010 - 220 5087 info@erasmusuitvaart.nl
ervaringen

Bent u tevreden over mijn werkwijze en begeleiding? Deel gerust uw ervaring.

Laat hier uw reactie achter

 
 
 
 
 
Alle weergegeven velden dienen ingevuld te worden. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Het kan zijn dat uw bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om reacties te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
378 berichten.
Hans en Willie Harders
Beste Hans,

20 juni jl. hebben wij onze moeder begraven. Precies zoals onze moeder het wilde. Niets was onmogelijk voor Hans. De rouwkaart was maatwerk. Als wij ernaar kijken hebben wij dierbare herinneringen van het laatste moment van onze moeder op haar sterfbed.

Wij hoefden niet te denken van "oh, dat moeten wij niet vergeten" want Hans dacht daar al aan en had het inmiddels al uitgevoerd. Een voorbeeld hiervan was dat wij naar het graf liepen en een familielid zei: hebben wij allemaal onze anjer? Ja, dat komt goed, want Hans heeft daarvoor zorg gedragen.

Hans heeft een menselijke benadering, een luisterend oor, die vervolgens de wensen van de familie tot uitvoering bracht. Door de vrijheid die Hans bood kon de familie hun (schoon-)moeder de kist naar het graf dragen.

Hans bedankt voor je steun in deze moeilijke periode.

Namens Hans en Willie Harders
Jorieke
Juist in een tijd dat alles naar is en er zo veel op je afkomt is het fijn om iemand te hebben die je er vriendelijk en bescheiden doorheen gidst.

Hans deed dit geweldig, beter kon niet. Hans is begripvol en geeft ruimte. Tegelijkertijd zorgt hij dat de puntjes op de 'i' komen voor de uitvaart. Toen ik Hans vertelde dat ik haribo banaantjes wilde op de uitvaart van mijn vriend (daar was hij dol op) appte hans een paar uur later een foto, hij had ze gevonden in de groothandel en bood aan ze alvast te kopen.

Hans is een fijne, lieve betrokken man. Ik kan het weten, ik heb hem de afgelopen periode, 's ochtends vroeg en 's avonds laat vaak gezien en gebeld tijdens het regelen van de uitvaart van mijn vriend.

Hans, heel veel dank!
Sylvia Breetveld
Vorige week is onze moeder heengegaan. Vanaf het moment dat het besef kwam van: "en wat nu?!" tot aan het laatste moment hebben we enorm veel steun gehad aan en van Hans.

Wij belden hem 's nachts om 04.30 uur en hij nam meteen op. Zijn medeleven, het adequaat handelen wanneer en indien nodig, wanneer je zelf niet meer kan nadenken van verdriet... Als je ergens aan twijfelde, hulp of uitleg nodig had, maakt niet uit wat... Hans stond altijd voor ons klaar.

Hij heeft ervoor gezorgd dat alles keurig en netjes verliep, precies zoals mijn moeder het gewenst had.

Hans, nogmaals super bedankt, jij hebt er voor gezorgd dat alles prettig verliep en dat bij een begrafenis...

Ik hoop dat eenieder die dit mee moet maken begeleid kan worden door een man zoals Hans!
Marian Wolders
Beste Hans,

Bedankt voor je begeleiding bij de uitvaart van mijn zoon en mijn broer.

Je bleef op de achtergrond, maar dacht mee over details. Daar zijn wij heel blij mee. Door kleine aanpassingen/wijzigingen hebben wij het afscheid geheel naar onze wens kunnen regelen.

Marian Wolders
Robbie Snelders
Michaela Hofbauer
Beste Hans,

Ook via deze weg nog eens van harte bedankt voor je begeleiding van de uitvaart van mijn vader - je was een fantastische steun in een moeilijke tijd.

Ik bewonder vooral hoe goed je altijd aanvoelde waneer je er wel of niet moest zijn. Zo gaf je ons allen het gevoel, zelf nog een laatste mooie dag neer te hebben gezet voor onze geliefde vader en opa, terwijl we altijd konden vertrouwen, dat we een vangnet van steun om ons heen hadden.

Hartelijk bedankt!
Edwin Veekens
Beste Hans,

Jij bent de persoon die van een uitvaart iets moois / persoonlijks en zelfs iets feestelijk weet te maken.

Wat we het allermooiste aan het samenwerken met jou vinden is dat je jezelf bent en vooral persoonlijk betrokken. Je speelt geen rol en dat hebben wij als bijzonder plezierig ervaren. Daarbij gaf je ons direct rust en vertrouwen.

Je kennis en ervaring hebben ons ook geholpen om van de uitvaart van mijn vader iets heel moois te maken. Daarvoor willen wij je oprecht bedanken.

Wij kijken met een goed gevoel en zelfs een glimlach terug op het afscheid van mijn vader.

Dank,
Edwin
Rob Essink
Beste Hans,

Hartelijk bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan. We zijn meer dan tevreden.

Hartelijke groet,

Rob, Jan, Bas en Erik
Bianca Karel
Perfecte begeleiding en oprechte aandacht! Bedankt!
Paul en Ria Venlet
Hans,

Graag willen we je nogmaals bedanken voor de prettige manier waarop je het afscheid van onze (schoon-)moeder hebt begeleid. Je deed dit met zoveel meeleven, zo rustig en met heel veel aandacht voor details. Mede hierdoor hebben we heel mooi en goed afscheid van haar kunnen nemen.

Met vriendelijke groet,
Paul en Ria Venlet
Ivo van Hal
Beste Hans,

Op deze manier zou ik u graag hartelijk willen bedanken voor de geweldige diensten die u afgelopen week heeft verricht voor onze familie en voor vader en 'Groov', Hans Korthuis.

De betrokken familieleden hebben niets dan lof voor uw handelen en betrokkenheid bij de dienst. Ik denk, ik weet zeker, dat ik namens de hele familie spreek als ik u hartelijk dank voor uw aanwezigheid en inspanningen gedurende de afgelopen week. Het was een roerige week. Het is een lastige, maar tevens ook een goede week geweest.

Ik heb persoonlijk nog nooit zoiets meegemaakt. Alle lof voor het geleverde werk. Naderhand heb ik louter lovende woorden gehoord over de dienst en de 'bekleding' ervan. De ruimte was prachtig, de sprekers waren mooi en ook werd er gezegd dat 'de meneer die de begrafenis leidde', een erg persoonlijke en oprechte indruk had gemaakt.

Nogmaals, hartelijk bedankt namens de familie Korthuis.

