010 - 220 5087 info@erasmusuitvaart.nl
ervaringen

Bent u tevreden over mijn werkwijze en begeleiding? Deel gerust uw ervaring.

Laat hier uw reactie achter

 
 
 
 
 
Alle weergegeven velden dienen ingevuld te worden. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Het kan zijn dat uw bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om reacties te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
344 berichten.
Marja van der Vall en Familie
Beste Hans,

Mijn schoonzus Sylvia heeft jou benaderd om de uitvaart te verzorgen van onze lieve vader (schoonvader) en man. En daar hebben wij allen geen spijt van.

Je bent een warme betrokken persoon die zijn vak goed verstaat en waar we veel steun aan hadden tijdens deze moeilijke periode. De uitvaart was precies zoals we voor ogen hadden en zoals Tom deze ook had gewild. Verder kregen wij advies van jou wie het mooie bloemenhart kon maken, daar waren wij zo enorm blij mee, mooier had het niet gekund.

Dit alles heeft er toe bijgedragen dat we een prachtig afscheid hadden van onze liefste Tom. We danken je heel hartelijk hiervoor.

Groetjes,
familie van der Vall
Addie Tom
Nog geen jaar geleden is mijn moeder overleden. Wij kwamen met Hans in contact en hij geeft ons een fijn en warm gevoel, een gewoon mens, alsof wij hem al jaren kennen.

Daarom heb ik hem in hetzelfde jaar ook benaderd voor mijn vader die helaas ook kwam te overlijden. Hij heeft het wederom perfect geregeld. Wij kregen alle aandacht en niets is te veel voor Hans.

Hans is een warm mens en ik en mijn broer kunnen hem allebei aanbevelen!!!

Nogmaals bedankt Hans voor alle aandacht in deze voor ons moeilijke tijden.
Ed van Duijn
Onlangs is mijn moeder overleden en ik heb Hans gevraagd om ons te begeleiden om haar crematie te verzorgen. Aangezien het onze, maar ook mijn moeders, wens was om haar te cremeren zonder verdere plechtigheid heb ik dit bij Hans aangegeven.

Vanaf het gesprek met Hans had ik een goed gevoel over de hele afhandeling en hebben we geen enkel moment het gevoel gehad dat er niet geluisterd werd. Hans heeft alles perfect verzorgd en daardoor is alles netjes en waardig verlopen.

Mijn moeder is netjes verzorgd en na afscheid van haar genomen te hebben direct vervoerd naar het crematorium. Omdat wij zelf niet aanwezig wilden zijn is Hans zelf naar het crematorium gegaan en heeft er op toe gezien dat de crematie op een juiste wijze en met het nodige respect is gebeurd.

Hans heeft passie voor zijn vak en laat dit ook meer dan zien en voelen.

Hans er rest ons niets anders dan nogmaals te zeggen: Bedankt!!!
Ruud Erkelens
Beste Hans,

Hartelijk dank voor je warme inbreng die bij ons heel, heel, heel professioneel overkwam. Nogmaals heel erg goed zoals je ons benaderde in een periode die bij ons totaal onbekend was.

Hans bedankt en het ga je samen met je gezin goed.

Namens Nellie, Ruud, Margreet, Cock en Frannie.
Familie Jongkind-van den Berg
Lieve Hans,

Mede door jouw inbreng, jouw professionaliteit maar zeker jouw persoonlijke warme aanwezigheid hebben de crematie en de dagen daarvoor ons een goed gevoel gegeven.

Heel veel dank hiervoor.

Knuffel en heel veel liefs,

Anne & Cees
Jaron, Lisa & Hilde
Wendy Rothengatter
Een hele bijzondere ervaring, zo professioneel, heel betrokken, heel belangstellend en met een groot empathisch vermogen. Staat altijd klaar en niets is hem te veel.

Er gaat een rust van hem uit waardoor je alle stress rondom het geheel van een overlijden kan loslaten omdat je voelt dat het goed komt.

