisschool De Horizon en wij hoorden dat een vader van één van de kinderen uitvaartverzorger is. Wij besloten jou te benaderen om de repatriëring en de uitvaart te bespreken.

Vanaf het eerste moment straalde jij rust en vertrouwen uit door jezelf te zijn. Dit creëert een ongedwongen sfeer waardoor wij ons op ons gemak voelden. Verder gaf je ons goed advies en luisterde je goed naar onze wensen voor een "mooie" uitvaart.

Wij wilden De Horizon (de school waar Martin werkzaam was) de gelegenheid geven om Martin te gedenken en dat zij ook afscheid van hem konden nemen, maar wisten niet hoe wij hier het beste vorm aan konden geven. Jij was op dat moment echt geweldig, want je hebt bemiddeld tussen de wensen van school en de familie, zodat iedereen op een waardige manier heeft kunnen gedenken en afscheid heeft kunnen nemen.

Wij konden ECHT alles aan je vragen en niets was te veel of onmogelijk.

Martin was een positief persoon, altijd vrolijk, in voor een grapje en vond het vooral belangrijk een ander een goed en vrolijk gevoel te geven. Wij wilden bij de uitvaart dan ook nadrukkelijk tot uiting brengen dat wij afscheid namen "met een traan en met een lach". Wij hebben de uitvaart ook echt ervaren als verdrietig, maar wel met die knipoog naar de lach.

Ik kan niet anders zeggen dan dat je een geweldig, meelevend en fijn mens bent en ik zal je zeker bij anderen aanbevelen, want je passie voor het vak komt echt tot uiting.

Wij (Marleen, Kimberley, Nick, Hans en Jolanda), de rest van de familie en de Horizon bedanken je voor de goede en fijne begeleiding.
Caroline van der Lee
Erasmus Uitvaart heeft de uitvaart van onze moeder verzorgd. Ik was diep onder de indruk van de persoonlijke en tegelijk professionele aanpak.

Hans denkt mee, maar dringt niets op. De manier waarop Angelique onze zieke vader heeft begeleid op de dag van de begrafenis was indrukwekkend.

Zonder Hans en Angelique had papa niet bij de begrafenis aanwezig kunnen zijn.
Romano Rolleri
Onlangs na een lang ziekbed mijn moeder naar haar laatste rustplaats mogen brengen. De persoonlijke aanpak van Erasmus Uitvaart heeft er voor gezorgd dat de uitvaart precies zo is verlopen als wij dat wilden. Dit met de volle overtuiging dat mijn moeder het zo goed had gevonden.

Niets is bij Hans (Erasmus) te veel gevraagd of onmogelijk. Door de persoonlijke aanpak, de rust en menselijke kant is het voor ons een "mooie" dag geweest welke mijn moeder eer heeft aangedaan.

Ik bedank Hans bij deze nogmaals voor de verzorging van deze bijzondere dag en kan een ieder deze warme organisatie aanraden.

Precies wat je nodig hebt in donkere dagen!
Esther van den Berg
Beste Hans,

Ik wil je graag bedanken voor alle goede zorgen tijdens het regelen van de uitvaart van mijn moeder. Ook namens de rest van de familie wil ik je bedanken.

Je was een goede steun en we hebben veel mooie reacties gekregen op de uitvaart.

Hartelijke dank,
Esther van den Berg
Merel van Lente
Beste Hans,

Graag zou ik je willen bedanken voor de ontzettend goede zorgen bij het regelen van de uitvaart van mijn oma. Je bent een grote steun voor ons geweest in deze dagen, niets was teveel! Namens de hele familie: dank daarvoor!

Vriendelijke groeten,

Merel van Lente
Familie Geevers
Hoi Hans,
Ik wilde je heeeeeel erg bedanken voor de goede zorgen. De steun en alles wat je voor ons gedaan hebt. Ik ben heel blij dat we voor jou gekozen hebben. Je hebt 't super goed gedaan, onwijs bedankt, dikke knufff!
Groetjes Linda

Ik wou je toch even nog zo bedanken. Ik vond het een mooie dienst, TOP! En een pluim voor jou, ook voor het regelen en me moedertje steunen, ik vond het TOP! Mocht ik iemand jou kunnen aanbevelen, zal ik dat op zeker doen.
Ronald

Hallo Hans,
Ik wil je even bedanken voor alle goede zorgen van jou persoonlijk, maar ook van de andere mensen daar op Hofwijk. Het was super geregeld, wij zijn er blij mee, alle lof voor jullie!

Groetjes Tiny Geevers
Esther Kuipers
Hans Lemmers heeft ons enorm geholpen in een zware periode. Door de ervaring die hij heeft en de rust die hij uitstraalt heeft hij ons geholpen om mijn vader de uitvaart te geven die bij hem en bij ons paste.

Tijdens, voor en na de uitvaart waren Hans en zijn vrouw, Angelique, aanwezig om ons te ondersteunen. Ik kan niet anders zeggen dan dat de dag perfect geregeld was net zoals de voor- en nazorg.

Bedankt Hans en Angelique
Sonja Seltenrijch
Wij waren bijzonder gecharmeerd van de betrokkenheid waarmee Hans Lemmers de uitvaart van onze vader heeft geregeld. Hij heeft ons alles uit handen genomen in deze trieste periode.

Mede dankzij Hans Lemmers heeft onze vader de uitvaart gekregen zoals hij graag gewild zou hebben en die wij als bijzonder fijn hebben ervaren.

Hans, namens de familie Smulders bedankt voor alles.
Jolanda en René Boon
Erasmus uitvaart, een betere begrafenisondernemer kan je je niet wensen.

Hans luistert goed naar je wensen. Heel erg meegaand en betrokken voor de nabestaanden. Niks is hem teveel. Staat goed achter zijn werk. Wat je ook maar aan Hans vraagt, hij regelt het voor je.

Ondanks m'n eigen verdriet geeft Hans je een goed en vertrouwd gevoel. Onze complimenten en ook niet te vergeten voor zijn gezin.

Ik weet wie ik moet bellen als ik het in de toekomst nodig heb: Erasmus uitvaart.

Bedankt voor alles!
Ad en Henny Arnold
Beste Hans,

Toe onze zoon Eric omgekomen was, zochten wij iemand met wie wij een klik hadden, omdat wij wisten dat het bijzonder moest worden.

Die klik was er, niets was jou teveel. Zelfs midden in de nacht toen Eric aankwam in Nederland, zorgde jij ervoor dat we daar bij mochten zijn en hem zien. Jij liet ons rustig onze gang gaan en stuurde op de achtergrond bij, daar waar dat nodig was.

Dank je wel voor al je inspanningen om het voor ons zo mooi mogelijk te laten verlopen.

We zijn je heel dankbaar!
Hans en Willie Harders
Beste Hans,

20 juni jl. hebben wij onze moeder begraven. Precies zoals onze moeder het wilde. Niets was onmogelijk voor Hans. De rouwkaart was maatwerk. Als wij ernaar kijken hebben wij dierbare herinneringen van het laatste moment van onze moeder op haar sterfbed.

Wij hoefden niet te denken van "oh, dat moeten wij niet vergeten" want Hans dacht daar al aan en had het inmiddels al uitgevoerd. Een voorbeeld hiervan was dat wij naar het graf liepen en een familielid zei: hebben wij allemaal onze anjer? Ja, dat komt goed, want Hans heeft daarvoor zorg gedragen.

