010 - 220 5087 info@erasmusuitvaart.nl
ervaringen

Bent u tevreden over mijn werkwijze en begeleiding? Deel gerust uw ervaring.

Laat hier uw reactie achter

 
 
 
 
 
Alle weergegeven velden dienen ingevuld te worden. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Het kan zijn dat uw bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om reacties te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
315 berichten.
theo boeren
Ik heb wel wat uitvaarten meegemaakt, maar zo mooi als deze had ik nog niet eerder gezien.

Hans dacht aan alles en zelfs de kleinkinderen werden daarin betrokken, heel persoonlijk en alles was mogelijk!

Hans, bedankt daarvoor.
Patrick
Wij hebben met Hans hele goede, persoonlijke ervaringen opgedaan de afgelopen jaren.

Zowel het afscheid van mijn oma als het onverwachte afscheid van mijn moeder kan ik u maar 1 man aanbevelen: Hans Lemmers.

De persoonlijke benadering, het meedenken in de mogelijkheden en het mogelijk maken van een passend afscheid, dan ben je bij Hans aan 't juiste adres.

Top gedaan en dankbaar!
Monique Rust
Mijn vader is onverwachts overleden en ik en m'n broer hadden geen idee wat te doen. Dank aan onze familie die geholpen heeft en vervolgens Hans hebben benaderd om ons een heel mooi afscheid te kunnen geven.

Het was erg fijn en voelde zo persoonlijk! Ondanks alle omstandigheden toch allerlei mogelijkheden gekregen en heel veel rust en liefde. Het is heel waardevol voor ons en zo heeft Hans ons goed geholpen met het meedenken. Hans heeft echt heel mooi gesproken op papa zijn uitvaart.

Ook fijn dat alles gevraagd mag en kan worden, met direct antwoord op onze vragen! Je gaf ons de ruimte in van alles en met heel veel respect.

Dankjewel daarvoor! Ook namens de familie. Het voelt goed.
Frea Stetter
Omdat Hans een goede bekende van mij is was het fijn hem als steun te hebben bij het overlijden van mijn dochter.

Hans heeft alle tijd genomen om ons te begeleiden bij de uitvaart.
Het voelde goed, Hans neemt de tijd, is rustig en oprecht geïnteresseerd.
Hij respecteerde de wensen betreft een niet standaard uitvaart.

Omdat mijn dochter in Drenthe woont is ze door onszelf vanuit Rotterdam naar de mooie natuurbegraafplaats Hilligmeer in Eext gebracht.

Tot het laatste moment van vertrek is Hans een steun geweest voor mij en mijn dochter.

Dank voor je betrokkenheid Hans.
Dick Perridon
Nadat wij al een fijne ervaring met Hans hadden na het overlijden van mijn vader in 2017, heb ik geen moment geaarzeld weer contact met hem op te nemen toen mijn moeder onlangs overleed.

Hans reageert snel op alle vragen, komt graag snel even langs als hij denkt dat bepaalde punten zich gemakkelijker even persoonlijk laten bespreken.
Ja, goed gevoel.
Catharine Berghout
Rust, aandacht en betrokkenheid zijn de steekwoorden die als eerste opkomen als ik denk aan hoe Hans ons heeft begeleid na het overlijden van mijn moeder.

Hans verstaat de kunst om op een prettige en professionele manier betrokken en nabij te zijn, terwijl hij je je eigen tempo laat volgen.
Tegelijk zorgt hij op de achtergrond ervoor dat alles op tijd wordt gedaan. We hebben dat als bijzonder ervaren.

Dank daarvoor Hans,
ook namens de familie!
Caecilia de Boon
Lieve Hans,

De fijne, warme en persoonlijke begeleiding na het overlijden en tijdens de begrafenis van ma heeft ons veel goed gedaan. Ma had bij leven al aangegeven dat jij haar begrafenis moest regelen. Je hebt haar vertrouwen meer dan 100% verdiend!

We hebben alle ruimte gekregen de uitvaart naar de wensen van ma in te vullen, en je stuurde bij en vulde aan als wij het even niet meer wisten.

Heel veel dank! Ik kan je bij iedereen aanbevelen.
Groeten namens de familie Kroon, Caecilia
Marjoleine Van Dam Tas
Beste Hans,

Wij willen jou bedanken voor de goede en mooie begeleiding van de uitvaart van onze broer Nico. Wij kunnen niets anders bedenken dan dat we uiterst tevreden zijn over de wijze waarop jij ons hebt bijgestaan. De warmte en betrokkenheid die je uitstraalt heeft ons goed gedaan.

Nogmaals, dankjewel Hans!
Hoogeveen Willem, Heleen
Beste Hans,

De crematie van Anton die je op een informele manier hebt uitgevoerd zal bij iedereen in het geheugen blijven. Prachtig hoe je alle familie en vrienden meeneemt in deze mooie uitvaart.

Ria heeft evenals vele aanwezigen het er in de koffiekamer over gehad hoe 'apart / bijzonder' en goed je alles hebt opgepakt en uitgevoerd.

Ik zal jou zeker aanbevelen bij mensen die een afscheid moeten regelen.
Syb van Vellinga
Beste Hans,

Ik kan geen woorden vinden voor wat jij voor ons hebt gedaan. Je bent een genie in jouw bedrijfstak.

Het afscheid van mijn ex-schoonzus Willi was geweldig geregeld en verzorgd. Professioneel en persoonlijk. Jij hebt alles wat Willi en wij wilden fantastisch verwoord. De sfeer gecreëerd die bij haar paste.

Ik raad eenieder aan gebruik te maken van Erasmus uitvaart & begeleiding en hetzelfde als wij, zelf te ervaren.