Met vriendelijke groet,
Ivo van Hal
Familie Lugo
Hans Lemmers, wij als familie hebben je als een heel prettige persoon ervaren. Je weet rust te creëren en zet alle puntjes op de i.

Hetgeen hoe wij de uitvaart wilden invullen zo ook als Marijke onze zus en moeder van 2 volwassen kinderen het zou hebben gewild is helemaal tot zijn recht gekomen.

Hans, bedankt voor de goede zorgen en empathie die je ons verleend hebt samen met je vrouw. Wij hadden geen betere man in ons midden kunnen hebben in de moeilijke periode van het afscheid nemen.
Familie van meneer van Til
Goede en professionele begeleiding van Hans Lemmers.
Denkt met je mee.

Hans bedankt.
Familie van mevrouw Tillemans
Ook wij zijn erg blij geweest Hans Lemmers naast ons te hebben gehad toen er zoveel geregeld moest worden. Hij luisterde zeer aandachtig naar wat wij belangrijk vonden en paste zijn begeleiding hier ook bijzonder goed op aan.

Hij hielp ons ook prioriteiten te stellen in wat we op korte termijn moesten doen en vooral ook wat we beter konden uitstellen tot later.

Hans is een erg prettige en rustige man, die precies weet wanneer hij er wel en niet moet zijn.

Dankjewel Hans.
Familie van pa Witjens
Ha Hans en Angelique, geweldig zoals jullie de uitvaart van Pa Witjens hebben geregeld.

Zo prachtig als we Pa zijn huis uit hebben kunnen dragen. Dat je eraan dacht om hem door ons te laten begeleiden naar het rouwcentrum, getuigt van zoveel empathie met de nabestaanden. Het meedenken met de rouwkaart, jullie (bijna onzichtbare) aanwezigheid in kerk en crematorium was van grote waarde.

Door jou is van het begin tot het eind aan ieder detail gedacht.

Het is mede daardoor voor ons een heel mooi en waardevol afscheid geworden.
Familie Peinemann
Na al eens eerder Hans te hebben meegemaakt bij een andere uitvaart heeft Hans Lemmers nu ook de uitvaart verzorgd van mijn vader. Evenals die vorige keer hebben wij nu ook de prettige en rustige aanpak van Hans zelf kunnen ervaren.

Alles is en wordt door Hans tot in de puntjes geregeld. Je hoeft zelf in zo'n moeilijke tijd niet zelf overal achteraan te gaan, Hans zorgt voor alles. Ook de nazorg hebben wij als zeer prettig ervaren.

Hans bedankt!
Mary de Koning-Mineur
Niets dan lof over de wijze waarop wij door Hans zijn begeleid bij de voorbereiding, tijdens de kerkdienst en de crematieplechtigheid van mijn man en onze vader.

De adviezen, het geduld bij de uitleg van de gang van zaken, de uitvoering van het drukwerk, zijn oplettendheid op de juiste plek (zonder opdringerig te zijn) en zijn inbreng bij de fotoserie hebben de dag precies gemaakt zoals we wensten.
Rina Sibie-Punselie
Hans Lemmers van Erasmus uitvaart kende ik al van vrienden die bij hem nog niet zo lang geleden een uitvaart hadden ondergebracht. Mijn man en ik waren toen al onder de indruk van hoe betrokken hij zijn werk deed en in moeilijke omstandigheden mensen begeleidde en met hoeveel kalmte hij dat deed.

Ik had toen niet kunnen vermoeden hoe kort daarna ik werd geconfronteerd met het overlijden van mijn man. Er was geen twijfel aan dat ik Hans Lemmers wilde om de uitvaart te regelen. Het is ongelooflijk waarmee je allemaal als nabestaande wordt geconfronteerd, zeker als de dood zo onverwacht en zo nabij op je pad komt.

Hans is van enorme steun geweest, niet alleen voor mij maar voor alle andere direct betrokkenen bij dit plotselinge verlies. Ik ben hem dan ook zeer dankbaar voor alles wat hij heeft betekend, direct al op de dag van overlijden tot en met de begrafenis, maar ook nog in de nazorg. Niets was hem teveel. Het neemt het grote verdriet niet weg, maar ik denk er met dank aan terug.
Roland van Houdt
Als je iemand verliest dan is er veel te doen en dan kan je professionele maar ook prettige begeleiding goed gebruiken.

Hans heeft mijn moeder en ons als kinderen heel fijn geholpen.

Dank daarvoor.
Arie Valentijn - Edwin Valentijn & Nancy, Veerle, Fabio - Karin Valentijn & Babette, Fenna - Marco Valentijn & Mari, Gianmarco, Gloria
We leerden Hans Lemmers kennen tijdens een crematie van een familielid, waar we meteen al een fijne, rustgevende indruk van Hans kregen. Mijn vrouw, onze moeder, onze oma, was daar ook bij aanwezig, die helaas terminaal was en toen niet langer dan een paar weken te leven had.

Het voelde heel raar om een visitekaartje en meer info te vragen voor een geliefde die zelf nog daar bij de crematie aanwezig was en wist dat zij snel de eerstvolgende zou zijn...

Sinds die dag is het contact gebleven met Hans en konden we met al onze vragen terecht bij hem. Er groeide meteen een band waarbij het leek hem al jaren te kennen! Niets was te veel en een duidelijk, geruststellend antwoord hielp ons verder in wat komen ging.

Ook toen het moment dan daar was op 6 januari jl., is alles prima begeleid door Hans gebaseerd op de wensen die wij hem te kennen gaven.
Tijdens de plechtigheid op 14 januari jl., die overigens overweldigend mooi was, zijn er vele lovende woorden door andere familie, vrienden en kennissen gevallen...niet alleen naar ons als hechte familie, maar zeker ook naar de hartelijke, zorgzame begeleiding van Hans Lemmers, Erasmus Uitvaart!

De nazorg liet ook niets te wensen over.

De mijne moet hij ook verzorgen, aldus Arie...hij is gewoon de beste die ik heb meegemaakt!

Kortom, een en al compliment!

Lieve, hartelijke groet van ons allen!
Arie Valentijn
Edwin, Nancy, Veerle, Fabio
Karin, Babette, Fenna
Marco, Mari, Gianmarco, Gloria
Trudy en Jan van Hattem
We hadden uit betrouwbare bronnen vernomen dat Erasmus Uitvaart een uitstekende reputatie in de uitvaartwereld en dit met name in de persoon van de heer Hans Lemmers had opgebouwd.

