010 - 220 5087 info@erasmusuitvaart.nl
ervaringen

Bent u tevreden over mijn werkwijze en begeleiding? Deel gerust uw ervaring.

Laat hier uw reactie achter

 
 
 
 
 
Alle weergegeven velden dienen ingevuld te worden. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Het kan zijn dat uw bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om reacties te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
390 berichten.
Helma van Dijk
Hans is iemand die precies aanvoelt wat er nodig is in een tijd waarin soms moeilijke beslissingen moeten worden genomen. Hij doet dat op een efficiënte maar ook warme manier. Altijd bereikbaar als er toch weer een vraag opkomt. Hans wijst je ook op zaken waar je zelf in eerste instantie niet aan had gedacht en voelt haarfijn aan wat belangrijk is. Hans heeft ons ook gewezen op diverse locaties voor de bijeenkomst na de uitvaart. Wij waren heel blij met Hans en bevelen hem van harte aan !
Rianne Willebrands-Huijs
Mijn moeder wist direct wie ze moest bellen toen mijn vader overleed, namelijk Hans! (Hij had onder andere ook de uitvaart van mijn oma begeleid.)

Vol warmte en met een vertrouwd gevoel heeft hij ons geholpen een passend afscheid samen te stellen. Dit werd een informeel samenzijn op het eigen land van mijn ouders. Iedereen heeft er vol lof over gesproken. Zo bijzonder, zo uniek en zo ontzettend passend bij mijn vader.

Hans; ook namens mijn moeder heel erg bedankt!
Carla
Dag Hans,

Het spreekt in jouw voordeel dat wij allemaal, ons gezin, met een goed en warm gevoel terugkijken op de uitvaart/crematie. Ondanks ons grote verdriet.

We hebben dankbaar gebruik mogen maken van jouw deskundige begeleiding vanaf het begin tot einde.

Alle lof voor jouw en je vrouw, dank je wel!

Carla
Sasja Luijk
Beste Hans,

Heel erg bedankt voor het begeleiden bij het overlijden van onze moeder.

Het is zo prettig met je samenwerken. Je was voorafgaand aan het overlijden al bereikbaar en heb je alles goed toegelicht en uitgelegd. Je kunt de sfeer goed inschatten en ook de wensen voor ons als achterblijvende familie.

Persoonlijk, flexibel, rustig, vriendelijk en met een goed luisterend oor. Je bent zeer snel en correct in je communicatie en je ideeën.

In besloten kring was een nieuwe ervaring voor mij en het was zo ontzettend fijn en zo goed geregeld die middag. Het heeft ons allemaal zo'n goed gevoel gegeven.

Heel erg bedankt!

Sasja
Monique en Ronald van Buren
Beste Hans,

11 jaar geleden verzorgde je het afscheid van mijn vader. Mijn moeder was toen zo blij met je dat ze altijd heeft gezegd dat ze jou ook wilde voor haar eigen uitvaart. Toen het besluit viel dat het genoeg was geweest voor haar, vroeg ze mij of ik jou al gebeld had. En ja, dat had ik.

En wat was het weer prettig samenwerken. Professioneel, goed inschattend wat bij ons zou passen, vriendelijk, rustig en persoonlijk. En altijd bereikbaar en duidelijk in de communicatie.

Ook de dienst zelf leid je op een heel natuurlijke manier alsof je een goede vriend bent met een professionele insteek.
.
Dank je wel dat we - mede door jou - kunnen terugkijken op een mooi en troostend afscheid.

Hartelijke groet,

Ronald en Monique van Buren
Lijdie Bezemer-van der Gaag
Beste Hans,

We willen je als familie bedanken voor de begeleiding bij de bijeenkomst van mijn man Willem Bezemer.

Alles was prima geregeld en precies hoe wij het in gedachten hadden. Op een waardige en prettige wijze hebben wij een bewogen week kunnen afsluiten en denken er met een goed gevoel aan terug.

Bedankt!

Familie Bezemer
Esther de Vries
Beste Hans,

Beste man op de juiste plek!
Fijn dat je geen kraai bent en een familie gevoel weet over te brengen.
Kijk eens wat vaker in de spiegel van de kapper 😉.
Als het kon zou ik je boeken voor mijn eigen uitvaart.

Ook dank aan je vrouw. Jullie hebben er samen voor gezorgd dat het een "Thea uitvaart" was en daarvoor ben ik jullie uitzonderlijk dankbaar!

Vriendelijke groeten vanuit Guatemala.✨
Charlot Luijten
Beste Hans,

Wij zijn meer dan tevreden over de steun en begeleiding bij de uitvaart van mijn 'broer' Hans. Alles is prima geregeld en ik kon je altijd bellen met vragen. Mijn 'broer' zou ook tevreden zijn weet ik zeker. Ik houd er een goed gevoel over.