Heel erg bedankt.
Klapwijk Schuurman Hess
Mijn moeder en ik hebben een heel goede ervaring met Erasmus Uitvaart gehad. Hans heeft ons fantastisch geholpen met allerlei zaken.

Zeker gezien de bijzondere wens die wij hadden mbt de uitvaart en het opstellen van de tekst van de kaart. De veelzeggende gekozen woorden en gebruikte foto waren voor alle mensen zeer herkenbaar. Iedereen vond hem heel mooi en toepasselijk.

Hans straalt heel veel rust uit en heeft een luisterend oor en weet precies wat er gedaan moet worden.

WE kunnen hem iedereen aanbevelen!
Familie Pellicaan
Onlangs de voorbereidingen en uitvaart van mijn man, onze vader en opa achter de rug. Hans Lemmers heeft ons fantastisch begeleid en gezorgd voor een perfect georganiseerde en verzorgde uitvaart.

De manier waarop hij bij ons de rust heeft weten te bewaren, is erg prettig geweest.

Ook de manier waarop hij de kleinkinderen heeft betrokken in het proces tot en de uiteindelijke uitvaartplechtigheid heeft ons bijzonder veel goed gedaan.

Hartelijk dank!
Irene Verboom, namens Familie Verboom
Vanaf de eerste kennismaking was er rust en een luisterend oor. Iedereen was onder de indruk van de dienst en jouw professionaliteit.

Dank hiervoor.

Irene Verboom
Paul P. Boute
Uitvaart mevrouw Annemarie van den Broek-Piets

Binnen niet al te lang tijd heb ik opnieuw Hans Lemmers moeten vragen mij bij te staan bij de uitvaart voor iemand waar ik nauw bij betrokken ben geweest, nu als bewindvoerder-mentor.

Ook nu was en ben ik weer onder de indruk van de manier waarop hij de uitvaart heeft geregeld, zorgen uit handen heeft genomen, onmiddellijk klaar stond om mij daarbij te helpen en veel meer dan dat, zoals bij het samenstellen van een mooie fotoreportage die tijdens de plechtigheid in crematorium Schollevaar werd vertoond.

Zo kon een waardig afscheid worden gegeven aan iemand die door haar hoge leeftijd en gebrek aan familie nog maar heel weinig mensen om zich heen had.

Uiteraard gaat mijn dank ook uit naar zijn vrouw en tevens uitvaartassistent Angelique die hem bijstond en naar het personeel van Schollevaar.
Marc Wijnands
Beste Hans,

Nogmaals bedankt voor de hele fijne zorgen, ik had het zeker niet zonder je gekund!

Met jouw begeleiding was het verlies draaglijker en in die rare week een goede leidraad.
Jan Willem Sipma
Beste Hans,

Namens de hele familie wil ik jou hartelijk danken voor de betrokken wijze waarop je ons hebt begeleid.

Het was een waardig afscheid die werd geleid door een professional met een warm hart voor de betrokken mensen.

Jan Willem Sipma
D. Eijkelenboom
Hans,

Nogmaals hartelijk dank voor de professionele en innemende manier, waarop jij mij hebt begeleid rondom de crematie van mijn vader in februari jl.

In een tijd waarin er ineens zoveel op je afkomt, vond ik het heel erg fijn om iemand zoals jij naast mij te hebben. Je neemt de tijd, straalt rust en vertrouwen uit en luistert goed. Door je professionaliteit, betrokkenheid en inlevingsvermogen heb je mijn wensen goed aangevoeld en heb je deze vertaald naar een prachtige uitvaart, die volledig in het plaatje van mijn vader paste.

In mijn ogen ben je een echte professional met een verfijnde “personal touch”. Je hebt mij op een heel prettige manier door een moeilijk proces heen begeleid. Je geeft alle ruimte voor eigen keuzes en daarnaast help je, daar waar nodig, met al je ervaring op een heel natuurlijke manier bij het maken van moeilijke beslissingen. Je denkt goed mee en bewaakt het gehele proces zorgvuldig en efficiënt.