Na zijn bezoek bij ons thuis om de uitvaart/crematie van onze moeder, schoonmoeder te bespreken hadden mijn vrouw en ik, alsmede een hierbij aanwezige dochter en schoonzoon van de overledene, door zijn uitstraling en persoonlijke benadering het gevoel gekregen Hans al jaren te kennen en tevens had hij bij ons een grenzeloos vertrouwen gewekt dat de uitvoering van onze wensen betreffende de uitvaart naar behoren zou gaan verlopen.

Nu, Hans heeft dit vertrouwen in alle opzichten volkomen waargemaakt; de uitvaart is probleemloos en tot volle tevredenheid van de gehele familie verlopen.

Wij kijken met een heel warm en voldaan gevoel terug op de uitvoering van het ganse gebeuren en danken Hans voor zijn liefdevolle en vakkundige inzet.

Trudy en Jan van Hattem
Gerard Scheer
Beste Hans & Angelique,

Nogmaals dank voor jullie steun en advies.

Het op mooie wijze en treffend invullen van onze wensen,
jullie meelevende perfectie en vakmanschap geeft ons
een gevoel van ...
... een aanwinst bij een groot verlies.

Kuuk, Anita & Geer
Elleke, Yvonne en Peter
Beste heer Lemmers,

We willen u nogmaals van harte danken voor de uitstekende organisatie en omkadering van de begrafenis van onze moeder/schoonmoeder.

Als iemand in je onmiddellijke omgeving overlijdt, is dat niet enkel emotioneel erg zwaar maar word je ook geconfronteerd met een aantal praktische zaken, die bovendien nog eens snel moeten worden afgehandeld.

Daarom was het voor ons fijn te weten dat we op u konden rekenen om alles tot in de puntjes te regelen.

Elleke, Yvonne en Peter
Philip Egbers
Wij hebben bijzonder prettige maar vooral warme ervaringen met Hans gehad naar aanleiding van het overlijden van onze zus. Vooral zijn professionele maar bovenal empathische houding cq. vermogen heeft ervoor gezorgd dat wij onze zus respectievelijk vriendin/nicht een waardig afscheid hebben kunnen geven.

Wij zijn Hans dan ook bijzonder veel dank verschuldigd in de voor ons zo hectische periode. Een vakman die met je meedenkt, maar vooral ook een baken van rust is.

Nogmaals Hans, onze welgemeende dank voor alles wat je voor ons hebt gedaan om Hetty een mooie welverdiende én waardige begrafenis te geven.

Philip Egbers mede namens haar vriendin Corry en nicht Grada
Grada Koene-van der Veer
Beste Hans en medewerkers,

Ik zal je/jullie zeker bij eenieder aanbevelen, je hebt respect, empathie en je dringt niets op! (heb ik wel anders meegemaakt!)

Ik vond de uitvaart (met en beperkt budget) van Hetty waardevol en je had vele oplossingen, dus ook het meedenken is een sterk punt van jou. Ik heb er goede herinneringen aan overgehouden.

Het verdriet moet slijten (of niet, ook goed). Een waardevolle uitvaart helpt wel bij het verwerken van het verlies.

Met hartelijke groeten en goede zaken!
Alphons van Leerdam
Hans heeft de uitvaart van mijn vader perfect verzorgd. Het was een hectische periode waarin veel geregeld moest worden in een korte tijd.

Hij bracht ons rust, duidelijkheid en heeft onze vader een waardig afscheid gegeven.
Cees Coomans
Het is misschien raar om te zeggen maar ik kijk terug op een hele mooie periode van afscheid nemen van onze moeder. Wij, zeven kinderen, kregen van Hans Lemmers alle vrijheid om in die emotionele periode zoveel mogelijk zelf in te vullen.

Het zal niet aldoor makkelijk zijn geweest om met zoveel mensen en meningen rekening te moeten houden. Hij stond ons bij en nam over wat wij niet zelf konden doen.

Gelukkig heeft Hans veel kennis van zaken en vertelde steeds wat er ging gebeuren waardoor alles soepel en, ik zou haast zeggen, natuurlijk verlopen is.

Hans, dank je wel, Cees Coomans en zussen.
Elly en Jan Verkleij
De begeleiding en advies van Hans tijdens het overlijden en crematie van mijn moeder/schoonmoeder waren van onschatbare waarde , meedenkend en vooral meelevend en daar waar nodig bijsturend.

Een echte perfectionist!

Wij zijn hem dan ook veel dank verschuldigd.

Elly, Jan en de kinderen.
Familie Hes - de Groot & Famile van Duijn - de Groot
Wederom heeft Hans voor ons de crematieplechtigheid en alle randzaken van onze moeder, schoonmoeder en oma verzorgd.

Helaas hebben we Hans tot 2 maal toe in 3 maanden tijd nodig gehad ivm het overlijden van een dierbare.

In beide gevallen heeft Hans ons geadviseerd en is hij daarbij volledig afgegaan op onze wensen. Geen enkel moment is ons iets opgedrongen of heeft Hans geprobeerd om ons op andere gedachten te brengen.

Hans is een absolute professional met hart voor zijn werk en zijn klanten.

Het verdriet blijft maar de gedachte aan het mooie en waardige afscheid verzachten een hoop.

Hans bedankt!!!
Mardou Hollenbach
De betrokken en vanzelfsprekende houding van Hans heeft gemaakt dat wij in een moeilijke periode een mooi en passend afscheid hebben kunnen organiseren van onze moeder, schoonmoeder, oma.

Wat een inlevingsvermogen en wat een rust, wat een maatwerk!

"Alles vormt zich uiteindelijk vanzelf" waren de geruststellende en uiterst waar gebleken woorden van Hans.
Daarnaast altijd een professioneel en vakkundig oog voor adequate aanvullingen en suggesties op het juiste moment.

De uitgeleide van mijn moeder uit haar appartement met de hoorn van "De Rotterdam" op de achtergrond zal in ons geheugen gegrift blijven staan.

Wij zijn Hans erg dankbaar voor deze waardevolle bijdrage in een moeilijk periode. Bedankt Hans!
Jim en Esther Ponsioen
Na het plotselinge overlijden van Joep was het voor ons direct duidelijk dat we Hans wilden inschakelen als uitvaartverzorger. Eerdere ervaringen waren daarvoor de reden.

Hans bracht rust in een voor ons hectische en onwerkelijke tijd.

Zijn professionaliteit, goede kijk op zaken en de informele sfeer waarin dit kon plaatsvinden, heeft ons die week geholpen om op een mooi en overweldigende wijze afscheid te kunnen nemen van onze vader.