Nogmaals bedankt voor je inzet!

Groeten,
Charlot
Johan van Driel
een en al lof!
Rolf Groeneweg
Beste Hans,

Wij hebben de uitvaart als zeer fijn ervaren. Jij hebt alles naar onze tevredenheid laten verlopen. We kijken terug op een vredige en fijne uitvaart en zijn jou daar heel dankbaar voor!

Nogmaals, 1000 x bedankt
Otto van der Meer
Beste Hans en Angelique,

Hierbij wil ik onze dank uitspreken voor de fijne wijze waarop jullie de afgelopen vijf maanden (helaas) twee uitvaarten voor ons verzorgd hebben. Beide in geheel eigen vorm, maar precies door jullie aan de wens voldaan.

Met vriendelijke groeten,

Otto en Paul
Frans en Karin van der Woldt
Beste Hans,

Toen Peter overleed vonden wij in zijn stukken op nummer 1: Hans bellen! Dat hebben we dan ook gedaan. Je stond direct voor ons klaar. Ook alle dagen daarna tot aan de uitvaart was je dagelijks aanwezig en konden we met al onze vragen bij jou terecht. Daar waren wij erg blij mee.

Samen met Lieven heb je gezorgd voor een onvergetelijke uitvaart, geheel naar Peters wens. Hier zijn we je zeer dankbaar voor.

Hartelijke groet,
Frans en Karin
Fam. Roos
Beste Hans en Angelique,

Dankbaar voor hoe mooi en fijn de uitvaart van onze lieve man en paps is verlopen.

Met jullie steun hebben wij de dienst zelf kunnen leiden. Jullie waren er wel, maar een soort van onzichtbaar ;-).

Aan alle tips hadden jullie gedacht in de dagen er naartoe. Hierdoor verliep alles op rolletjes en naar ons aller wens.

Nogmaals dank !
Francisca Henneman
Beste Hans en Angelique,

Ongeveer 8 jaar geleden heb je de uitvaart van mijn moeder verzorgd. Sindsdien is jouw telefoonnummer in mijn eigen map.

Nu heb je de uitvaart van mijn vriend verzorgd. Een totaal andere situatie. Maar met respect en zorg voor ieders wensen is het ook deze keer een waardig afscheid geweest.

Jouw telefoonnummer blijft in mijn eigen map.

Dank jullie wel!
Francisca
Nicole van der Werff
Beste Hans,

Ik heb je in de laatste 13 maanden twee keer moeten bellen. Twee totaal verschillende omstandigheden, jouw steun onveranderd geweldig.

Jouw suggestie voor Het Kasteel van Sparta voor het afscheid van mijn broer paste perfect. Het was grootst en klopte helemaal. Je hebt veel meer dan noodzakelijk gedaan om alles te regelen en te verzorgen.

Niet in de laatste plaats mij begeleiden, dingen te regelen terwijl ik volledig in shock was. Dit afscheid heeft niet alleen mijn moeder en mij zoveel troost gegeven, maar ook de familie en vele vrienden.

Het afscheid van mijn moeder was juist weer heel eenvoudig, prachtig, zoals bij haar paste. En ook dit geeft mij weer troost.

Hans, Angelique, familie en team, bedankt voor alles!

Nicole
Ria
Beste Hans

Onze dank voor de fantastische wijze hoe jij en je team de uitvaart tot iets bijzonders hebt gemaakt.

Vanaf het eerste moment dat wij met jou kennis maakten heb jij ons een heel warm en deskundig gevoel gegeven. Je hebt ons zeer vakkundig en betrokken begeleid met alle voorbereidingen.

Het afscheid van Marc was bijzonder mooi en heel indrukwekkend. Ook de viideo-impressie geeft een prachtige weergave hiervan.

Wij hebben veel complimenten mogen ontvangen van familie en vrienden.

Wij gaan deze dag koesteren als een hele mooie herinnering.

Nogmaals Hans, onze grote dank voor alles!

Ria en de kinderen
Jeannette
Erasmus Uitvaart is een hele professionele uitvaart-organisatie o.l.v. Hans Lemmers.

Hans is fijn mens die rust brengt in een hectische verdrietige tijd. Hij neemt in goed overleg de organisatie over om te komen tot een passend afscheid.

Flexibel, kundig, duidelijk en maakt gebruik van zijn lange ervaring. Dat voel je. Altijd bereikbaar met persoonlijke oprechte aandacht.

Wij hebben nu voor een derde maal Erasmus Uitvaart naar volle tevredenheid ingeschakeld: een aanrader in moeilijke tijden !