Ook je speech en je affectie richting mij tijdens de dag van de uitvaart hebben mij diep geraakt. De uitvaart was tot in de perfectie verzorgd en dit zorgt er mede voor, dat er van deze droevige gebeurtenis toch een mooie herinnering overblijft.

Danny Eijkelenboom
Kitty van Mil (ASVZ)
Wij hebben gebruik mogen maken van jullie diensten en hebben dit als zeer prettig ervaren. Het feit dat er met zoveel respect is omgegaan met alle zaken, maar ook de betrokkenheid en het mee denken in de te regelen zaken is in zo een hectische periode erg fijn.

Wat wij als medewerkers en cliënten van een zorginstelling voor mensen met een verstandelijke beperking hebben ervaren is dat de nadruk lag bij de mens en de mensen er omheen. Ongeacht beperking of niet. Het feit dat de betrokkenheid verder ging dan het zakelijk regelen is een hele mooie opsteker in deze tijd.

Namens ons allen, medewerkers en cliënten dank voor het regelen van een hele mooie en passende uitvaart. Namens mijzelf een groot compliment en dank je wel voor het accepteren van de cliënt en de cliënten. We kijken met een warm gevoel terug naar alles en dat is mede te danken aan jullie inzet.
Gawla Saleh
Beste Hans,

Ik kan in eerste instantie niets anders doen dan je op deze wijze te bedanken.

Uit grond van ons hart willen wij je bedanken voor de hartverwarmende steun en belangstelling die wij als bewoners en begeleiders ontvingen na het overlijden van Frits Sparreboom.

De vele lieve woorden, je betrokkenheid van troost hebben ons enorm gesteund. Het regelen en organiseren van de speciale Harley-auto en de motorrijders, waarvoor onze oprechte dank.

Met trots kijken wij als begeleiders en bewoners terug op de mooie en waardige afscheidsdienst in het crematorium. Geheel in zijn stijl, typisch Frits!

Het is voor ons een fijne en troostrijke gedachte dat Frits in zijn leven voor velen zoveel heeft betekend.

Heel hartelijk bedankt,

Gr, Gawla ( lbw 26 Prinsenland)
Familie Koornhof
Bij het eerste contact met Hans was er al gelijk een luisterend oor. Tijdens het bespreken van de uitvaart hebben wij het als zeer prettig ervaren dat jij vooral rust bracht! Namens de familie dan ook zeer bedankt voor alles.

Ook willen wij Angelique bedanken voor de prettige manier waarop zij de gasten heeft ontvangen voor de uitvaart.

Tom, Renate, Rob, Nicole en Tim Koornhof
Marjolijn Kruyne
Toen mijn vader overleed kregen wij te maken met Hans Lemmers.

Hans heeft mijn moeder, mijn zus en mij op een zeer goede manier bijgestaan.

Nooit opdringerig, altijd meedenkend en met groot respect voor de wensen van mijn vader.

In een tijd van verdriet kun je je geen betere steun wensen.

Marjolijn Kruyne
R. van Es
Hans,

Vanaf het eerste contact was het duidelijk welk een meedenkend, betrokken en professioneel persoon jij bent.

Alles is tot in perfectie verzorgd maar met name de warme woorden die jij sprak op de dag van de uitvaart hebben ons diep geroerd.

De familie is jou zeer erkentelijk voor het verzorgen van een waardig afscheid van onze zus.

Familie van Es
Familie Martens
Beste Hans,

Afgelopen april is geheel onverwachts mijn vrouw, onze mama en oma op 69-jarige leeftijd overleden.

Als familie zijn we de afgelopen maanden door een moeilijke tijd gegaan, maar kijken daarbij ook terug op vele mooie momenten.

In die donkere tijd was jij, Hans, een groot lichtpuntje. Je hebt ons bijgestaan tijdens het regelen van de begrafenis, de dienst en alle zaken daaromheen. Niets was je teveel en je stond constant voor ons klaar.