Nogmaals, klasse en top!!!
Johan Verschoor
Onlangs heeft Hans de crematie van onze (schoon)vader en opa verzorgd. Wij bevelen Hans van harte aan.

Hij neemt de tijd en denkt ook echt met je mee, niets is te veel. De persoonlijke en professionele begeleiding van begin tot eind hebben wij als zeer prettig ervaren.

Bedankt Hans, voor je goede en warme zorgen!
Familie Verbraak
Beste Hans,

Hartelijk dank voor je fijne hulp bij het vormgeven van de uitvaart van mijn vader. Het werd een bijeenkomst zoals hij gewild zou hebben, en wij voor ogen hadden. Dit was ons niet gelukt zonder jullie hulp.

Groot compliment voor hoe jij en Angelique dit vak verstaan: de familie het gevoel van 'in regie zijn' geven, maar ondertussen de randvoorwaarden daarvoor volledig uit handen nemen. Jij voelde feilloos aan waar wij hulp bij nodig hadden, maar liet ons volledig 'in the lead' waar onze ideeën al concreet waren. En dat alles op zo'n prettige ingetogen en empathische wijze.

Met vriendelijke groeten, ook namens mijn moeder en broer uiteraard,  

Annette Verbraak
Robbert van Kranen
Beste Hans,

Dank voor de persoonlijke en professionele begeleiding van de uitvaart van mijn moeder. Het is een mooie en intieme uitvaart geworden. Jouw discrete aansturing is zeer gewaardeerd.

Hartelijk dank!
Ingeborg Opschoor-Bergen
Door het plotseling overlijden van mijn neef - en goede vriend - stond mijn wereld van het één op andere moment op zijn kop. Toen er een uitvaartverzorger gebeld moest worden heb ik geen moment getwijfeld en contact opgenomen met Hans. Ik ken hem nog van de lagere school en wist intuïtief dat dit een juiste keuze was. En dat gevoel is helemaal juist gebleken.

Hans heeft het talent om goed aan te sluiten bij de ander. Vanaf het eerste contact was hij een steun en toeverlaat. Hij heeft een sterk inlevingsvermogen, is betrokken, straalt rust uit en is zeer deskundig. Dit zorgt voor een persoonlijke begeleiding. Hans is in staat om suggesties te geven voor een mooi en passend afscheid.

Zo heeft hij gezorgd voor een mooi, warm en informeel afscheid waar we ondanks het verdriet met een goed gevoel op kunnen terugkijken. Daar zal ik Hans altijd dankbaar voor blijven.
Hans en Marijke Swarts
Beste Hans,

Graag willen wij een reactie achterlaten op de site van "Erasmus uitvaart & begeleiding".

Met name het laatste 'begeleiding" heeft onze waardering gekregen! Om dit nader toe te lichten : Je hebt een fantastisch luisterend oor en ook het vermogen om deze te vertalen naar de wensen. Voor ons is het een speciale en ook een bijzonder afscheid geweest waar jij met jouw creatieve uitvoering enorm mee hebt geholpen.

Wij vonden het fijn dat je altijd heel snel reageerde of meteen een draai kon geven aan het geheel. Voor ons als nabestaanden gaf het rust als je echt wordt bijgestaan. In ieder geval onze hartelijk dank!
Peter Ruysbroek
Beste Hans,

Als benoemd uitvaartexecuteur heb ik je gevraagd om mij te ondersteunen bij het regelen van de uitvaart van Co Hoogenboom.

Ik dank je voor de fijne samenwerking hierin.
De voorbespreking was prettig en duidelijk. Blij was ik met je hulp bij de vormgeving van de rouwkaart. Ook de verwerking van de foto's in een slide-show zag er mooi verzorgd uit.
Maar het meest zichtbaar was je tijdens de uitvaart. Op een rustige en prettige persoonlijke wijze heb je bijgedragen aan een mooie uitvaart.

Hartelijk dank voor al je aandacht en persoonlijke begeleiding.


Peter Ruysbroek
RegisterExecuteur
Ed Schepers
Beste Hans,

De uitvaart van mijn moeder is mooi en waardig verlopen. Wij waren weer blij met jouw rustige en persoonlijke aanpak. Jij bent altijd bereikbaar en communiceert rustig en helder. Altijd goed luisterend naar onze wensen.

Hans bedankt voor alle goede zorgen.
Boudewijn Berendsen
Wat een fijne vent, die Hans.

Hans heeft de uitvaart van mijn vader verzorgd. Hij is super relaxed, heel kundig en communiceert goed en snel. Ook de hulp bij het opmaken en verzenden van de kaart deed hij heel goed en snel.

Echt een aanrader, zeker als je in zo'n moeilijke tijd niet op een zijig type zit te wachten.
Andre en Diana van Gool
Lieve Hans,

Hartstikke bedankt voor je ondersteuning, begeleiding en regelen van de uitvaart van onze lieve vader, Harry van Gool.

Je was er altijd als we je nodig hadden en niets was je teveel. Jouw rust en professionele uitstraling hebben ons door deze moeilijke dagen heen getrokken.

Ook namens m'n moeder en heel de familie Van Gool,
je bent een aanrader voor iedereen, top!
Ida Baur
Lieve Hans,

Je hebt al menig uitvaart voor ons mogen doen en daar zijn we heel erg tevreden over! De persoonlijke benadering en uitvoering bewijzen van een meelevende uitvaartbegeleider.

Zelfs onze familie in Australië hebben na het bekijken van de uitvaart aangegeven dat deze uitvaart van mijn moeder mooi en speciaal is geweest.

Dank je wel voor alles!
Direct Hulp
24 uur dag en nacht bereikbaar