Hans, super bedankt voor jouw fijne begeleiding.
Jeannette & Ad
Josefien Werdekker
Beste Hans,

Dank voor je hulp bij het overlijden van onze zus Kate. Een mooi en rustig gesprek ter voorbereiding van de uitvaart heeft iedereen geholpen. Het heeft het ongemak op dat moment weggehaald en we hebben hierdoor ons kunnen focussen op een mooi, en eenvoudig afscheid conform de wens van onze zus.

Midden in de nacht bereikbaar zijn en het bieden van een stukje nazorg, het is voor ons niet vanzelfsprekend, maar is enorm gewaardeerd.

Onze dank namens de hele familie voor je zorgvuldigheid en aandacht. Heel mooi meegedacht met een oplossing door het opnemen van een mooie video voor familie in het buitenland. Was passend en mooi, ook de muziek erbij.

We kijken hierdoor terug op een mooi afscheid, Dank je wel!
Sander Bonnet
Het voorbereidende gesprek dat jij met mijn vrouw Anouk en mij hebt gevoerd nog voor haar overlijden bracht direct rust. Hierover hoefden wij ons geen zorgen te maken; 'dit komt goed, Hans regelt het allemaal precies zoals Noukie het wil.' Je hebt ons daarmee al zoveel gegeven voordat het moeilijkste moment überhaupt nog moest komen.

Vanaf haar overlijden heb jij mij en de kinderen begeleid in het voorbereiden van en op de uitvaart en heb je er, samen met Angelique, een schitterende en respectvolle uitvaart van gemaakt welke precies verliep zoals die ene vrijdagmiddag aan Nouk haar bed met z'n drieën was besproken.

Met al het bovengeschetste ben je een enorme steun voor mij en de kinderen geweest kort na het overlijden, maar heb je daarmee tegelijk gezorgd voor een heel belangrijk aandeel in de uiteindelijke rouwverwerking.

Nogmaals mijn grote dank namens mij en de kinderen voor datgene dat je voor Noukie en ons hebt gedaan.
Hilde
Als je deze moeilijke weg met iemand mag delen is Hans zo'n enorme steun.

Hij kan zich zeer goed inleven en heeft ons daardoor een mooi afscheid gegeven waar wij enorm dankbaar voor zijn.

De juiste mens op de juiste plek!

Dankjewel Hans
Martin Vanca
De stille kracht

Hans creëerde rust en zekerheid op onze meest kwetsbare momenten. Met zijn sensitieve benadering wist hij ons te raken. Onze wensen wist hij feilloos te vertalen naar een mooie kleine intieme bijeenkomst op een locatie waar we volkomen privé met Tineke samen konden zijn.

Zijn gehele begeleiding voelde vertrouwd, bijna vriendschappelijk. Gefocust maar ook ongedwongen wist hij ons zodanig bij het afscheid van Tineke te betrekken dat we naast ons immens verdriet toch in staat waren alles bewust mee te maken.

Hans was er op de momenten dat we hem nodig hadden. Zijn betrokken en pro actieve houding maakte dat wij veel los konden laten en dit was ongelofelijk fijn in deze zware en moeilijke week.

Martin Vanca, kinderen en kleinkinderen
Roel
Beste Hans,

Mede namens Mirjam en haar gezin wil ik je hartelijk bedanken voor de fantastische wijze waarop jij (en je vrouw) het afscheid van Anneke hebben begeleid.

Onze eerste kennismaking met jou gaf ons direct al een heel goed gevoel en het volste vertrouwen. De rustige manier waarop jij ons hebt bijgestaan en geadviseerd om de juiste keuzes te maken was voor ons een enorme geruststelling.

Alles was door jou tot in de puntjes en naar onze wensen geregeld, zodat wij terug kunnen kijken op een heel mooi en waardig afscheid.
Nogmaals onze dank daarvoor.

In voorkomende gevallen zullen wij jouw dienstverlening zeker aanbevelen.

Hartelijke groet,
Roel
Maarten & Joost van de Braak
Beste Hans,

Wij zijn jou, je partner en team zeer dankbaar voor alle begeleiding en zorg na het overlijden van onze vader.

Je werkwijze is zeer prettig: rustig, steeds goed bereikbaar, zorgvuldig en duidelijk in de planning, je gaf prima advies maar liet ons tegelijkertijd vrij in onze keuzes.

Daardoor vormde zich een natuurlijk proces in voorbereiding naar een mooi en intiem samenzijn en afscheid.

Vooral de locatie Witte Kapel bij Hofwijk was hierbij een schot in de roos en uitstekende keuze.