Hans, ontzettend bedankt!
Joke en Hugo van Wattum
Alweer ruim twee maanden geleden heeft de uitvaart plaatsgevonden van onze (schoon)vader, opa en overgrootvader, Marcel van Wattum, na een werkzaam en mooi leven op de leeftijd van 91 jaar. Als familie hebben wij ervaren dat een waardig afscheid een troost kan zijn. Het overlijden kwam toch onverwacht, zoals meestal, en dan kom je voor de keuze wie de uitvaart te laten regelen.

De begeleiding op de afdeling Parkhaven, Zorgcentrum De Vijf Havens gaf ons de goede suggestie van Erasmus Uitvaart, een eerlijke en betrokken uitvaartverzorger, waar men veel lof over had. Wij zijn blij dat wij volmondig deze ervaring hebben gedeeld. Vanaf de eerste gesprekken, het meedenken en de goede suggesties, waaruit de ervaring van Hans sprak, is de uitvaart een warme ongedwongen familieaangelegenheid geworden.

Zelfs de vormgeving en de tekst op de kaart was onze(schoon)vader, een echte 'oud' Rotterdammer, waardig. Een mooi bewerkte foto van zijn geboortestraat en een zeer aansprekende tekst, waarvan wij later pas hoorden dat dit een citaat/gezang uit de bijbel was, waar hij toch altijd nog veel binding mee had. Uit onze diverse gesprekken had Hans dit al zeer opmerkzaam gedistilleerd. Chapeau!

Tijdens de uitvaartplechtigheid in besloten kring, werd ook direct ingegaan op gewenste aanpassingen, zoals aanbieding van koffie op een andere plaats. Fijn dat dit allemaal relaxt en professioneel werd geregeld door Hans en Angelique. Ook de afhandeling van de schriftelijke besognes is keurig en snel gedaan.

Niets anders dan lof voor de gehele verzorging van de uitvaart van Marcel van Wattum, door 'Erasmus Uitvaart'. Hij zou er zelf voor gekozen hebben!
Patricia Aschman
Ik heb zelden zo' n mooi afscheid meegemaakt als de crematie van Harry. Zo mooi, als je dat kunt zeggen van zo'n trieste gebeurtenis. Precies zoals Harry en Jeanne het wilde hebben. Persoonlijk en perfect passend bij zo'n goed mens als Harry was.

Vriendelijke groet,

Patricia
Jeanne Verhoeven-Boonekamp
Beste Hans en Angelique,

Medio februari dit jaar werd mijn lieve man en maatje Harry zeer ernstig ziek, hij had een zeer slechte prognose en wist dat zijn leven ging eindigen. Zijn keuze was thuis te overlijden en zolang als het kon, thuis te genieten van de tijd die ons gegund werd.

Samen met mij heeft hij zijn wensen besproken over zijn naderend afscheid. Deze wilde hij graag vooraf geregeld hebben zodat we ons hierover geen zorgen meer hoefden te maken en daarmee ook rust creëerden.
Hij was zelf heel duidelijk in zijn keuze wie deze moest verzorgen:"-Die Lange''...onze buurman, van een paar straten verder in Ommoord....van Erasmus Uitvaart. In jouw Hans, had hij veel vertrouwen, een Echte Rotterdammer, in hart en nieren, net als hijzelf, een Mensen Mens.

En ja, zoals Harry het wilde, heb ik eind april jl., met lood in mijn schoenen een afspraak bij jullie thuis gemaakt om zijn laatste wensen te bespreken. Direct werd ik op mijn gemak gesteld en dacht Hans mee in mogelijkheden, hij herkende de vraag achter de vraag en was zeer betrokken. Alles werd in concept vastgelegd voor een passend afscheid op maat, precies zoals Harry het graag wilde. In de Boulodrome van Jeu de Boules Club Les Francophiles een herdenkingsbijeenkomst en een crematie in besloten kring. Zo ontstond er de gewenste rust bij ons en konden wij samen genieten van de mooie en zonnige dagen die er waren.

Op 4 juli jl. overleed Harry heel waardig en rustig, thuis in aanwezigheid van mij en familie. Vanaf dat moment is werkelijk alles gegaan zoals Harry het graag gewild had. Een warm, mooi en plechtig afscheid, alles was perfect verzorgd.

Hans, jij was een uitstekende en gepassioneerde regisseur en Angelique een zeer betrokken en warme begeleidster. Samen ondersteunden jullie mij, mijn familie en vrienden op sublieme wijze. Mijn dank hiervoor is niet in woorden uit te drukken.

Jullie onderneming Erasmus Uitvaart waarbij de kernwaarden:
Betrokken, Betrouwbaar, Ondersteunend en Vakbekwaam hoog in het vaandel staan verdient mi. het hoogst gewaardeerde keurmerk. Jullie zijn de beste en ik kan iedereen aanbevelen de wensen rond een afscheid tijdig met jullie te bespreken en te laten verzorgen.

-Hans, Harry had gelijk.....
Inderdaad, je bent wie je bent, een Echte Rotterdammer, een Mensen Mens.
-Angelique, zoals je weet, staat er achter elke sterke man een sterke vrouw.
Dat ben jij, een Kanjer die naast haar werk, met veel geduld en een luisterend oor aan haar 5 mannen een gezellig thuis biedt.

Ik wens jullie nog heel veel liefde met elkaar.

Liefs xxxxxx
Jeanne Verhoeven-Boonekamp
Jan Roovers
Onder de indruk van uw optreden bij het afscheid vandaag van mijn vriend Joep. Compliment ook aan uw echtgenote (hoorde ik later) bij o.a. het parkeren van mijn auto.

Vond ook de locatie Art Centre Delft een uitstekende keus.
Partner op de hoogte gesteld bij mijn eventueel plotseling vertrek.

Ik wens u beiden alle goeds toe in dit toch wel moeilijk métier.

Jan Roovers
Marja van der Vall en Familie
Beste Hans,

Mijn schoonzus Sylvia heeft jou benaderd om de uitvaart te verzorgen van onze lieve vader (schoonvader) en man. En daar hebben wij allen geen spijt van.

Je bent een warme betrokken persoon die zijn vak goed verstaat en waar we veel steun aan hadden tijdens deze moeilijke periode. De uitvaart was precies zoals we voor ogen hadden en zoals Tom deze ook had gewild. Verder kregen wij advies van jou wie het mooie bloemenhart kon maken, daar waren wij zo enorm blij mee, mooier had het niet gekund.

Dit alles heeft er toe bijgedragen dat we een prachtig afscheid hadden van onze liefste Tom. We danken je heel hartelijk hiervoor.