Hans heeft een menselijke benadering, een luisterend oor, die vervolgens de wensen van de familie tot uitvoering bracht. Door de vrijheid die Hans bood kon de familie hun (schoon-)moeder de kist naar het graf dragen.

Hans bedankt voor je steun in deze moeilijke periode.

Namens Hans en Willie Harders
Jorieke
Juist in een tijd dat alles naar is en er zo veel op je afkomt is het fijn om iemand te hebben die je er vriendelijk en bescheiden doorheen gidst.

Hans deed dit geweldig, beter kon niet. Hans is begripvol en geeft ruimte. Tegelijkertijd zorgt hij dat de puntjes op de 'i' komen voor de uitvaart. Toen ik Hans vertelde dat ik haribo banaantjes wilde op de uitvaart van mijn vriend (daar was hij dol op) appte hans een paar uur later een foto, hij had ze gevonden in de groothandel en bood aan ze alvast te kopen.

Hans is een fijne, lieve betrokken man. Ik kan het weten, ik heb hem de afgelopen periode, 's ochtends vroeg en 's avonds laat vaak gezien en gebeld tijdens het regelen van de uitvaart van mijn vriend.

Hans, heel veel dank!
Sylvia Breetveld
Vorige week is onze moeder heengegaan. Vanaf het moment dat het besef kwam van: "en wat nu?!" tot aan het laatste moment hebben we enorm veel steun gehad aan en van Hans.

Wij belden hem 's nachts om 04.30 uur en hij nam meteen op. Zijn medeleven, het adequaat handelen wanneer en indien nodig, wanneer je zelf niet meer kan nadenken van verdriet... Als je ergens aan twijfelde, hulp of uitleg nodig had, maakt niet uit wat... Hans stond altijd voor ons klaar.

Hij heeft ervoor gezorgd dat alles keurig en netjes verliep, precies zoals mijn moeder het gewenst had.

Hans, nogmaals super bedankt, jij hebt er voor gezorgd dat alles prettig verliep en dat bij een begrafenis...

Ik hoop dat eenieder die dit mee moet maken begeleid kan worden door een man zoals Hans!
Marian Wolders
Beste Hans,

Bedankt voor je begeleiding bij de uitvaart van mijn zoon en mijn broer.

Je bleef op de achtergrond, maar dacht mee over details. Daar zijn wij heel blij mee. Door kleine aanpassingen/wijzigingen hebben wij het afscheid geheel naar onze wens kunnen regelen.

Marian Wolders
Robbie Snelders
Michaela Hofbauer
Beste Hans,

Ook via deze weg nog eens van harte bedankt voor je begeleiding van de uitvaart van mijn vader - je was een fantastische steun in een moeilijke tijd.

Ik bewonder vooral hoe goed je altijd aanvoelde waneer je er wel of niet moest zijn. Zo gaf je ons allen het gevoel, zelf nog een laatste mooie dag neer te hebben gezet voor onze geliefde vader en opa, terwijl we altijd konden vertrouwen, dat we een vangnet van steun om ons heen hadden.

Hartelijk bedankt!
Edwin Veekens
Beste Hans,

Jij bent de persoon die van een uitvaart iets moois / persoonlijks en zelfs iets feestelijk weet te maken.

Wat we het allermooiste aan het samenwerken met jou vinden is dat je jezelf bent en vooral persoonlijk betrokken. Je speelt geen rol en dat hebben wij als bijzonder plezierig ervaren. Daarbij gaf je ons direct rust en vertrouwen.

Je kennis en ervaring hebben ons ook geholpen om van de uitvaart van mijn vader iets heel moois te maken. Daarvoor willen wij je oprecht bedanken.

Wij kijken met een goed gevoel en zelfs een glimlach terug op het afscheid van mijn vader.

Dank,
Edwin
Rob Essink
Beste Hans,

Hartelijk bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan. We zijn meer dan tevreden.

Hartelijke groet,

Rob, Jan, Bas en Erik
Bianca Karel
Perfecte begeleiding en oprechte aandacht! Bedankt!
Paul en Ria Venlet
Hans,

Graag willen we je nogmaals bedanken voor de prettige manier waarop je het afscheid van onze (schoon-)moeder hebt begeleid. Je deed dit met zoveel meeleven, zo rustig en met heel veel aandacht voor details. Mede hierdoor hebben we heel mooi en goed afscheid van haar kunnen nemen.

Met vriendelijke groet,
Paul en Ria Venlet
Ivo van Hal
Beste Hans,

Op deze manier zou ik u graag hartelijk willen bedanken voor de geweldige diensten die u afgelopen week heeft verricht voor onze familie en voor vader en 'Groov', Hans Korthuis.

De betrokken familieleden hebben niets dan lof voor uw handelen en betrokkenheid bij de dienst. Ik denk, ik weet zeker, dat ik namens de hele familie spreek als ik u hartelijk dank voor uw aanwezigheid en inspanningen gedurende de afgelopen week. Het was een roerige week. Het is een lastige, maar tevens ook een goede week geweest.

Ik heb persoonlijk nog nooit zoiets meegemaakt. Alle lof voor het geleverde werk. Naderhand heb ik louter lovende woorden gehoord over de dienst en de 'bekleding' ervan. De ruimte was prachtig, de sprekers waren mooi en ook werd er gezegd dat 'de meneer die de begrafenis leidde', een erg persoonlijke en oprechte indruk had gemaakt.

Nogmaals, hartelijk bedankt namens de familie Korthuis.

Met vriendelijke groet,
Ivo van Hal
Familie Lugo
Hans Lemmers, wij als familie hebben je als een heel prettige persoon ervaren. Je weet rust te creëren en zet alle puntjes op de i.

Hetgeen hoe wij de uitvaart wilden invullen zo ook als Marijke onze zus en moeder van 2 volwassen kinderen het zou hebben gewild is helemaal tot zijn recht gekomen.

Hans, bedankt voor de goede zorgen en empathie die je ons verleend hebt samen met je vrouw. Wij hadden geen betere man in ons midden kunnen hebben in de moeilijke periode van het afscheid nemen.
Familie van meneer van Til
Goede en professionele begeleiding van Hans Lemmers.
Denkt met je mee.

Hans bedankt.
Familie van mevrouw Tillemans
Ook wij zijn erg blij geweest Hans Lemmers naast ons te hebben gehad toen er zoveel geregeld moest worden. Hij luisterde zeer aandachtig naar wat wij belangrijk vonden en paste zijn begeleiding hier ook bijzonder goed op aan.

Hij hielp ons ook prioriteiten te stellen in wat we op korte termijn moesten doen en vooral ook wat we beter konden uitstellen tot later.

Hans is een erg prettige en rustige man, die precies weet wanneer hij er wel en niet moet zijn.

Dankjewel Hans.
Familie van pa Witjens
Ha Hans en Angelique, geweldig zoals jullie de uitvaart van Pa Witjens hebben geregeld.

Zo prachtig als we Pa zijn huis uit hebben kunnen dragen. Dat je eraan dacht om hem door ons te laten begeleiden naar het rouwcentrum, getuigt van zoveel empathie met de nabestaanden. Het meedenken met de rouwkaart, jullie (bijna onzichtbare) aanwezigheid in kerk en crematorium was van grote waarde.