Het goede gevoel over het afscheid helpt ons in de rouwverwerking. We kijken terug op een bijzondere laatste herinnering en we kunnen Erasmus Uitvaart van harte aanbevelen !
Willeke
Beste Hans,

We willen je mede namens onze moeder laten weten, dat de periode naar - en de dag van - de uitvaart van onze vader onvergetelijk zijn geweest, mede dankzij jou.

Je rust, subtiele hints en sturing, begeleiding, authentieke woorden bij de dienst en regie zijn uitmuntend geweest. Alles klopte. Er waren gasten die vroegen of je ook familie was. Dat zegt alles.

Nogmaals bedankt!

Eric en Willeke
Petra de Jong
Uit een eerdere ervaring wisten wij het zeker, Hans moet onze uitvaarten verzorgen.

Helaas was dit eerder dan verwacht. Onlangs is mijn man overleden. Vanaf de dag van overlijden tot na de begrafenis heeft Hans alles (samen met mij, omdat wij geen kinderen hebben) perfect en naar volle tevredenheid geregeld.

Familie en vrienden waren onder de indruk en velen wilden Hans zijn adres. Een reactie van één van de aanwezigen; We hebben er geen woorden voor, zo mooi, nog niet eerder zoiets gezien.

De door Hans gemaakte video impressie van het afscheid is een mooi aandenken aan mijn man, ik bewaar hem goed.

Hans, ik heb je al bedankt, maar via deze weg nogmaals!
Je was mijn rots in de branding!

Petra de Jong
An van Ginkel
Beste Hans,

Mijn zus Lia heeft mij gevraagd contact met jou op te nemen als zij zou overlijden. Ik heb dit natuurlijk gedaan, toen het zover was.

En wij, mijn neef en ik, hebben heel veel steun gehad van jou in de begeleiding en zorg in deze moeilijke periode.

Het was een mooi en gepast afscheid, waar ik met veel voldoening op kan terug kijken. Je was aanwezig, maar ook weer niet. Dit is zelfs mijn familie en vrienden opgevallen. Ik zal Erasmus Uitvaart dan ook zeker aanbevelen.

Hartelijk dank voor alle zorg en bijstand!

Wim van der Vet - Anneke van Ginkel
Johan Diederik
Toen mijn moeder vrij plotseling sterker achteruit ging en zou gaan overlijden heb ik meteen Hans gebeld. Ik wilde namelijk per se hebben dat hij de uitvaart zou gaan begeleiden. Wij kenden Hans van de uitvaart van mijn schoonmoeder. Hier had schoonvader, Hans gevraagd.

Omdat ik zo onder de indruk was van de manier waarop Hans mensen weet gerust te stellen en zaken op een heel vertrouwde en kundige manier regelt, dacht ik meteen aan hem en kon mijn zus en broer dan ook overtuigen dat hij als geen ander, de uitvaart zou kunnen begeleiden.

Hans is "echt", geen toneelspeler, zoals je wel regelmatig bij begrafenisondernemers ziet en ik ben er al aardig wat tegengekomen in mijn leven.

Mijn vrouw en ik, maar ook onze hele (grote) directe familie waren wederom heel erg tevreden met Hans' menselijke en welgemeende aanpak van zoiets intiems als het afscheid van een dierbare.

Erasmus Uitvaart houd ik nu zeker in mijn favorieten in mijn "contactenlijst"!

Nogmaals dank, Hans, namens ons allen. met hartelijke groet,
Johan Diederik
Thony de Koning
Beste Hans,

We willen je van harte bedanken voor de waardevolle begeleiding die je hebt geboden voor en tijdens de uitvaart van Hanny.

In alle hectiek en verdriet wist jij een kalme en geruststellende aanwezigheid te zijn.

Je nam de tijd, hield met iedereen rekening.

Jouw zorgvuldige aandacht voor onze behoeften, op het juiste moment stellen van de juiste vragen en waardevolle advies, afgestemd op onze wensen, maakten de voorbereiding van de uitvaart een behapbaar en overzichtelijk proces. Stap voor stap leidde je ons door deze moeilijke tijd, resulterend in een prachtig geheel.

Met jouw hulp hebben we een schitterend en waardig afscheid kunnen regelen dat perfect aansloot bij Hanny en haar herinnering.

Nogmaals, hartelijk dank.

Met vriendelijke groet,

Thony en familie.
Wil Onder de Linden
Beste Hans,

Hartelijk dank voor de fantastische, rustige en vooral respectvolle verzorging en begeleiding na het overlijden van mijn man.

Zijn laatste wens: “Uitvaart op het water”
was geweldig verzorgd en is prachtig om op terug te kijken.