Je bent zó professioneel, maar bovenal een warm, zorgzaam en betrokken ‘mensen’mens.

Je luistert naar ieders wensen binnen het gezin, wat heeft geresulteerd in een werkelijk prachtig afscheid.
Nogmaals heel veel dank hiervoor!

Familie Martens
Wilma Hubregtse
Beste Hans,
Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding en ondersteuning bij het afscheid en de crematieplechtigheid van mijn schoonvader Joop.

Ik wil je namens mijn schoonmoeder, haar zoons en mijzelf heel erg bedanken voor je vriendelijkheid en attentie, ons (mail) contact was goed en alles is precies gegaan zoals mijn schoonmoeder graag wilde.
Nogmaals bedankt!
Myra van der Linden
Hans,
Dank voor de warme, vriendelijke en persoonlijke betrokkenheid tijdens de organisatie van de uitvaart van mijn vader.

Elke dag hadden we contact over hoe we de uitvaart en de kaart vorm gingen geven. Niets was je teveel en op de juiste momenten gaf jij ons de nodige tips en aanwijzingen zonder dat onze persoonlijke inbreng daardoor anders werd.

Betrokkenheid, eerbied, samenwerking en de juiste distantie zijn de woorden die bij mij opkomen. Door zo'n zeer deskundige begeleiding kan een uitvaart tot een troost worden.

Myra van der Linden
Rotterdam
P. Goudriaan
Zoals velen, ondersteboven van het verdriet van het moeten missen van een dierbare, ben je niet in staat de organisatie op gang te brengen die een uitvaart met zich meebrengt.

Tot het moment dat Hans Lemmers dit op zich nam. Wat een verademing deze persoon, zijn rol als uitvaart deskundige te zien volbrengen. De rust en kennis van zaken die deze man uitstraalt en de warme begeleiding van begin tot eind zijn van een hoog niveau.

Hij maakte alles glashelder duidelijk wat de mogelijkheden waren en dat alles zonder enige pressie. Vele aanwezigen tijdens onze uitvaart lieten weten een enorme waardering te hebben voor de manier waarop alles tot in de puntjes was geregeld. Het verzachtte de pijn.

Familie P. Goudriaan
Familie Boute
In april werden wij als familie geconfronteerd met het plotselinge overlijden van onze broer en oom Ruud. 61 jaar nog maar en aan de vooravond van zijn pensionering. Niets wees op zijn heengaan en wij waren allen verbijsterd en erg verdrietig. Hij heeft niet of nauwelijks geleden, dat stemt tot troost. Anderzijds hebben wij geen afscheid kunnen nemen.

Erg prettig was het dat wij in de schok van het moment direct gehoor vonden bij Hans Lemmers van Erasmus Uitvaart. Hans is geen onbekende van ons, dus het nieuws trof hem ook. Hij stond direct klaar om ons van steun te zijn bij de dingen die opeens besloten moesten worden. Zaken waar je liever niet aan denkt, waar je niet mee bezig wilt zijn, maar die als donderslag aan heldere hemel wel om een antwoord vroegen.

Hij heeft ons goed, met rust en beleid bijgestaan om de beslissingen die genomen moesten worden ook daadwerkelijk te nemen. Niets was hem teveel en hij was proactief in het wijzen op zaken die ook nog moesten worden ondernomen, op alternatieven en mogelijkheden. Niet als een plichtmatige afhandeling maar op een zeer betrokken manier heeft hij ons begeleid op weg naar de uitvaart en ook in de tijd erna, wanneer dat nodig was. Met name de regie tijdens de crematieplechtigheid was er een van een vlekkeloos verloop.

Familie Boute
Iris van Vliet
Hans, Ik wil je bedanken voor je diensten rondom het overlijden en de begrafenis van mijn vader.