Door jou is van het begin tot het eind aan ieder detail gedacht.

Het is mede daardoor voor ons een heel mooi en waardevol afscheid geworden.
Familie Peinemann
Na al eens eerder Hans te hebben meegemaakt bij een andere uitvaart heeft Hans Lemmers nu ook de uitvaart verzorgd van mijn vader. Evenals die vorige keer hebben wij nu ook de prettige en rustige aanpak van Hans zelf kunnen ervaren.

Alles is en wordt door Hans tot in de puntjes geregeld. Je hoeft zelf in zo'n moeilijke tijd niet zelf overal achteraan te gaan, Hans zorgt voor alles. Ook de nazorg hebben wij als zeer prettig ervaren.

Hans bedankt!
Mary de Koning-Mineur
Niets dan lof over de wijze waarop wij door Hans zijn begeleid bij de voorbereiding, tijdens de kerkdienst en de crematieplechtigheid van mijn man en onze vader.

De adviezen, het geduld bij de uitleg van de gang van zaken, de uitvoering van het drukwerk, zijn oplettendheid op de juiste plek (zonder opdringerig te zijn) en zijn inbreng bij de fotoserie hebben de dag precies gemaakt zoals we wensten.
Rina Sibie-Punselie
Hans Lemmers van Erasmus uitvaart kende ik al van vrienden die bij hem nog niet zo lang geleden een uitvaart hadden ondergebracht. Mijn man en ik waren toen al onder de indruk van hoe betrokken hij zijn werk deed en in moeilijke omstandigheden mensen begeleidde en met hoeveel kalmte hij dat deed.

Ik had toen niet kunnen vermoeden hoe kort daarna ik werd geconfronteerd met het overlijden van mijn man. Er was geen twijfel aan dat ik Hans Lemmers wilde om de uitvaart te regelen. Het is ongelooflijk waarmee je allemaal als nabestaande wordt geconfronteerd, zeker als de dood zo onverwacht en zo nabij op je pad komt.

Hans is van enorme steun geweest, niet alleen voor mij maar voor alle andere direct betrokkenen bij dit plotselinge verlies. Ik ben hem dan ook zeer dankbaar voor alles wat hij heeft betekend, direct al op de dag van overlijden tot en met de begrafenis, maar ook nog in de nazorg. Niets was hem teveel. Het neemt het grote verdriet niet weg, maar ik denk er met dank aan terug.
Roland van Houdt
Als je iemand verliest dan is er veel te doen en dan kan je professionele maar ook prettige begeleiding goed gebruiken.

Hans heeft mijn moeder en ons als kinderen heel fijn geholpen.

Dank daarvoor.
Arie Valentijn - Edwin Valentijn & Nancy, Veerle, Fabio - Karin Valentijn & Babette, Fenna - Marco Valentijn & Mari, Gianmarco, Gloria
We leerden Hans Lemmers kennen tijdens een crematie van een familielid, waar we meteen al een fijne, rustgevende indruk van Hans kregen. Mijn vrouw, onze moeder, onze oma, was daar ook bij aanwezig, die helaas terminaal was en toen niet langer dan een paar weken te leven had.

Het voelde heel raar om een visitekaartje en meer info te vragen voor een geliefde die zelf nog daar bij de crematie aanwezig was en wist dat zij snel de eerstvolgende zou zijn...

Sinds die dag is het contact gebleven met Hans en konden we met al onze vragen terecht bij hem. Er groeide meteen een band waarbij het leek hem al jaren te kennen! Niets was te veel en een duidelijk, geruststellend antwoord hielp ons verder in wat komen ging.

Ook toen het moment dan daar was op 6 januari jl., is alles prima begeleid door Hans gebaseerd op de wensen die wij hem te kennen gaven.
Tijdens de plechtigheid op 14 januari jl., die overigens overweldigend mooi was, zijn er vele lovende woorden door andere familie, vrienden en kennissen gevallen...niet alleen naar ons als hechte familie, maar zeker ook naar de hartelijke, zorgzame begeleiding van Hans Lemmers, Erasmus Uitvaart!

De nazorg liet ook niets te wensen over.

De mijne moet hij ook verzorgen, aldus Arie...hij is gewoon de beste die ik heb meegemaakt!

Kortom, een en al compliment!

Lieve, hartelijke groet van ons allen!
Arie Valentijn
Edwin, Nancy, Veerle, Fabio
Karin, Babette, Fenna
Marco, Mari, Gianmarco, Gloria
Trudy en Jan van Hattem
We hadden uit betrouwbare bronnen vernomen dat Erasmus Uitvaart een uitstekende reputatie in de uitvaartwereld en dit met name in de persoon van de heer Hans Lemmers had opgebouwd.

Na zijn bezoek bij ons thuis om de uitvaart/crematie van onze moeder, schoonmoeder te bespreken hadden mijn vrouw en ik, alsmede een hierbij aanwezige dochter en schoonzoon van de overledene, door zijn uitstraling en persoonlijke benadering het gevoel gekregen Hans al jaren te kennen en tevens had hij bij ons een grenzeloos vertrouwen gewekt dat de uitvoering van onze wensen betreffende de uitvaart naar behoren zou gaan verlopen.

Nu, Hans heeft dit vertrouwen in alle opzichten volkomen waargemaakt; de uitvaart is probleemloos en tot volle tevredenheid van de gehele familie verlopen.

Wij kijken met een heel warm en voldaan gevoel terug op de uitvoering van het ganse gebeuren en danken Hans voor zijn liefdevolle en vakkundige inzet.

Trudy en Jan van Hattem
Gerard Scheer
Beste Hans & Angelique,

Nogmaals dank voor jullie steun en advies.

Het op mooie wijze en treffend invullen van onze wensen,
jullie meelevende perfectie en vakmanschap geeft ons
een gevoel van ...
... een aanwinst bij een groot verlies.

Kuuk, Anita & Geer
Elleke, Yvonne en Peter
Beste heer Lemmers,

We willen u nogmaals van harte danken voor de uitstekende organisatie en omkadering van de begrafenis van onze moeder/schoonmoeder.

Als iemand in je onmiddellijke omgeving overlijdt, is dat niet enkel emotioneel erg zwaar maar word je ook geconfronteerd met een aantal praktische zaken, die bovendien nog eens snel moeten worden afgehandeld.

Daarom was het voor ons fijn te weten dat we op u konden rekenen om alles tot in de puntjes te regelen.

Elleke, Yvonne en Peter
Philip Egbers
Wij hebben bijzonder prettige maar vooral warme ervaringen met Hans gehad naar aanleiding van het overlijden van onze zus. Vooral zijn professionele maar bovenal empathische houding cq. vermogen heeft ervoor gezorgd dat wij onze zus respectievelijk vriendin/nicht een waardig afscheid hebben kunnen geven.

Wij zijn Hans dan ook bijzonder veel dank verschuldigd in de voor ons zo hectische periode. Een vakman die met je meedenkt, maar vooral ook een baken van rust is.

Nogmaals Hans, onze welgemeende dank voor alles wat je voor ons hebt gedaan om Hetty een mooie welverdiende én waardige begrafenis te geven.

Philip Egbers mede namens haar vriendin Corry en nicht Grada
Grada Koene-van der Veer
Beste Hans en medewerkers,

Ik zal je/jullie zeker bij eenieder aanbevelen, je hebt respect, empathie en je dringt niets op! (heb ik wel anders meegemaakt!)