Wil Onder de Linden
monique verdoorn
Beste Hans,

Bedankt voor de goede en fijne begeleiding van de crematie van mijn vader. Via een vriendin kreeg ik jouw naam door en heb je gelijk een mailtje gestuurd. Binnen 10 minuten belde je me al.

Je bent een zeer warm en rustgevend persoon, geeft goed advies en hebt het allemaal zeer goed geregeld, het was een heel mooi afscheid.

Je kwam bij ons thuis en ging lekker op je gemak zitten, luisterde naar ons, stelde vragen en was echt betrokken. Het was vertrouwd. We kijken er met grote tevredenheid op terug.

Ook namens mijn moeder en broer onze hartelijke dank voor alles!

Groetjes Monique
Kees en Marja van Duijvenbode
Beste Hans,

Marja en ik willen je nogmaals hartelijk danken voor de geweldige manier waarop jij de uitvaart van onze (schoon)moeder hebt begeleid.

De perfecte combinatie van professionalliteit en pragmatische aanpak met je warme gevoel voor inleven en meeleven heeft ons aangenaam verrast.

Jij hebt op een perfecte manier manier onze wensen en onze voorbereiding, samen met jouw ervaring, tot een waardig afscheid gesmeed.

Nogmaals hartelijk dank daarvoor!
Robert Woutersen
Beste Hans,

Hartelijk dank voor de warme, maar ook de professionele wijze waarop je het uitvaartproces rond het overlijden hebt opgepakt en tot een goed einde hebt gebracht.

Ondanks de rommelige omstandigheden als gevolg van vakanties heb je de organisatie vlekkeloos uitgevoerd.

Je was er waar nodig, ook op de dag zelf. Niet meer en niet minder. Fantastisch gedaan! Nogmaals dank!
Sjoerd
Ik kan alle positieve ervaringen volledig onderschrijven. Bedankt Hans, voor je betrouwbare, zorgvuldige en persoonlijke begeleiding!

Je was al in een vroeg stadium betrokken bij het plannen van de uitvaart. Jouw meedenken was erg behulpzaam, niet in de laatste plaats bij het vinden van de begraafplaats die het best bij mijn moeder past.

Op de dag van overlijden (een zaterdag) was je onmiddellijk bereikbaar en ook in de dagen daarna hebben we onzettend veel gehad aan je kenmerkende sensibiliteit en geduld. Je interpreteert jouw eigen rol op een uiterst discrete doch robuste manier en biedt zo de perfecte ondersteuning!
Yvonne, Jacqueline en Debora
Beste Hans,

Op zaterdagochtend 20 mei appte ik je met de vraag of je - mocht mijn moeder komen te overlijden - of je ons dan wilde helpen bij de uitvaart, niet wetende dat dit 3 uur later al de realiteit zou zijn, stond jij gelijk na mijn telefoontje al klaar voor ons, niets was je teveel, 2 zussen in Nederland en nog 1 in Spanje en toch voelde je precies aan wat wij in ons hoofd hadden zitten, de kaart, de rust die je met je meebracht, je nam onze wensen serieus en stuurde ons bij waar nodig.

Je leidde de uitvaart zonder dat ook maar iemand merkte dat je een buitenstaander was, je was 1 van en met de familie. Je was altijd bereikbaar, niets was je te gek en je bood altijd een luisterend oor.

Wij als familie kunnen niets anders doen dan onze waardering en vele dank uitspreken voor jou en ook voor je vrouw Angelique voor het bijstaan in deze moeilijke periode en de hulp bij de laatste reis van onze moeder, schoonmoeder, oma en overgrootoma.

Heel veel dank namens: Yvonne, Jacqueline en Debora en de rest van de familie
An Duijm
Lieve Hans,

In de berichten in je gastenboek lees ik vaak de volgende woorden: vertrouwen, betrokken, luisterend, in- en aanvoelend, rustgevend, professioneel, respectvol, altijd bereikbaar, zorgzaam, ondersteunend.

Dat zijn precies te woorden waar mijn familie en ik ook aan denken als wij terugkijken op de wijze waarop jij met ons de begrafenis hebt geregeld.

De manier waarop jij je beroep uitvoert is gewoon uitzonderlijk.

Mede namens mijn familie, veel dank daarvoor!

An
Alcuin Schulten
Alle ervaringen die ik over Hans lees zijn heel herkenbaar en hier kan ik mij alleen maar bij aansluiten.

Hans heeft de gave precies de situatie fijn aan te voelen zodat er gelijk al vertrouwen is dat de uitvaart goed zal verlopen.

Dank voor jouw hulp!

Alcuin
Lidija Gubez
Beste Hans,

Alsof het zo had moeten zijn dat ik op de dag dat mijn lieve vader stierf jouw nummer kreeg van een collega.