Vanaf het moment van overlijden heb jij ons perfect bijgestaan. Daardoor kunnen mijn moeder, broer en overige familie terugkijken op een zeer mooie gebeurtenis ondanks ons verdriet.
Carin Erfmann
Hans jij kwam bij ons binnen en leek wel familie voor ons... Jij was zo de rust zelve en bracht dat ook bij ons naar boven en hielp ons zo ook door onze wensen heen voor onze Frans... Man, Pappa, Opa, Zwager en voor vele een hele goeie vriend!!!

Er waren ook wat speciale wensen zoals de aanwezigheid van de Goodfellas die hem zouden gaan begeleiden naar zijn laatste rustplaats. Dat waren heel veel telefoontjes heen en weer wat voor jou ook geen probleem was...

Jij was zo betrokken bij ons, bij ons verdriet en zijn jou daar heel dankbaar voor... Bedankt! JIJ bent een man van woord en daad!!!

Groetjes Carin en de hele familie
Mw. Plony van Beek-Aarnoudse
Ik vond het een zeer professionele dienstverlening. Goed luisterend, zich inleven in de cultuur van de familie, rust en geen gehaast. "U bepaalt de tijd". Door deze uitspraak gaf mij dat zekerheid om de dingen te doen die ik graag wilde doen.

De bejegening was zeer eerbiedig en hoffelijk. Ik ondervond een invoelbare zorg naar de overledene en naar mij in de week dat mijn man thuis opgebaard lag.

Als ik een cijfer zou mogen geven dan zou ik een 9 geven.
Wim Moesman
Nadat mijn vrouw Matty was overleden op 24 oktober dit jaar, ontvingen wij, kinderen en ik, begeleiding van Hans Lemmers. De rust die hij uitstraalde was heel prettig. De ondersteuning, begeleiding en de betrokkenheid van Hans was heel persoonlijk.

Ondanks het feit dat het voor Hans zijn werk is, hadden wij het gevoel dat hij ons kende en echt betrokken was. Ook na de crematie kregen wij van vrienden en familie te horen dat de wijze waarop Hans de uitvaartplechtigheid leidde, heel persoonlijk was.

Ik hoop voorlopig geen uitvaart van een dierbare meer mee te maken, maar mocht dat zo zijn zou ik het zeer op prijs stellen wanneer Hans Lemmers dit weer zou regelen.

Bedankt. Ik/wij kunnen terugkijken op een mooie bijzondere uitvaart van mijn vrouw Matty, die helaas maar 60 jaar oud mocht worden.
Cassandra van der Linden
Toen onze vader afgelopen oktober overleed, daar zaten we dan... We hadden geen idee waar we moesten beginnen en toen kwam Hans binnen.

Hans, dankzij jou hebben we, ondanks dat het een verdrietige tijd was, een mooie herinnering aan de dienst en alles wat ervoor moest gebeuren over gehouden. Je straalt zoveel rust en vertrouwen uit. Dat heeft ons ontzettend goed gedaan.

Ook andere familieleden en vrienden die tijdens de dienst kwamen hadden allemaal goede en lovende woorden over je. Bedankt voor alles!
Herman van der Wel
Beste Hans, Hierbij willen wij je alsnog bedanken voor de positieve inbreng en aandacht welke je hebt uitgevoerd voor de uitvaart en crematie van mijn moeder.

Herman van der Wel
Yvonne Rebel
We hebben een hele goede ervaring met Hans Lemmers gehad. Hij heeft ons heel goed bij gestaan in de moeilijke tijd die wij hebben gehad.

Daar zijn wij erg dankbaar voor, niks was te veel. Bedankt voor de goede zorg! Familie Rebel
René de Hek
Toen mijn vrouw geheel onverwachts overleed wist ik niet waar ik het moest zoeken. Er moet dan zoveel worden geregeld waar je niet op voorbereid bent.