Ik vond de uitvaart (met en beperkt budget) van Hetty waardevol en je had vele oplossingen, dus ook het meedenken is een sterk punt van jou. Ik heb er goede herinneringen aan overgehouden.

Het verdriet moet slijten (of niet, ook goed). Een waardevolle uitvaart helpt wel bij het verwerken van het verlies.

Met hartelijke groeten en goede zaken!
Alphons van Leerdam
Hans heeft de uitvaart van mijn vader perfect verzorgd. Het was een hectische periode waarin veel geregeld moest worden in een korte tijd.

Hij bracht ons rust, duidelijkheid en heeft onze vader een waardig afscheid gegeven.
Cees Coomans
Het is misschien raar om te zeggen maar ik kijk terug op een hele mooie periode van afscheid nemen van onze moeder. Wij, zeven kinderen, kregen van Hans Lemmers alle vrijheid om in die emotionele periode zoveel mogelijk zelf in te vullen.

Het zal niet aldoor makkelijk zijn geweest om met zoveel mensen en meningen rekening te moeten houden. Hij stond ons bij en nam over wat wij niet zelf konden doen.

Gelukkig heeft Hans veel kennis van zaken en vertelde steeds wat er ging gebeuren waardoor alles soepel en, ik zou haast zeggen, natuurlijk verlopen is.

Hans, dank je wel, Cees Coomans en zussen.
Elly en Jan Verkleij
De begeleiding en advies van Hans tijdens het overlijden en crematie van mijn moeder/schoonmoeder waren van onschatbare waarde , meedenkend en vooral meelevend en daar waar nodig bijsturend.

Een echte perfectionist!

Wij zijn hem dan ook veel dank verschuldigd.

Elly, Jan en de kinderen.
Familie Hes - de Groot & Famile van Duijn - de Groot
Wederom heeft Hans voor ons de crematieplechtigheid en alle randzaken van onze moeder, schoonmoeder en oma verzorgd.

Helaas hebben we Hans tot 2 maal toe in 3 maanden tijd nodig gehad ivm het overlijden van een dierbare.

In beide gevallen heeft Hans ons geadviseerd en is hij daarbij volledig afgegaan op onze wensen. Geen enkel moment is ons iets opgedrongen of heeft Hans geprobeerd om ons op andere gedachten te brengen.

Hans is een absolute professional met hart voor zijn werk en zijn klanten.

Het verdriet blijft maar de gedachte aan het mooie en waardige afscheid verzachten een hoop.

Hans bedankt!!!
Mardou Hollenbach
De betrokken en vanzelfsprekende houding van Hans heeft gemaakt dat wij in een moeilijke periode een mooi en passend afscheid hebben kunnen organiseren van onze moeder, schoonmoeder, oma.

Wat een inlevingsvermogen en wat een rust, wat een maatwerk!

"Alles vormt zich uiteindelijk vanzelf" waren de geruststellende en uiterst waar gebleken woorden van Hans.
Daarnaast altijd een professioneel en vakkundig oog voor adequate aanvullingen en suggesties op het juiste moment.

De uitgeleide van mijn moeder uit haar appartement met de hoorn van "De Rotterdam" op de achtergrond zal in ons geheugen gegrift blijven staan.

Wij zijn Hans erg dankbaar voor deze waardevolle bijdrage in een moeilijk periode. Bedankt Hans!
Jim en Esther Ponsioen
Na het plotselinge overlijden van Joep was het voor ons direct duidelijk dat we Hans wilden inschakelen als uitvaartverzorger. Eerdere ervaringen waren daarvoor de reden.

Hans bracht rust in een voor ons hectische en onwerkelijke tijd.

Zijn professionaliteit, goede kijk op zaken en de informele sfeer waarin dit kon plaatsvinden, heeft ons die week geholpen om op een mooi en overweldigende wijze afscheid te kunnen nemen van onze vader.

Hans, ontzettend bedankt!
Joke en Hugo van Wattum
Alweer ruim twee maanden geleden heeft de uitvaart plaatsgevonden van onze (schoon)vader, opa en overgrootvader, Marcel van Wattum, na een werkzaam en mooi leven op de leeftijd van 91 jaar. Als familie hebben wij ervaren dat een waardig afscheid een troost kan zijn. Het overlijden kwam toch onverwacht, zoals meestal, en dan kom je voor de keuze wie de uitvaart te laten regelen.

De begeleiding op de afdeling Parkhaven, Zorgcentrum De Vijf Havens gaf ons de goede suggestie van Erasmus Uitvaart, een eerlijke en betrokken uitvaartverzorger, waar men veel lof over had. Wij zijn blij dat wij volmondig deze ervaring hebben gedeeld. Vanaf de eerste gesprekken, het meedenken en de goede suggesties, waaruit de ervaring van Hans sprak, is de uitvaart een warme ongedwongen familieaangelegenheid geworden.

Zelfs de vormgeving en de tekst op de kaart was onze(schoon)vader, een echte 'oud' Rotterdammer, waardig. Een mooi bewerkte foto van zijn geboortestraat en een zeer aansprekende tekst, waarvan wij later pas hoorden dat dit een citaat/gezang uit de bijbel was, waar hij toch altijd nog veel binding mee had. Uit onze diverse gesprekken had Hans dit al zeer opmerkzaam gedistilleerd. Chapeau!

Tijdens de uitvaartplechtigheid in besloten kring, werd ook direct ingegaan op gewenste aanpassingen, zoals aanbieding van koffie op een andere plaats. Fijn dat dit allemaal relaxt en professioneel werd geregeld door Hans en Angelique. Ook de afhandeling van de schriftelijke besognes is keurig en snel gedaan.

Niets anders dan lof voor de gehele verzorging van de uitvaart van Marcel van Wattum, door 'Erasmus Uitvaart'. Hij zou er zelf voor gekozen hebben!
Patricia Aschman
Ik heb zelden zo' n mooi afscheid meegemaakt als de crematie van Harry. Zo mooi, als je dat kunt zeggen van zo'n trieste gebeurtenis. Precies zoals Harry en Jeanne het wilde hebben. Persoonlijk en perfect passend bij zo'n goed mens als Harry was.

Vriendelijke groet,

Patricia
Jeanne Verhoeven-Boonekamp
Beste Hans en Angelique,

Medio februari dit jaar werd mijn lieve man en maatje Harry zeer ernstig ziek, hij had een zeer slechte prognose en wist dat zijn leven ging eindigen. Zijn keuze was thuis te overlijden en zolang als het kon, thuis te genieten van de tijd die ons gegund werd.

Samen met mij heeft hij zijn wensen besproken over zijn naderend afscheid. Deze wilde hij graag vooraf geregeld hebben zodat we ons hierover geen zorgen meer hoefden te maken en daarmee ook rust creëerden.
Hij was zelf heel duidelijk in zijn keuze wie deze moest verzorgen:"-Die Lange''...onze buurman, van een paar straten verder in Ommoord....van Erasmus Uitvaart. In jouw Hans, had hij veel vertrouwen, een Echte Rotterdammer, in hart en nieren, net als hijzelf, een Mensen Mens.