Alles klopte, jouw luisterend oor en alle hulp en jouw ervaring hebben dit afscheid voor ons compleet gemaakt. Het was zoals mijn vader het voor ogen had met een "touch" van ons.

Uit de grond van ons hart willen wij je bedanken voor alle steun, hulp en begeleiding.

Er zijn maar weinig mensen bij wie hun werk echt past. Dit is voor jou echt een roeping en geen werk.

Veel liefs,
Radika, Kreso en Lidija
miriam roelofs van der mijn
Beste Hans en Angelique,

Het was een rustgevende gedachte dat er iemand was die op de achtergrond zorgde dat alles goed verliep. Het was bijzonder dat je Theo o.a. als begrafeniskoster hebt gekend.

Ook mijn dochter en schoondochter vonden het fijn dat jullie ons hebben begeleid tijdens deze moeilijke dagen.
Karin
Beste Hans,

Dank voor je inzet en betrokkenheid, wij voelden ons gehoord. Wij konden met een gerust hart aan jou de regie geven bij het afscheid van mijn man en onze vader. Wij kijken er met tevredenheid op terug.

Met warme groet,
Karin, Ruben en Hannah
Marina van der Hoop
Beste Hans,

Dankzij diverse aanbevelingen uit mijn omgeving stond jij al
jaren in mijn adressenboekje. En toen enkele weken geleden
mijn lieve man overleed was het contact zo gemaakt..

De aanbevelingen waren niet overdreven, je professionaliteit, met als belangrijk onderdeel je bereikbaarheid, je warmte en je zorgvuldigheid hebben gemaakt dat ik met een bijzonder gevoel terugkijk op de dagen waarin je ons hebt begeleid met een prachtig afscheid tot slot.

En dat ik nog steeds een beroep op je kan doen als het nodig is stel ik zeer op prijs.

Heel veel dank voor alles,

Marina
Rob van Es
Beste Hans,

Bedankt voor het organiseren en regelen van de crematie van mijn moeder. Ondanks dat er weinig wensen bekend waren van mijn moeder kunnen we terugkijken op een mooie en persoonlijke uitvaart. Jij hebt dit goed geïnventariseerd en uitgevoerd.

Ook op de dag van de uitvaart heb je alles goed geregeld en duidelijk gecommuniceerd naar gasten en familie.
Jenny en familie
Beste Hans,

Wat een steun en toeverlaat in moeilijke tijden ben jij voor ons geweest na het overlijden van onze moeder, schoonmoeder en oma.

Manoeuvreren tussen verschillende meningen en uiteindelijk een mooie uitvaart verzorgd waar eenieder zich in kon vinden en uiteindelijk met warmte op terug kon kijken.

Altijd bereid om advies te geven of mee te denken. Op de dag van de begrafenis zelf volledig vertrouwen en de regie uit handen kunnen geven omdat we wisten dat het goed kwam. En het kwam goed en was mooi!

Groetjes,
Jenny
Joost de Schepper
Beste Hans,

Je hebt de uitvaart van mijn broer erg goed begeleid, je interpreteerde prima wat de wensen waren. Je ondersteuning was geweldig!

Joost
Marianne Van der Vliet
Beste Hans en Angelique,

Wij willen jullie bedanken voor het verzorgen van de kleinschalige uitvaart van onze vader in de Witte Kapel van Hofwijk.

Hans, jij hebt tijdens het eerste gesprek goed ingeschat wat de wensen waren en hierop tijdens het gehele begeleidingsproces ingespeeld.

Nogmaals dank voor de persoonlijke samenwerking!

Jasper, Jeroen, Tine en Marianne van der Vliet
Familie van der Beek
Beste Hans,

Vanaf de nacht dat onze moeder/schoonmoeder/oma overleed heb je ons bijgestaan met alle praktische zaken. Dit deed je op een warme en liefdevolle manier. Bij alles begeleidde je ons met daarbij ook een tip of aanvulling.

Het afscheid op vrijdag was prachtig. Mooie foto’s op de muziek die zij mooi vond werden getoond bij de dienst. Vanuit het rouwboeket werd er door Angelique een bosje bloemen gemaakt voor onze dochter van vijf. Ook aan haar werd gedacht.

Jouw rustige manier van uitleggen heeft ons geholpen om alle dingen die geregeld moesten worden, op een prettige manier hebben kunnen doen.

Je rust, je betrokkenheid en het feit dat je 24 uur per dag voor ons klaarstond, maakt ons dankbaar.

Bedankt!