Groetjes,
familie van der Vall
Addie Tom
Nog geen jaar geleden is mijn moeder overleden. Wij kwamen met Hans in contact en hij geeft ons een fijn en warm gevoel, een gewoon mens, alsof wij hem al jaren kennen.

Daarom heb ik hem in hetzelfde jaar ook benaderd voor mijn vader die helaas ook kwam te overlijden. Hij heeft het wederom perfect geregeld. Wij kregen alle aandacht en niets is te veel voor Hans.

Hans is een warm mens en ik en mijn broer kunnen hem allebei aanbevelen!!!

Nogmaals bedankt Hans voor alle aandacht in deze voor ons moeilijke tijden.
Ed van Duijn
Onlangs is mijn moeder overleden en ik heb Hans gevraagd om ons te begeleiden om haar crematie te verzorgen. Aangezien het onze, maar ook mijn moeders, wens was om haar te cremeren zonder verdere plechtigheid heb ik dit bij Hans aangegeven.

Vanaf het gesprek met Hans had ik een goed gevoel over de hele afhandeling en hebben we geen enkel moment het gevoel gehad dat er niet geluisterd werd. Hans heeft alles perfect verzorgd en daardoor is alles netjes en waardig verlopen.

Mijn moeder is netjes verzorgd en na afscheid van haar genomen te hebben direct vervoerd naar het crematorium. Omdat wij zelf niet aanwezig wilden zijn is Hans zelf naar het crematorium gegaan en heeft er op toe gezien dat de crematie op een juiste wijze en met het nodige respect is gebeurd.

Hans heeft passie voor zijn vak en laat dit ook meer dan zien en voelen.

Hans er rest ons niets anders dan nogmaals te zeggen: Bedankt!!!
Ruud Erkelens
Beste Hans,

Hartelijk dank voor je warme inbreng die bij ons heel, heel, heel professioneel overkwam. Nogmaals heel erg goed zoals je ons benaderde in een periode die bij ons totaal onbekend was.

Hans bedankt en het ga je samen met je gezin goed.

Namens Nellie, Ruud, Margreet, Cock en Frannie.
Familie Jongkind-van den Berg
Lieve Hans,

Mede door jouw inbreng, jouw professionaliteit maar zeker jouw persoonlijke warme aanwezigheid hebben de crematie en de dagen daarvoor ons een goed gevoel gegeven.

Heel veel dank hiervoor.

Knuffel en heel veel liefs,

Anne & Cees
Jaron, Lisa & Hilde
Wendy Rothengatter
Een hele bijzondere ervaring, zo professioneel, heel betrokken, heel belangstellend en met een groot empathisch vermogen. Staat altijd klaar en niets is hem te veel.

Er gaat een rust van hem uit waardoor je alle stress rondom het geheel van een overlijden kan loslaten omdat je voelt dat het goed komt.

Heel erg bedankt.
Klapwijk Schuurman Hess
Mijn moeder en ik hebben een heel goede ervaring met Erasmus Uitvaart gehad. Hans heeft ons fantastisch geholpen met allerlei zaken.

Zeker gezien de bijzondere wens die wij hadden mbt de uitvaart en het opstellen van de tekst van de kaart. De veelzeggende gekozen woorden en gebruikte foto waren voor alle mensen zeer herkenbaar. Iedereen vond hem heel mooi en toepasselijk.

Hans straalt heel veel rust uit en heeft een luisterend oor en weet precies wat er gedaan moet worden.

WE kunnen hem iedereen aanbevelen!
Familie Pellicaan
Onlangs de voorbereidingen en uitvaart van mijn man, onze vader en opa achter de rug. Hans Lemmers heeft ons fantastisch begeleid en gezorgd voor een perfect georganiseerde en verzorgde uitvaart.

De manier waarop hij bij ons de rust heeft weten te bewaren, is erg prettig geweest.

Ook de manier waarop hij de kleinkinderen heeft betrokken in het proces tot en de uiteindelijke uitvaartplechtigheid heeft ons bijzonder veel goed gedaan.

Hartelijk dank!
Irene Verboom, namens Familie Verboom
Vanaf de eerste kennismaking was er rust en een luisterend oor. Iedereen was onder de indruk van de dienst en jouw professionaliteit.

Dank hiervoor.

Irene Verboom
Paul P. Boute
Uitvaart mevrouw Annemarie van den Broek-Piets

Binnen niet al te lang tijd heb ik opnieuw Hans Lemmers moeten vragen mij bij te staan bij de uitvaart voor iemand waar ik nauw bij betrokken ben geweest, nu als bewindvoerder-mentor.

Ook nu was en ben ik weer onder de indruk van de manier waarop hij de uitvaart heeft geregeld, zorgen uit handen heeft genomen, onmiddellijk klaar stond om mij daarbij te helpen en veel meer dan dat, zoals bij het samenstellen van een mooie fotoreportage die tijdens de plechtigheid in crematorium Schollevaar werd vertoond.

Zo kon een waardig afscheid worden gegeven aan iemand die door haar hoge leeftijd en gebrek aan familie nog maar heel weinig mensen om zich heen had.

Uiteraard gaat mijn dank ook uit naar zijn vrouw en tevens uitvaartassistent Angelique die hem bijstond en naar het personeel van Schollevaar.
Marc Wijnands
Beste Hans,

Nogmaals bedankt voor de hele fijne zorgen, ik had het zeker niet zonder je gekund!

Met jouw begeleiding was het verlies draaglijker en in die rare week een goede leidraad.
Jan Willem Sipma
Beste Hans,

Namens de hele familie wil ik jou hartelijk danken voor de betrokken wijze waarop je ons hebt begeleid.

Het was een waardig afscheid die werd geleid door een professional met een warm hart voor de betrokken mensen.

Jan Willem Sipma
D. Eijkelenboom
Hans,

Nogmaals hartelijk dank voor de professionele en innemende manier, waarop jij mij hebt begeleid rondom de crematie van mijn vader in februari jl.

In een tijd waarin er ineens zoveel op je afkomt, vond ik het heel erg fijn om iemand zoals jij naast mij te hebben. Je neemt de tijd, straalt rust en vertrouwen uit en luistert goed. Door je professionaliteit, betrokkenheid en inlevingsvermogen heb je mijn wensen goed aangevoeld en heb je deze vertaald naar een prachtige uitvaart, die volledig in het plaatje van mijn vader paste.