En ja, zoals Harry het wilde, heb ik eind april jl., met lood in mijn schoenen een afspraak bij jullie thuis gemaakt om zijn laatste wensen te bespreken. Direct werd ik op mijn gemak gesteld en dacht Hans mee in mogelijkheden, hij herkende de vraag achter de vraag en was zeer betrokken. Alles werd in concept vastgelegd voor een passend afscheid op maat, precies zoals Harry het graag wilde. In de Boulodrome van Jeu de Boules Club Les Francophiles een herdenkingsbijeenkomst en een crematie in besloten kring. Zo ontstond er de gewenste rust bij ons en konden wij samen genieten van de mooie en zonnige dagen die er waren.

Op 4 juli jl. overleed Harry heel waardig en rustig, thuis in aanwezigheid van mij en familie. Vanaf dat moment is werkelijk alles gegaan zoals Harry het graag gewild had. Een warm, mooi en plechtig afscheid, alles was perfect verzorgd.

Hans, jij was een uitstekende en gepassioneerde regisseur en Angelique een zeer betrokken en warme begeleidster. Samen ondersteunden jullie mij, mijn familie en vrienden op sublieme wijze. Mijn dank hiervoor is niet in woorden uit te drukken.

Jullie onderneming Erasmus Uitvaart waarbij de kernwaarden:
Betrokken, Betrouwbaar, Ondersteunend en Vakbekwaam hoog in het vaandel staan verdient mi. het hoogst gewaardeerde keurmerk. Jullie zijn de beste en ik kan iedereen aanbevelen de wensen rond een afscheid tijdig met jullie te bespreken en te laten verzorgen.

-Hans, Harry had gelijk.....
Inderdaad, je bent wie je bent, een Echte Rotterdammer, een Mensen Mens.
-Angelique, zoals je weet, staat er achter elke sterke man een sterke vrouw.
Dat ben jij, een Kanjer die naast haar werk, met veel geduld en een luisterend oor aan haar 5 mannen een gezellig thuis biedt.

Ik wens jullie nog heel veel liefde met elkaar.

Liefs xxxxxx
Jeanne Verhoeven-Boonekamp
Jan Roovers
Onder de indruk van uw optreden bij het afscheid vandaag van mijn vriend Joep. Compliment ook aan uw echtgenote (hoorde ik later) bij o.a. het parkeren van mijn auto.

Vond ook de locatie Art Centre Delft een uitstekende keus.
Partner op de hoogte gesteld bij mijn eventueel plotseling vertrek.

Ik wens u beiden alle goeds toe in dit toch wel moeilijk métier.

Jan Roovers
Marja van der Vall en Familie
Beste Hans,

Mijn schoonzus Sylvia heeft jou benaderd om de uitvaart te verzorgen van onze lieve vader (schoonvader) en man. En daar hebben wij allen geen spijt van.

Je bent een warme betrokken persoon die zijn vak goed verstaat en waar we veel steun aan hadden tijdens deze moeilijke periode. De uitvaart was precies zoals we voor ogen hadden en zoals Tom deze ook had gewild. Verder kregen wij advies van jou wie het mooie bloemenhart kon maken, daar waren wij zo enorm blij mee, mooier had het niet gekund.

Dit alles heeft er toe bijgedragen dat we een prachtig afscheid hadden van onze liefste Tom. We danken je heel hartelijk hiervoor.

Groetjes,
familie van der Vall
Addie Tom
Nog geen jaar geleden is mijn moeder overleden. Wij kwamen met Hans in contact en hij geeft ons een fijn en warm gevoel, een gewoon mens, alsof wij hem al jaren kennen.

Daarom heb ik hem in hetzelfde jaar ook benaderd voor mijn vader die helaas ook kwam te overlijden. Hij heeft het wederom perfect geregeld. Wij kregen alle aandacht en niets is te veel voor Hans.

Hans is een warm mens en ik en mijn broer kunnen hem allebei aanbevelen!!!

Nogmaals bedankt Hans voor alle aandacht in deze voor ons moeilijke tijden.
Ed van Duijn
Onlangs is mijn moeder overleden en ik heb Hans gevraagd om ons te begeleiden om haar crematie te verzorgen. Aangezien het onze, maar ook mijn moeders, wens was om haar te cremeren zonder verdere plechtigheid heb ik dit bij Hans aangegeven.

Vanaf het gesprek met Hans had ik een goed gevoel over de hele afhandeling en hebben we geen enkel moment het gevoel gehad dat er niet geluisterd werd. Hans heeft alles perfect verzorgd en daardoor is alles netjes en waardig verlopen.

Mijn moeder is netjes verzorgd en na afscheid van haar genomen te hebben direct vervoerd naar het crematorium. Omdat wij zelf niet aanwezig wilden zijn is Hans zelf naar het crematorium gegaan en heeft er op toe gezien dat de crematie op een juiste wijze en met het nodige respect is gebeurd.

Hans heeft passie voor zijn vak en laat dit ook meer dan zien en voelen.

Hans er rest ons niets anders dan nogmaals te zeggen: Bedankt!!!
Ruud Erkelens
Beste Hans,

Hartelijk dank voor je warme inbreng die bij ons heel, heel, heel professioneel overkwam. Nogmaals heel erg goed zoals je ons benaderde in een periode die bij ons totaal onbekend was.

Hans bedankt en het ga je samen met je gezin goed.

Namens Nellie, Ruud, Margreet, Cock en Frannie.
Familie Jongkind-van den Berg
Lieve Hans,

Mede door jouw inbreng, jouw professionaliteit maar zeker jouw persoonlijke warme aanwezigheid hebben de crematie en de dagen daarvoor ons een goed gevoel gegeven.

Heel veel dank hiervoor.

Knuffel en heel veel liefs,

Anne & Cees
Jaron, Lisa & Hilde
Wendy Rothengatter
Een hele bijzondere ervaring, zo professioneel, heel betrokken, heel belangstellend en met een groot empathisch vermogen. Staat altijd klaar en niets is hem te veel.

Er gaat een rust van hem uit waardoor je alle stress rondom het geheel van een overlijden kan loslaten omdat je voelt dat het goed komt.

Heel erg bedankt.
Klapwijk Schuurman Hess
Mijn moeder en ik hebben een heel goede ervaring met Erasmus Uitvaart gehad. Hans heeft ons fantastisch geholpen met allerlei zaken.

Zeker gezien de bijzondere wens die wij hadden mbt de uitvaart en het opstellen van de tekst van de kaart. De veelzeggende gekozen woorden en gebruikte foto waren voor alle mensen zeer herkenbaar. Iedereen vond hem heel mooi en toepasselijk.

Hans straalt heel veel rust uit en heeft een luisterend oor en weet precies wat er gedaan moet worden.

WE kunnen hem iedereen aanbevelen!
Familie Pellicaan
Onlangs de voorbereidingen en uitvaart van mijn man, onze vader en opa achter de rug. Hans Lemmers heeft ons fantastisch begeleid en gezorgd voor een perfect georganiseerde en verzorgde uitvaart.

De manier waarop hij bij ons de rust heeft weten te bewaren, is erg prettig geweest.

Ook de manier waarop hij de kleinkinderen heeft betrokken in het proces tot en de uiteindelijke uitvaartplechtigheid heeft ons bijzonder veel goed gedaan.

Hartelijk dank!
Irene Verboom, namens Familie Verboom
Vanaf de eerste kennismaking was er rust en een luisterend oor. Iedereen was onder de indruk van de dienst en jouw professionaliteit.