Groet, Johan en Esther
Marja van der Veer
Beste Hans,

Dank voor de fijne begeleiding bij de crematie van mijn vader.
Je denkt heel fijn mee, komt met goede suggesties, maar je dringt je niet op. Je werkt snel en zorgvuldig, je behoudt het overzicht en hebt ons prima begeleidt door heel het proces.

Dank!
Marja
Marcel en Marion
Beste Hans,

Dankjewel voor alles wat je voor ons betekend hebt. De uitvaart van onze oom was zo bijzonder en heel mooi.

Wat wij ook erg fijn vonden was dat je meedacht en met mooie/goede ideeën kwam. Niks was jullie teveel, jullie zijn echte toppers!

Marcel en Marion
René & Romy Sluijter
Beste Hans,

Enorme dank voor je betrokkenheid, hulp en inzet bij de begeleiding en uitvaart van onze vrouw en moeder. Heel fijn hoe je Romy bij het hele proces nauw betrokken hebt.

Het was, ondanks het verdriet, een prachtige begrafenis.

Nogmaals dank,
René & Romy Sluijter
Kim Priestman
Beste Hans,

Dankjewel voor de respectvolle manier waarop je ons hebt begeleid tijdens de laatste reis van onze moeder. Vanaf het moment van kennismaking is het heel snel gegaan. Dezelfde avond zagen we elkaar weer.

Vanaf dat moment heb je ons zo goed begeleid en de tijd genomen om alles goed uit te leggen. We hebben mede dankzij jou waardig afscheid van onze moeder kunnen nemen.

Onze dank is groot!
Kim Priestman
Peter Ruysbroek
Beste Hans,

Als neef van mijn tante heb ik, namens de familie, samen met jou haar uitvaart geregeld.

In een kwetsbare periode van verdriet was geen vraag of verzoek teveel.
Op de meest ongebruikelijke tijdstippen, kreeg ik direct een snelle reactie. Je bent in zo'n situatie van grote waarde en belangrijke steun.

Heel veel dank Hans en Angelique voor alles!
Peter Ruysbroek
A van der Heijden
Beste Hans,

De begeleiding en zorg was in goede handen en het heeft mij en mijn broer in ieder geval geholpen om alleen bezig te zijn geweest met het rouwproces én het verlies van onze moeder.

We hebben waardig afscheid kunnen nemen in de geest van mijn moeder. Zo heeft zij het gewild én wellicht gevoeld, met de meest dierbaren om haar heen.

Nogmaals dank daarvoor!
Ad
Th. van Horne - van Bergen
De uitvaart en het afscheid van Jan...
We hebben alle zorg en betrokkenheid zeer gewaardeerd...
We hebben ons vertrouwd gevoeld...
Dank je wel!

Thea & Marileen
Peter Ruysbroek
Beste Hans,

Wat een bijzondere uitvaart heb je geregeld voor het echtpaar Kromme.
Binnen 1 week overleden zij en de wens was om samen begraven te worden.

Door goede communicatie en afstemming heb je deze wens kunnen laten uitkomen. In kleine kring en op een geschikte locatie hebben we met elkaar afscheid kunnen nemen.

Mooi om te zien dat de kisten naast elkaar stonden in de rouwauto. Op de begraafplaats stonden dragers klaar om de kisten naar het graf te brengen.

Het was een bijzondere, plechtige en mooie uitvaart.

Deze mensen en de uitvaart zal ik mij altijd blijven herinneren.
Hartelijk dank voor al je goede zorgen!

Peter Ruysbroek
RegisterExecuteur
Cas Pijpers
Beste Hans en Angelique,

Bijzonder bedankt voor jullie aanpak, goede zorgen en professionele maar ook menselijke betrokkenheid in de begeleiding en uitvoering van de uitvaart van mijn vrouw Sylvia.

Ook mijn zoons Leon en Arthur hebben bevestigd dat we geen betere keus hebben kunnen maken dan die voor jullie.

Lof en erkentelijkheid!

We gaan elkaar weer treffen. In goede en slechte tijden, Cas
Richard Volwerk
Beste Hans,

Mede namens mijn dochter Ilana, willen wij jou ontzettend bedanken voor de begeleiding van de uitvaart van mijn vrouw, Yvonne.

Jouw deskundigheid en vastberadenheid om de uitvaart tot een mooi afscheid te maken heeft ons diep geraakt.

Wij willen dan ook nogmaals onze dankbaarheid tonen door dit bericht.
Richard en Ilana
Pauliena
Beste Hans,

Bedankt voor alles, we zijn super dankbaar met je hulp bij de crematie van oma. Alles ging zo vanzelf en niks is teveel voor je. Zoals je weet een familie met weinig woorden.