In mijn ogen ben je een echte professional met een verfijnde “personal touch”. Je hebt mij op een heel prettige manier door een moeilijk proces heen begeleid. Je geeft alle ruimte voor eigen keuzes en daarnaast help je, daar waar nodig, met al je ervaring op een heel natuurlijke manier bij het maken van moeilijke beslissingen. Je denkt goed mee en bewaakt het gehele proces zorgvuldig en efficiënt.

Ook je speech en je affectie richting mij tijdens de dag van de uitvaart hebben mij diep geraakt. De uitvaart was tot in de perfectie verzorgd en dit zorgt er mede voor, dat er van deze droevige gebeurtenis toch een mooie herinnering overblijft.

Danny Eijkelenboom
Kitty van Mil (ASVZ)
Wij hebben gebruik mogen maken van jullie diensten en hebben dit als zeer prettig ervaren. Het feit dat er met zoveel respect is omgegaan met alle zaken, maar ook de betrokkenheid en het mee denken in de te regelen zaken is in zo een hectische periode erg fijn.

Wat wij als medewerkers en cliënten van een zorginstelling voor mensen met een verstandelijke beperking hebben ervaren is dat de nadruk lag bij de mens en de mensen er omheen. Ongeacht beperking of niet. Het feit dat de betrokkenheid verder ging dan het zakelijk regelen is een hele mooie opsteker in deze tijd.

Namens ons allen, medewerkers en cliënten dank voor het regelen van een hele mooie en passende uitvaart. Namens mijzelf een groot compliment en dank je wel voor het accepteren van de cliënt en de cliënten. We kijken met een warm gevoel terug naar alles en dat is mede te danken aan jullie inzet.
Gawla Saleh
Beste Hans,

Ik kan in eerste instantie niets anders doen dan je op deze wijze te bedanken.

Uit grond van ons hart willen wij je bedanken voor de hartverwarmende steun en belangstelling die wij als bewoners en begeleiders ontvingen na het overlijden van Frits Sparreboom.

De vele lieve woorden, je betrokkenheid van troost hebben ons enorm gesteund. Het regelen en organiseren van de speciale Harley-auto en de motorrijders, waarvoor onze oprechte dank.

Met trots kijken wij als begeleiders en bewoners terug op de mooie en waardige afscheidsdienst in het crematorium. Geheel in zijn stijl, typisch Frits!

Het is voor ons een fijne en troostrijke gedachte dat Frits in zijn leven voor velen zoveel heeft betekend.

Heel hartelijk bedankt,

Gr, Gawla ( lbw 26 Prinsenland)
Familie Koornhof
Bij het eerste contact met Hans was er al gelijk een luisterend oor. Tijdens het bespreken van de uitvaart hebben wij het als zeer prettig ervaren dat jij vooral rust bracht! Namens de familie dan ook zeer bedankt voor alles.

Ook willen wij Angelique bedanken voor de prettige manier waarop zij de gasten heeft ontvangen voor de uitvaart.

Tom, Renate, Rob, Nicole en Tim Koornhof
Marjolijn Kruyne
Toen mijn vader overleed kregen wij te maken met Hans Lemmers.

Hans heeft mijn moeder, mijn zus en mij op een zeer goede manier bijgestaan.

Nooit opdringerig, altijd meedenkend en met groot respect voor de wensen van mijn vader.

In een tijd van verdriet kun je je geen betere steun wensen.

Marjolijn Kruyne
R. van Es
Hans,

Vanaf het eerste contact was het duidelijk welk een meedenkend, betrokken en professioneel persoon jij bent.

Alles is tot in perfectie verzorgd maar met name de warme woorden die jij sprak op de dag van de uitvaart hebben ons diep geroerd.

De familie is jou zeer erkentelijk voor het verzorgen van een waardig afscheid van onze zus.

Familie van Es
Familie Martens
Beste Hans,

Afgelopen april is geheel onverwachts mijn vrouw, onze mama en oma op 69-jarige leeftijd overleden.

Als familie zijn we de afgelopen maanden door een moeilijke tijd gegaan, maar kijken daarbij ook terug op vele mooie momenten.

In die donkere tijd was jij, Hans, een groot lichtpuntje. Je hebt ons bijgestaan tijdens het regelen van de begrafenis, de dienst en alle zaken daaromheen. Niets was je teveel en je stond constant voor ons klaar.

Je bent zó professioneel, maar bovenal een warm, zorgzaam en betrokken ‘mensen’mens.

Je luistert naar ieders wensen binnen het gezin, wat heeft geresulteerd in een werkelijk prachtig afscheid.
Nogmaals heel veel dank hiervoor!

Familie Martens
Wilma Hubregtse
Beste Hans,
Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding en ondersteuning bij het afscheid en de crematieplechtigheid van mijn schoonvader Joop.

Ik wil je namens mijn schoonmoeder, haar zoons en mijzelf heel erg bedanken voor je vriendelijkheid en attentie, ons (mail) contact was goed en alles is precies gegaan zoals mijn schoonmoeder graag wilde.
Nogmaals bedankt!
Myra van der Linden
Hans,
Dank voor de warme, vriendelijke en persoonlijke betrokkenheid tijdens de organisatie van de uitvaart van mijn vader.

Elke dag hadden we contact over hoe we de uitvaart en de kaart vorm gingen geven. Niets was je teveel en op de juiste momenten gaf jij ons de nodige tips en aanwijzingen zonder dat onze persoonlijke inbreng daardoor anders werd.

Betrokkenheid, eerbied, samenwerking en de juiste distantie zijn de woorden die bij mij opkomen. Door zo'n zeer deskundige begeleiding kan een uitvaart tot een troost worden.

Myra van der Linden
Rotterdam
P. Goudriaan
Zoals velen, ondersteboven van het verdriet van het moeten missen van een dierbare, ben je niet in staat de organisatie op gang te brengen die een uitvaart met zich meebrengt.

Tot het moment dat Hans Lemmers dit op zich nam. Wat een verademing deze persoon, zijn rol als uitvaart deskundige te zien volbrengen. De rust en kennis van zaken die deze man uitstraalt en de warme begeleiding van begin tot eind zijn van een hoog niveau.

Hij maakte alles glashelder duidelijk wat de mogelijkheden waren en dat alles zonder enige pressie. Vele aanwezigen tijdens onze uitvaart lieten weten een enorme waardering te hebben voor de manier waarop alles tot in de puntjes was geregeld. Het verzachtte de pijn.

Familie P. Goudriaan
Familie Boute
In april werden wij als familie geconfronteerd met het plotselinge overlijden van onze broer en oom Ruud. 61 jaar nog maar en aan de vooravond van zijn pensionering. Niets wees op zijn heengaan en wij waren allen verbijsterd en erg verdrietig. Hij heeft niet of nauwelijks geleden, dat stemt tot troost. Anderzijds hebben wij geen afscheid kunnen nemen.