Dank hiervoor.

Irene Verboom
Paul P. Boute
Uitvaart mevrouw Annemarie van den Broek-Piets

Binnen niet al te lang tijd heb ik opnieuw Hans Lemmers moeten vragen mij bij te staan bij de uitvaart voor iemand waar ik nauw bij betrokken ben geweest, nu als bewindvoerder-mentor.

Ook nu was en ben ik weer onder de indruk van de manier waarop hij de uitvaart heeft geregeld, zorgen uit handen heeft genomen, onmiddellijk klaar stond om mij daarbij te helpen en veel meer dan dat, zoals bij het samenstellen van een mooie fotoreportage die tijdens de plechtigheid in crematorium Schollevaar werd vertoond.

Zo kon een waardig afscheid worden gegeven aan iemand die door haar hoge leeftijd en gebrek aan familie nog maar heel weinig mensen om zich heen had.

Uiteraard gaat mijn dank ook uit naar zijn vrouw en tevens uitvaartassistent Angelique die hem bijstond en naar het personeel van Schollevaar.
Marc Wijnands
Beste Hans,

Nogmaals bedankt voor de hele fijne zorgen, ik had het zeker niet zonder je gekund!

Met jouw begeleiding was het verlies draaglijker en in die rare week een goede leidraad.
Jan Willem Sipma
Beste Hans,

Namens de hele familie wil ik jou hartelijk danken voor de betrokken wijze waarop je ons hebt begeleid.

Het was een waardig afscheid die werd geleid door een professional met een warm hart voor de betrokken mensen.

Jan Willem Sipma
D. Eijkelenboom
Hans,

Nogmaals hartelijk dank voor de professionele en innemende manier, waarop jij mij hebt begeleid rondom de crematie van mijn vader in februari jl.

In een tijd waarin er ineens zoveel op je afkomt, vond ik het heel erg fijn om iemand zoals jij naast mij te hebben. Je neemt de tijd, straalt rust en vertrouwen uit en luistert goed. Door je professionaliteit, betrokkenheid en inlevingsvermogen heb je mijn wensen goed aangevoeld en heb je deze vertaald naar een prachtige uitvaart, die volledig in het plaatje van mijn vader paste.

In mijn ogen ben je een echte professional met een verfijnde “personal touch”. Je hebt mij op een heel prettige manier door een moeilijk proces heen begeleid. Je geeft alle ruimte voor eigen keuzes en daarnaast help je, daar waar nodig, met al je ervaring op een heel natuurlijke manier bij het maken van moeilijke beslissingen. Je denkt goed mee en bewaakt het gehele proces zorgvuldig en efficiënt.

Ook je speech en je affectie richting mij tijdens de dag van de uitvaart hebben mij diep geraakt. De uitvaart was tot in de perfectie verzorgd en dit zorgt er mede voor, dat er van deze droevige gebeurtenis toch een mooie herinnering overblijft.

Danny Eijkelenboom
Kitty van Mil (ASVZ)
Wij hebben gebruik mogen maken van jullie diensten en hebben dit als zeer prettig ervaren. Het feit dat er met zoveel respect is omgegaan met alle zaken, maar ook de betrokkenheid en het mee denken in de te regelen zaken is in zo een hectische periode erg fijn.

Wat wij als medewerkers en cliënten van een zorginstelling voor mensen met een verstandelijke beperking hebben ervaren is dat de nadruk lag bij de mens en de mensen er omheen. Ongeacht beperking of niet. Het feit dat de betrokkenheid verder ging dan het zakelijk regelen is een hele mooie opsteker in deze tijd.

Namens ons allen, medewerkers en cliënten dank voor het regelen van een hele mooie en passende uitvaart. Namens mijzelf een groot compliment en dank je wel voor het accepteren van de cliënt en de cliënten. We kijken met een warm gevoel terug naar alles en dat is mede te danken aan jullie inzet.
Gawla Saleh
Beste Hans,

Ik kan in eerste instantie niets anders doen dan je op deze wijze te bedanken.

Uit grond van ons hart willen wij je bedanken voor de hartverwarmende steun en belangstelling die wij als bewoners en begeleiders ontvingen na het overlijden van Frits Sparreboom.

De vele lieve woorden, je betrokkenheid van troost hebben ons enorm gesteund. Het regelen en organiseren van de speciale Harley-auto en de motorrijders, waarvoor onze oprechte dank.

Met trots kijken wij als begeleiders en bewoners terug op de mooie en waardige afscheidsdienst in het crematorium. Geheel in zijn stijl, typisch Frits!

Het is voor ons een fijne en troostrijke gedachte dat Frits in zijn leven voor velen zoveel heeft betekend.

Heel hartelijk bedankt,

Gr, Gawla ( lbw 26 Prinsenland)
Familie Koornhof
Bij het eerste contact met Hans was er al gelijk een luisterend oor. Tijdens het bespreken van de uitvaart hebben wij het als zeer prettig ervaren dat jij vooral rust bracht! Namens de familie dan ook zeer bedankt voor alles.

Ook willen wij Angelique bedanken voor de prettige manier waarop zij de gasten heeft ontvangen voor de uitvaart.

Tom, Renate, Rob, Nicole en Tim Koornhof
Marjolijn Kruyne
Toen mijn vader overleed kregen wij te maken met Hans Lemmers.

Hans heeft mijn moeder, mijn zus en mij op een zeer goede manier bijgestaan.

Nooit opdringerig, altijd meedenkend en met groot respect voor de wensen van mijn vader.

In een tijd van verdriet kun je je geen betere steun wensen.

Marjolijn Kruyne
R. van Es
Hans,

Vanaf het eerste contact was het duidelijk welk een meedenkend, betrokken en professioneel persoon jij bent.

Alles is tot in perfectie verzorgd maar met name de warme woorden die jij sprak op de dag van de uitvaart hebben ons diep geroerd.

De familie is jou zeer erkentelijk voor het verzorgen van een waardig afscheid van onze zus.

Familie van Es
Familie Martens
Beste Hans,

Afgelopen april is geheel onverwachts mijn vrouw, onze mama en oma op 69-jarige leeftijd overleden.

Als familie zijn we de afgelopen maanden door een moeilijke tijd gegaan, maar kijken daarbij ook terug op vele mooie momenten.

In die donkere tijd was jij, Hans, een groot lichtpuntje. Je hebt ons bijgestaan tijdens het regelen van de begrafenis, de dienst en alle zaken daaromheen. Niets was je teveel en je stond constant voor ons klaar.

Je bent zó professioneel, maar bovenal een warm, zorgzaam en betrokken ‘mensen’mens.

Je luistert naar ieders wensen binnen het gezin, wat heeft geresulteerd in een werkelijk prachtig afscheid.
Nogmaals heel veel dank hiervoor!

Familie Martens
Wilma Hubregtse
Beste Hans,
Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding en ondersteuning bij het afscheid en de crematieplechtigheid van mijn schoonvader Joop.

Ik wil je namens mijn schoonmoeder, haar zoons en mijzelf heel erg bedanken voor je vriendelijkheid en attentie, ons (mail) contact was goed en alles is precies gegaan zoals mijn schoonmoeder graag wilde.
Nogmaals bedankt!
Myra van der Linden
Hans,
Dank voor de warme, vriendelijke en persoonlijke betrokkenheid tijdens de organisatie van de uitvaart van mijn vader.