We hebben het geweldig getroffen met Hans Lemmers. Wat mij gelijk aansprak was dat hij als eerste een foto wilde zien van mijn vrouw en wilde weten wat voor persoon zij was geweest, zodat hij wist voor wie hij de uitvaart ging verzorgen. Hij nam alle tijd om alles rustig door te nemen en de mogelijkheden te bespreken. Door zijn persoonlijke benadering en omgang kijken wij terug op een warm en persoonlijk afscheid.

Ik hoop dat het nog lang niet nodig is maar als het nodig is zal ik Hans zeker vragen de uitvaart te verzorgen.

Nogmaals bedankt Hans namens de gehele familie.
Wilma van Rijn-van Hofwegen
Nadat mijn vader was overleden en er een emotionele achtbaan plaatsvond waarbij de verschillende emoties soms behoorlijk uiteen liepen, zorgde Hans ervoor dat het hele plaatje een totaal beeld werd waar we allemaal onze rust in vonden.

Het fijne en zeer directe contact hebben wij als gezin als zeer fijn ervaren. Ook het eervolle respect naar mijn vader was erg bijzonder, bedankt nogmaals!
Jos van den Boogaart
Mijn vader en ik kwamen met Hans Lemmers in contact nadat mijn moeder was overleden. Vanaf het begin af aan leek het wel alsof wij elkaar al jaren kende.

De begeleiding van Hans vonden mijn vader en ik erg prettig. Geen vraag was te veel, hij zorgde voor rust, straalde deze rust ook zelf uit. Alles tot in de puntjes geregeld van begin tot het eind.

Hans namens ons, bedankt voor je steun, hulp en goede zorg.
Jos van den Boogaart sr
Hans heeft de uitvaart van mijn vrouw Tonia heel goed geregeld.

Het kon niet beter.

Ik kan hem aanbevelen! Gr. Jos senior
John Kropmans
Het overlijden van mijn vrouw Ria was een heftig gebeuren voor mij en mijn kinderen. In zo'n situatie is het fijn dat je de zo nodige maatregelen in handen kan geven van iemand die er voor je is in deze moeilijke tijd.

Hulde aan Hans die voor alles een oplossing heeft en heel goed en emotioneel met je meedenkt. De dienst was voor alle mensen die hem bijwoonden een prachtige afsluiting van een leven met haar.

Ook hier had Hans een groot aandeel in, mijn kernwoorden voor hem waren dan ook: Je bent overduidelijk dienstbaar, maar niet aanwezig!! Dank, dank, dank
Ingrid van Dijke-Vogelezang
Hans heeft dit jaar de uitvaart van zowel mijn schoonmoeder als mijn vader verzorgd. Zijn persoonlijke benadering heb ik als zeer prettig ervaren.

In zulke verdrietige tijden was het fijn dat hij alle zorgen uit handen nam. Hij luisterde goed naar onze wensen en heeft in beide situaties een mooie plechtigheid georganiseerd.
Rebecca Meijer-Salomon
Nadat mijn man overleden was heeft Hans Lemmers mij en de nabestaanden geweldig bijgestaan. Bepaalde momenten vergeet ik nooit meer.

Je bent een prachtig mens, die heel veel steun heeft gegeven! Bedankt voor alles. Rebecca
Jeannette Oerlemans
Beste Hans, Na het overlijden van mijn moeder kwam jij bij ons in het kleine huisje van mijn ouders in het grote gezelschap van mijn familie terecht.

Je wist de rust erin te brengen en ons allemaal overal bij te betrekken en alle voorstellen in goede banen te leiden. Je kwam met voorstellen waar wij niet aan dachten maar die heel zinvol waren. We hebben alles heel persoonlijk kunnen maken met onder andere jouw hulp.

We kunnen terugkijken op, ondanks het verdriet, een mooi en waardig afscheid voor onze moeder, schoonmoeder, oma en overgrootmoeder.
Vincent Roozen
Halsoverkop moesten we afreizen naar de Canarische eilanden waar vader was overleden. Nauwelijks tijd om een begrafenisondernemer te selecteren.