Erg prettig was het dat wij in de schok van het moment direct gehoor vonden bij Hans Lemmers van Erasmus Uitvaart. Hans is geen onbekende van ons, dus het nieuws trof hem ook. Hij stond direct klaar om ons van steun te zijn bij de dingen die opeens besloten moesten worden. Zaken waar je liever niet aan denkt, waar je niet mee bezig wilt zijn, maar die als donderslag aan heldere hemel wel om een antwoord vroegen.

Hij heeft ons goed, met rust en beleid bijgestaan om de beslissingen die genomen moesten worden ook daadwerkelijk te nemen. Niets was hem teveel en hij was proactief in het wijzen op zaken die ook nog moesten worden ondernomen, op alternatieven en mogelijkheden. Niet als een plichtmatige afhandeling maar op een zeer betrokken manier heeft hij ons begeleid op weg naar de uitvaart en ook in de tijd erna, wanneer dat nodig was. Met name de regie tijdens de crematieplechtigheid was er een van een vlekkeloos verloop.

Familie Boute
Iris van Vliet
Hans, Ik wil je bedanken voor je diensten rondom het overlijden en de begrafenis van mijn vader.

Vanaf het moment van overlijden heb jij ons perfect bijgestaan. Daardoor kunnen mijn moeder, broer en overige familie terugkijken op een zeer mooie gebeurtenis ondanks ons verdriet.
Carin Erfmann
Hans jij kwam bij ons binnen en leek wel familie voor ons... Jij was zo de rust zelve en bracht dat ook bij ons naar boven en hielp ons zo ook door onze wensen heen voor onze Frans... Man, Pappa, Opa, Zwager en voor vele een hele goeie vriend!!!

Er waren ook wat speciale wensen zoals de aanwezigheid van de Goodfellas die hem zouden gaan begeleiden naar zijn laatste rustplaats. Dat waren heel veel telefoontjes heen en weer wat voor jou ook geen probleem was...

Jij was zo betrokken bij ons, bij ons verdriet en zijn jou daar heel dankbaar voor... Bedankt! JIJ bent een man van woord en daad!!!

Groetjes Carin en de hele familie
Mw. Plony van Beek-Aarnoudse
Ik vond het een zeer professionele dienstverlening. Goed luisterend, zich inleven in de cultuur van de familie, rust en geen gehaast. "U bepaalt de tijd". Door deze uitspraak gaf mij dat zekerheid om de dingen te doen die ik graag wilde doen.

De bejegening was zeer eerbiedig en hoffelijk. Ik ondervond een invoelbare zorg naar de overledene en naar mij in de week dat mijn man thuis opgebaard lag.

Als ik een cijfer zou mogen geven dan zou ik een 9 geven.
Wim Moesman
Nadat mijn vrouw Matty was overleden op 24 oktober dit jaar, ontvingen wij, kinderen en ik, begeleiding van Hans Lemmers. De rust die hij uitstraalde was heel prettig. De ondersteuning, begeleiding en de betrokkenheid van Hans was heel persoonlijk.

Ondanks het feit dat het voor Hans zijn werk is, hadden wij het gevoel dat hij ons kende en echt betrokken was. Ook na de crematie kregen wij van vrienden en familie te horen dat de wijze waarop Hans de uitvaartplechtigheid leidde, heel persoonlijk was.

Ik hoop voorlopig geen uitvaart van een dierbare meer mee te maken, maar mocht dat zo zijn zou ik het zeer op prijs stellen wanneer Hans Lemmers dit weer zou regelen.

Bedankt. Ik/wij kunnen terugkijken op een mooie bijzondere uitvaart van mijn vrouw Matty, die helaas maar 60 jaar oud mocht worden.
Cassandra van der Linden
Toen onze vader afgelopen oktober overleed, daar zaten we dan... We hadden geen idee waar we moesten beginnen en toen kwam Hans binnen.

Hans, dankzij jou hebben we, ondanks dat het een verdrietige tijd was, een mooie herinnering aan de dienst en alles wat ervoor moest gebeuren over gehouden. Je straalt zoveel rust en vertrouwen uit. Dat heeft ons ontzettend goed gedaan.

Ook andere familieleden en vrienden die tijdens de dienst kwamen hadden allemaal goede en lovende woorden over je. Bedankt voor alles!
Herman van der Wel
Beste Hans, Hierbij willen wij je alsnog bedanken voor de positieve inbreng en aandacht welke je hebt uitgevoerd voor de uitvaart en crematie van mijn moeder.

Herman van der Wel
Yvonne Rebel
We hebben een hele goede ervaring met Hans Lemmers gehad. Hij heeft ons heel goed bij gestaan in de moeilijke tijd die wij hebben gehad.

Daar zijn wij erg dankbaar voor, niks was te veel. Bedankt voor de goede zorg! Familie Rebel
René de Hek
Toen mijn vrouw geheel onverwachts overleed wist ik niet waar ik het moest zoeken. Er moet dan zoveel worden geregeld waar je niet op voorbereid bent.

We hebben het geweldig getroffen met Hans Lemmers. Wat mij gelijk aansprak was dat hij als eerste een foto wilde zien van mijn vrouw en wilde weten wat voor persoon zij was geweest, zodat hij wist voor wie hij de uitvaart ging verzorgen. Hij nam alle tijd om alles rustig door te nemen en de mogelijkheden te bespreken. Door zijn persoonlijke benadering en omgang kijken wij terug op een warm en persoonlijk afscheid.

Ik hoop dat het nog lang niet nodig is maar als het nodig is zal ik Hans zeker vragen de uitvaart te verzorgen.

Nogmaals bedankt Hans namens de gehele familie.
Wilma van Rijn-van Hofwegen
Nadat mijn vader was overleden en er een emotionele achtbaan plaatsvond waarbij de verschillende emoties soms behoorlijk uiteen liepen, zorgde Hans ervoor dat het hele plaatje een totaal beeld werd waar we allemaal onze rust in vonden.

Het fijne en zeer directe contact hebben wij als gezin als zeer fijn ervaren. Ook het eervolle respect naar mijn vader was erg bijzonder, bedankt nogmaals!
Jos van den Boogaart
Mijn vader en ik kwamen met Hans Lemmers in contact nadat mijn moeder was overleden. Vanaf het begin af aan leek het wel alsof wij elkaar al jaren kende.