Elke dag hadden we contact over hoe we de uitvaart en de kaart vorm gingen geven. Niets was je teveel en op de juiste momenten gaf jij ons de nodige tips en aanwijzingen zonder dat onze persoonlijke inbreng daardoor anders werd.

Betrokkenheid, eerbied, samenwerking en de juiste distantie zijn de woorden die bij mij opkomen. Door zo'n zeer deskundige begeleiding kan een uitvaart tot een troost worden.

Myra van der Linden
Rotterdam
P. Goudriaan
Zoals velen, ondersteboven van het verdriet van het moeten missen van een dierbare, ben je niet in staat de organisatie op gang te brengen die een uitvaart met zich meebrengt.

Tot het moment dat Hans Lemmers dit op zich nam. Wat een verademing deze persoon, zijn rol als uitvaart deskundige te zien volbrengen. De rust en kennis van zaken die deze man uitstraalt en de warme begeleiding van begin tot eind zijn van een hoog niveau.

Hij maakte alles glashelder duidelijk wat de mogelijkheden waren en dat alles zonder enige pressie. Vele aanwezigen tijdens onze uitvaart lieten weten een enorme waardering te hebben voor de manier waarop alles tot in de puntjes was geregeld. Het verzachtte de pijn.

Familie P. Goudriaan
Familie Boute
In april werden wij als familie geconfronteerd met het plotselinge overlijden van onze broer en oom Ruud. 61 jaar nog maar en aan de vooravond van zijn pensionering. Niets wees op zijn heengaan en wij waren allen verbijsterd en erg verdrietig. Hij heeft niet of nauwelijks geleden, dat stemt tot troost. Anderzijds hebben wij geen afscheid kunnen nemen.

Erg prettig was het dat wij in de schok van het moment direct gehoor vonden bij Hans Lemmers van Erasmus Uitvaart. Hans is geen onbekende van ons, dus het nieuws trof hem ook. Hij stond direct klaar om ons van steun te zijn bij de dingen die opeens besloten moesten worden. Zaken waar je liever niet aan denkt, waar je niet mee bezig wilt zijn, maar die als donderslag aan heldere hemel wel om een antwoord vroegen.

Hij heeft ons goed, met rust en beleid bijgestaan om de beslissingen die genomen moesten worden ook daadwerkelijk te nemen. Niets was hem teveel en hij was proactief in het wijzen op zaken die ook nog moesten worden ondernomen, op alternatieven en mogelijkheden. Niet als een plichtmatige afhandeling maar op een zeer betrokken manier heeft hij ons begeleid op weg naar de uitvaart en ook in de tijd erna, wanneer dat nodig was. Met name de regie tijdens de crematieplechtigheid was er een van een vlekkeloos verloop.

Familie Boute
Iris van Vliet
Hans, Ik wil je bedanken voor je diensten rondom het overlijden en de begrafenis van mijn vader.

Vanaf het moment van overlijden heb jij ons perfect bijgestaan. Daardoor kunnen mijn moeder, broer en overige familie terugkijken op een zeer mooie gebeurtenis ondanks ons verdriet.
Carin Erfmann
Hans jij kwam bij ons binnen en leek wel familie voor ons... Jij was zo de rust zelve en bracht dat ook bij ons naar boven en hielp ons zo ook door onze wensen heen voor onze Frans... Man, Pappa, Opa, Zwager en voor vele een hele goeie vriend!!!

Er waren ook wat speciale wensen zoals de aanwezigheid van de Goodfellas die hem zouden gaan begeleiden naar zijn laatste rustplaats. Dat waren heel veel telefoontjes heen en weer wat voor jou ook geen probleem was...

Jij was zo betrokken bij ons, bij ons verdriet en zijn jou daar heel dankbaar voor... Bedankt! JIJ bent een man van woord en daad!!!

Groetjes Carin en de hele familie
Mw. Plony van Beek-Aarnoudse
Ik vond het een zeer professionele dienstverlening. Goed luisterend, zich inleven in de cultuur van de familie, rust en geen gehaast. "U bepaalt de tijd". Door deze uitspraak gaf mij dat zekerheid om de dingen te doen die ik graag wilde doen.

De bejegening was zeer eerbiedig en hoffelijk. Ik ondervond een invoelbare zorg naar de overledene en naar mij in de week dat mijn man thuis opgebaard lag.

Als ik een cijfer zou mogen geven dan zou ik een 9 geven.
Wim Moesman
Nadat mijn vrouw Matty was overleden op 24 oktober dit jaar, ontvingen wij, kinderen en ik, begeleiding van Hans Lemmers. De rust die hij uitstraalde was heel prettig. De ondersteuning, begeleiding en de betrokkenheid van Hans was heel persoonlijk.

Ondanks het feit dat het voor Hans zijn werk is, hadden wij het gevoel dat hij ons kende en echt betrokken was. Ook na de crematie kregen wij van vrienden en familie te horen dat de wijze waarop Hans de uitvaartplechtigheid leidde, heel persoonlijk was.

Ik hoop voorlopig geen uitvaart van een dierbare meer mee te maken, maar mocht dat zo zijn zou ik het zeer op prijs stellen wanneer Hans Lemmers dit weer zou regelen.

Bedankt. Ik/wij kunnen terugkijken op een mooie bijzondere uitvaart van mijn vrouw Matty, die helaas maar 60 jaar oud mocht worden.
Cassandra van der Linden
Toen onze vader afgelopen oktober overleed, daar zaten we dan... We hadden geen idee waar we moesten beginnen en toen kwam Hans binnen.

Hans, dankzij jou hebben we, ondanks dat het een verdrietige tijd was, een mooie herinnering aan de dienst en alles wat ervoor moest gebeuren over gehouden. Je straalt zoveel rust en vertrouwen uit. Dat heeft ons ontzettend goed gedaan.

Ook andere familieleden en vrienden die tijdens de dienst kwamen hadden allemaal goede en lovende woorden over je. Bedankt voor alles!
Herman van der Wel
Beste Hans, Hierbij willen wij je alsnog bedanken voor de positieve inbreng en aandacht welke je hebt uitgevoerd voor de uitvaart en crematie van mijn moeder.

Herman van der Wel
Yvonne Rebel
We hebben een hele goede ervaring met Hans Lemmers gehad. Hij heeft ons heel goed bij gestaan in de moeilijke tijd die wij hebben gehad.

Daar zijn wij erg dankbaar voor, niks was te veel. Bedankt voor de goede zorg! Familie Rebel
René de Hek
Toen mijn vrouw geheel onverwachts overleed wist ik niet waar ik het moest zoeken. Er moet dan zoveel worden geregeld waar je niet op voorbereid bent.

We hebben het geweldig getroffen met Hans Lemmers. Wat mij gelijk aansprak was dat hij als eerste een foto wilde zien van mijn vrouw en wilde weten wat voor persoon zij was geweest, zodat hij wist voor wie hij de uitvaart ging verzorgen. Hij nam alle tijd om alles rustig door te nemen en de mogelijkheden te bespreken. Door zijn persoonlijke benadering en omgang kijken wij terug op een warm en persoonlijk afscheid.

Ik hoop dat het nog lang niet nodig is maar als het nodig is zal ik Hans zeker vragen de uitvaart te verzorgen.