Via via kwamen we bij Hans Lemmers terecht. Voor ons een schot in de roos. Aan zijn hand hebben we een zeer ingewikkelde repatriëring doorlopen en vanaf de landing op Schiphol werden we stap voor stap op weg geholpen naar een mooie afscheidsbijeenkomst in het crematorium.

Vooraf kregen we ook nog een nette prijsopgave en toen we daar heel veel later met vrienden over spraken waren die verbaasd over de schappelijke prijs waarvoor alles verzorgd was.

Bovenal waren wij vooral geraakt door de warmte waarmee Hans ons en het gezin heeft begeleid.
Martin Van Dijke
Wij zijn dankbaar voor alle leuke momenten die wij met elkaar hebben gedeeld en zullen de vele anekdotes die wij met onze onvergetelijke moeder hebben meegemaakt in de toekomst blijven ophalen.

Mede dankzij Hans Lemmers van Erasmus Uitvaart, een waardig en stijlvolle uitvaart.

Hans bedankt, je bent meer dan alleen een uitvaartbegeleider.
Jan Sweben
Kort voordat mijn moeder zou overlijden, ging ik online op zoek naar een uitvaartverzorger. Eigenlijk stuitte ik vrijwel direct op Erasmus Uitvaart. Als je bovenaan in Google staat, werkt dat zo.

Wat mij direct aansprak was de slogan "een uitvaartverzorger met een Rotterdams accent." Mijn moeder was 'n rasechte Rotterdamse, dus bingo. Niet verder gezocht. Gebeld en vanaf het eerste contact met Hans voelde het okay. Eigenlijk is in alle andere recensies al gezegd wat ik ook heb ervaren. Maar vooruit, toch ook van mij een welverdiende lofzang.

Hans is: 'n echte pro in zijn vak. "Walk your talk" gaat bij hem echt op. Hij maakt rustig en overtuigend duidelijk waar hij voor staat zonder ook maar een moment te pushen. Vervolgens maakt hij gedurende het gehele begeleidingstraject waar wat hij zegt.

Lang verhaal kort: een geweldige vakman! Wij kijken als nabestaanden allen met dankbaarheid en voldoening terug aan de persoon Hans en de geweldige goede rol die hij heeft vervuld. Ik zal hem zeker altijd en overal aanbevelen!
Ineke den Outer
Zowel in oktober 2012 als in januari 2014 heeft Hans Lemmers de begrafenissen van mijn ouders begeleid. Ik kan niet anders zeggen... dat dit ondanks veel verdriet... geweldig was... en is (herinnering/verwerking).

De rust, ondersteuning, begeleiding, betrokkenheid van Hans was overweldigend. Alles was mogelijk en ondanks het hierboven genoemde... werden beide begrafenissen ieder afzonderlijk heel persoonlijk en heb ik dat tevens gelijk ervaren als een verwerking. Nu is het en goed gevoel en mooie herinnering.

Ik kan dan ook volmondig zeggen... twijfel geen moment... Bedankt Hans Lemmers. Lieve groet, Ineke
Dimphina Capitein
Hans heeft ons bijgestaan na het overlijden van onze moeder. Mijn moeder kende Hans ook en had aangegeven dat ze wilde dat hij de uitvaart zou verzorgen.

Hans heeft het prachtig gedaan, maakt het verdriet op deze manier wat dragelijker voor ons. M'n moeder hield van fresia's, deze bloem was niet te krijgen, maar Hans verwerkt dit dan toch weer in PowerPoint-presentatie. Ook de dienst leidde hij perfect. Voor ons was het een waardig afscheid.
Riet van Leeuwen
Op 15 oktober 2013 is mijn man overleden en de totale verzorging werd begeleid door Hans Lemmers die tot zeer volle tevredenheid de uitvaart heeft verzorgd.

Iedereen die een zeer goed verzorgde uitvaart op prijs stelt, kunnen wij aanbevelen Hans Lemmers in te schakelen.
Direct Hulp
24 uur dag en nacht bereikbaar