De begeleiding van Hans vonden mijn vader en ik erg prettig. Geen vraag was te veel, hij zorgde voor rust, straalde deze rust ook zelf uit. Alles tot in de puntjes geregeld van begin tot het eind.

Hans namens ons, bedankt voor je steun, hulp en goede zorg.
Jos van den Boogaart sr
Hans heeft de uitvaart van mijn vrouw Tonia heel goed geregeld.

Het kon niet beter.

Ik kan hem aanbevelen! Gr. Jos senior
John Kropmans
Het overlijden van mijn vrouw Ria was een heftig gebeuren voor mij en mijn kinderen. In zo'n situatie is het fijn dat je de zo nodige maatregelen in handen kan geven van iemand die er voor je is in deze moeilijke tijd.

Hulde aan Hans die voor alles een oplossing heeft en heel goed en emotioneel met je meedenkt. De dienst was voor alle mensen die hem bijwoonden een prachtige afsluiting van een leven met haar.

Ook hier had Hans een groot aandeel in, mijn kernwoorden voor hem waren dan ook: Je bent overduidelijk dienstbaar, maar niet aanwezig!! Dank, dank, dank
Ingrid van Dijke-Vogelezang
Hans heeft dit jaar de uitvaart van zowel mijn schoonmoeder als mijn vader verzorgd. Zijn persoonlijke benadering heb ik als zeer prettig ervaren.

In zulke verdrietige tijden was het fijn dat hij alle zorgen uit handen nam. Hij luisterde goed naar onze wensen en heeft in beide situaties een mooie plechtigheid georganiseerd.
Rebecca Meijer-Salomon
Nadat mijn man overleden was heeft Hans Lemmers mij en de nabestaanden geweldig bijgestaan. Bepaalde momenten vergeet ik nooit meer.

Je bent een prachtig mens, die heel veel steun heeft gegeven! Bedankt voor alles. Rebecca
Jeannette Oerlemans
Beste Hans, Na het overlijden van mijn moeder kwam jij bij ons in het kleine huisje van mijn ouders in het grote gezelschap van mijn familie terecht.

Je wist de rust erin te brengen en ons allemaal overal bij te betrekken en alle voorstellen in goede banen te leiden. Je kwam met voorstellen waar wij niet aan dachten maar die heel zinvol waren. We hebben alles heel persoonlijk kunnen maken met onder andere jouw hulp.

We kunnen terugkijken op, ondanks het verdriet, een mooi en waardig afscheid voor onze moeder, schoonmoeder, oma en overgrootmoeder.
Vincent Roozen
Halsoverkop moesten we afreizen naar de Canarische eilanden waar vader was overleden. Nauwelijks tijd om een begrafenisondernemer te selecteren.

Via via kwamen we bij Hans Lemmers terecht. Voor ons een schot in de roos. Aan zijn hand hebben we een zeer ingewikkelde repatriëring doorlopen en vanaf de landing op Schiphol werden we stap voor stap op weg geholpen naar een mooie afscheidsbijeenkomst in het crematorium.

Vooraf kregen we ook nog een nette prijsopgave en toen we daar heel veel later met vrienden over spraken waren die verbaasd over de schappelijke prijs waarvoor alles verzorgd was.

Bovenal waren wij vooral geraakt door de warmte waarmee Hans ons en het gezin heeft begeleid.
Martin Van Dijke
Wij zijn dankbaar voor alle leuke momenten die wij met elkaar hebben gedeeld en zullen de vele anekdotes die wij met onze onvergetelijke moeder hebben meegemaakt in de toekomst blijven ophalen.

Mede dankzij Hans Lemmers van Erasmus Uitvaart, een waardig en stijlvolle uitvaart.

Hans bedankt, je bent meer dan alleen een uitvaartbegeleider.
Jan Sweben
Kort voordat mijn moeder zou overlijden, ging ik online op zoek naar een uitvaartverzorger. Eigenlijk stuitte ik vrijwel direct op Erasmus Uitvaart. Als je bovenaan in Google staat, werkt dat zo.

Wat mij direct aansprak was de slogan "een uitvaartverzorger met een Rotterdams accent." Mijn moeder was 'n rasechte Rotterdamse, dus bingo. Niet verder gezocht. Gebeld en vanaf het eerste contact met Hans voelde het okay. Eigenlijk is in alle andere recensies al gezegd wat ik ook heb ervaren. Maar vooruit, toch ook van mij een welverdiende lofzang.

Hans is: 'n echte pro in zijn vak. "Walk your talk" gaat bij hem echt op. Hij maakt rustig en overtuigend duidelijk waar hij voor staat zonder ook maar een moment te pushen. Vervolgens maakt hij gedurende het gehele begeleidingstraject waar wat hij zegt.

Lang verhaal kort: een geweldige vakman! Wij kijken als nabestaanden allen met dankbaarheid en voldoening terug aan de persoon Hans en de geweldige goede rol die hij heeft vervuld. Ik zal hem zeker altijd en overal aanbevelen!
Ineke den Outer
Zowel in oktober 2012 als in januari 2014 heeft Hans Lemmers de begrafenissen van mijn ouders begeleid. Ik kan niet anders zeggen... dat dit ondanks veel verdriet... geweldig was... en is (herinnering/verwerking).

De rust, ondersteuning, begeleiding, betrokkenheid van Hans was overweldigend. Alles was mogelijk en ondanks het hierboven genoemde... werden beide begrafenissen ieder afzonderlijk heel persoonlijk en heb ik dat tevens gelijk ervaren als een verwerking. Nu is het en goed gevoel en mooie herinnering.

Ik kan dan ook volmondig zeggen... twijfel geen moment... Bedankt Hans Lemmers. Lieve groet, Ineke
Dimphina Capitein
Hans heeft ons bijgestaan na het overlijden van onze moeder. Mijn moeder kende Hans ook en had aangegeven dat ze wilde dat hij de uitvaart zou verzorgen.

Hans heeft het prachtig gedaan, maakt het verdriet op deze manier wat dragelijker voor ons. M'n moeder hield van fresia's, deze bloem was niet te krijgen, maar Hans verwerkt dit dan toch weer in PowerPoint-presentatie. Ook de dienst leidde hij perfect. Voor ons was het een waardig afscheid.
Riet van Leeuwen
Op 15 oktober 2013 is mijn man overleden en de totale verzorging werd begeleid door Hans Lemmers die tot zeer volle tevredenheid de uitvaart heeft verzorgd.

Iedereen die een zeer goed verzorgde uitvaart op prijs stelt, kunnen wij aanbevelen Hans Lemmers in te schakelen.
Direct Hulp
24 uur dag en nacht bereikbaar