Nogmaals bedankt Hans namens de gehele familie.
Wilma van Rijn-van Hofwegen
Nadat mijn vader was overleden en er een emotionele achtbaan plaatsvond waarbij de verschillende emoties soms behoorlijk uiteen liepen, zorgde Hans ervoor dat het hele plaatje een totaal beeld werd waar we allemaal onze rust in vonden.

Het fijne en zeer directe contact hebben wij als gezin als zeer fijn ervaren. Ook het eervolle respect naar mijn vader was erg bijzonder, bedankt nogmaals!
Jos van den Boogaart
Mijn vader en ik kwamen met Hans Lemmers in contact nadat mijn moeder was overleden. Vanaf het begin af aan leek het wel alsof wij elkaar al jaren kende.

De begeleiding van Hans vonden mijn vader en ik erg prettig. Geen vraag was te veel, hij zorgde voor rust, straalde deze rust ook zelf uit. Alles tot in de puntjes geregeld van begin tot het eind.

Hans namens ons, bedankt voor je steun, hulp en goede zorg.
Jos van den Boogaart sr
Hans heeft de uitvaart van mijn vrouw Tonia heel goed geregeld.

Het kon niet beter.

Ik kan hem aanbevelen! Gr. Jos senior
John Kropmans
Het overlijden van mijn vrouw Ria was een heftig gebeuren voor mij en mijn kinderen. In zo'n situatie is het fijn dat je de zo nodige maatregelen in handen kan geven van iemand die er voor je is in deze moeilijke tijd.

Hulde aan Hans die voor alles een oplossing heeft en heel goed en emotioneel met je meedenkt. De dienst was voor alle mensen die hem bijwoonden een prachtige afsluiting van een leven met haar.

Ook hier had Hans een groot aandeel in, mijn kernwoorden voor hem waren dan ook: Je bent overduidelijk dienstbaar, maar niet aanwezig!! Dank, dank, dank
Ingrid van Dijke-Vogelezang
Hans heeft dit jaar de uitvaart van zowel mijn schoonmoeder als mijn vader verzorgd. Zijn persoonlijke benadering heb ik als zeer prettig ervaren.

In zulke verdrietige tijden was het fijn dat hij alle zorgen uit handen nam. Hij luisterde goed naar onze wensen en heeft in beide situaties een mooie plechtigheid georganiseerd.
Rebecca Meijer-Salomon
Nadat mijn man overleden was heeft Hans Lemmers mij en de nabestaanden geweldig bijgestaan. Bepaalde momenten vergeet ik nooit meer.

Je bent een prachtig mens, die heel veel steun heeft gegeven! Bedankt voor alles. Rebecca
Jeannette Oerlemans
Beste Hans, Na het overlijden van mijn moeder kwam jij bij ons in het kleine huisje van mijn ouders in het grote gezelschap van mijn familie terecht.

Je wist de rust erin te brengen en ons allemaal overal bij te betrekken en alle voorstellen in goede banen te leiden. Je kwam met voorstellen waar wij niet aan dachten maar die heel zinvol waren. We hebben alles heel persoonlijk kunnen maken met onder andere jouw hulp.

We kunnen terugkijken op, ondanks het verdriet, een mooi en waardig afscheid voor onze moeder, schoonmoeder, oma en overgrootmoeder.
Vincent Roozen
Halsoverkop moesten we afreizen naar de Canarische eilanden waar vader was overleden. Nauwelijks tijd om een begrafenisondernemer te selecteren.

Via via kwamen we bij Hans Lemmers terecht. Voor ons een schot in de roos. Aan zijn hand hebben we een zeer ingewikkelde repatriëring doorlopen en vanaf de landing op Schiphol werden we stap voor stap op weg geholpen naar een mooie afscheidsbijeenkomst in het crematorium.

Vooraf kregen we ook nog een nette prijsopgave en toen we daar heel veel later met vrienden over spraken waren die verbaasd over de schappelijke prijs waarvoor alles verzorgd was.

Bovenal waren wij vooral geraakt door de warmte waarmee Hans ons en het gezin heeft begeleid.
Martin Van Dijke
Wij zijn dankbaar voor alle leuke momenten die wij met elkaar hebben gedeeld en zullen de vele anekdotes die wij met onze onvergetelijke moeder hebben meegemaakt in de toekomst blijven ophalen.

Mede dankzij Hans Lemmers van Erasmus Uitvaart, een waardig en stijlvolle uitvaart.

Hans bedankt, je bent meer dan alleen een uitvaartbegeleider.
Jan Sweben
Kort voordat mijn moeder zou overlijden, ging ik online op zoek naar een uitvaartverzorger. Eigenlijk stuitte ik vrijwel direct op Erasmus Uitvaart. Als je bovenaan in Google staat, werkt dat zo.

Wat mij direct aansprak was de slogan "een uitvaartverzorger met een Rotterdams accent." Mijn moeder was 'n rasechte Rotterdamse, dus bingo. Niet verder gezocht. Gebeld en vanaf het eerste contact met Hans voelde het okay. Eigenlijk is in alle andere recensies al gezegd wat ik ook heb ervaren. Maar vooruit, toch ook van mij een welverdiende lofzang.

Hans is: 'n echte pro in zijn vak. "Walk your talk" gaat bij hem echt op. Hij maakt rustig en overtuigend duidelijk waar hij voor staat zonder ook maar een moment te pushen. Vervolgens maakt hij gedurende het gehele begeleidingstraject waar wat hij zegt.

Lang verhaal kort: een geweldige vakman! Wij kijken als nabestaanden allen met dankbaarheid en voldoening terug aan de persoon Hans en de geweldige goede rol die hij heeft vervuld. Ik zal hem zeker altijd en overal aanbevelen!
Ineke den Outer
Zowel in oktober 2012 als in januari 2014 heeft Hans Lemmers de begrafenissen van mijn ouders begeleid. Ik kan niet anders zeggen... dat dit ondanks veel verdriet... geweldig was... en is (herinnering/verwerking).

De rust, ondersteuning, begeleiding, betrokkenheid van Hans was overweldigend. Alles was mogelijk en ondanks het hierboven genoemde... werden beide begrafenissen ieder afzonderlijk heel persoonlijk en heb ik dat tevens gelijk ervaren als een verwerking. Nu is het en goed gevoel en mooie herinnering.

Ik kan dan ook volmondig zeggen... twijfel geen moment... Bedankt Hans Lemmers. Lieve groet, Ineke
Dimphina Capitein
Hans heeft ons bijgestaan na het overlijden van onze moeder. Mijn moeder kende Hans ook en had aangegeven dat ze wilde dat hij de uitvaart zou verzorgen.

Hans heeft het prachtig gedaan, maakt het verdriet op deze manier wat dragelijker voor ons. M'n moeder hield van fresia's, deze bloem was niet te krijgen, maar Hans verwerkt dit dan toch weer in PowerPoint-presentatie. Ook de dienst leidde hij perfect. Voor ons was het een waardig afscheid.
Riet van Leeuwen
Op 15 oktober 2013 is mijn man overleden en de totale verzorging werd begeleid door Hans Lemmers die tot zeer volle tevredenheid de uitvaart heeft verzorgd.

Iedereen die een zeer goed verzorgde uitvaart op prijs stelt, kunnen wij aanbevelen Hans Lemmers in te schakelen.
Direct Hulp
24 uur dag en nacht bereikbaar