Groetjes,
Familie Vingerhoets
Anthony Priestman
Na het overlijden van onze moeder stond jij daar. Als een rots in de branding heb je ons naar het afscheid toegeleid. De snelheid, professionaliteit en helderheid waarmee jij ons begeleiding hebt gegeven is ongekend.

Wij willen jou en je team via deze weg nogmaals bedanken. Zonder twijfel heb je ervoor gezorgd dat wij op de best mogelijke wijze afscheid hebben mogen nemen van onze moeder.

Voor dat zijn wij jou erkentelijk. En is onze dankbaarheid niet echt in woorden uit te drukken...
Anja Landman
Beste Hans en Angelique,

Wij willen jullie bedanken voor de goede zorg bij de uitvaart van Marcel.
We hebben elkaar vaak gesproken, ook toen Marcel nog in leven was. Je zat op zijn bed om de rouwkaart te bespreken, hij waardeerde je enorm. Hij wilde meedenken en dat is gelukt.

Je maakte het mogelijk dat Marcel zijn laatste groet kon brengen bij de NS. Iets wat onvergetelijk is. Jouw kracht is je rust, betrokkenheid en dat er voor alles een oplossing is. Hans, nogmaals dank, jij maakte een zware dag dragelijker.

Anja, Kimberley en Curtwin
Jannie Erwich
Beste Hans,

We hebben elkaar teveel gezien de laatste tijd. In zeer korte tijd zijn zowel mijn vader als mijn moeder overleden.

Ondanks het verdriet, was het een verademing voor ons om jou als "event"-manager in te kunnen zetten. Want dat ben je echt! Het heeft het leed enorm verzacht hoe jij op jouw eigen unieke wijze alles tot in de puntjes geregeld had.

Ik hoop dat het zakelijke contact nu een tijd wegblijft, maar wil je nogmaals zeggen: Dank!
Jeroen van Schie
Hallo Hans,

De uitvaart van mijn vrouw Paula was mede door jou en je team een geweldige ervaring. We hebben het samen helemaal in de geest van haar kunnen doen.

Je flexibiliteit, je bereikbaarheid en je insteek om tot oplossingen te komen was fantastisch. Ook 'buiten het boekje denken en werken' vond ik geweldig!

Ik denk dat zij en zeker ik je ontzettend dankbaar zijn voor deze mooie, memorabele samenwerking!!!
Irma & Lody Heijnen
In een voorgesprek, toen onze (schoon)moeder nog ziek was, heb jij (Hans) ons op een professionele en invoelende manier begeleid naar het onvermijdelijke afscheid.

Jouw begeleiding na het overlijden en tijdens de ceremonie hebben wij als heel plezierig en persoonlijk ervaren. Met jouw aanwijzingen en ideeën hebben wij de uitvaart als respectvol en heel fijn ervaren. We kijken terug op een mooi afscheid, dankzij Erasmus Uitvaart!
C.J. Noordzij
Tot onze volle tevredenheid is de uitvaart van onze (schoon)moeder verlopen. Hans Lemmers zorgt voor vakmanschap, is secuur, denkt mee en heeft een vriendelijke en persoonlijke benadering.
EM Meuldijk
Bij toeval bezochten wij 2x een uitvaart, verzorgd door Erasmus Uitvaart. Zodoende Hans en zijn vrouw Angelique ook 2x meegemaakt. Ze zijn plezierig in de omgang, prettig en zorgzaam.

Beide afscheidsbijeenkomsten bleken vriendelijk en informeel georganiseerd. Met aandacht en toewijding, persoonlijk en zonder 'hautain' gedrag. Oftewel op zijn Rotterdams gezegd: we doen lekker gewoon!

Erasmus Uitvaart is een welkome verademing tussen andere, vooral in protocol denkende uitvaartbedrijven.
Anja Landman
Beste Hans en Angelique,

Wat kan het toch snel gaan. Ik belde voor informatie en een half uur later was mijn moeder overleden.

Dank je voor de steun, begeleiding en het meedenken over de wensen van de familie en mijn moeder, met betrekking tot de crematie. Mede daardoor heeft mijn moeder een mooie uitvaart gehad. Wij zijn blij met de steun die we van je hebben gekregen. Daardoor werd het verlies wat draaglijker.

Dank je wel!
Peter, Tonny en Cindy
Beste, maar vooral lieve Hans en Angelique,

Zoals vele voorgangers kunnen we jullie niet genoeg bedanken. Door bizarre omstandigheden hebben we met elkaar 3 weken lang een bijzondere reis gemaakt. En jullie weten inmiddels wat dat woord inhoud.

Tijdens deze reis stuurde of liet jij los daar waar nodig was. Je was onze steun en toeverlaat, onze gids maar ook ons rustpunt. Jullie stonden ieder moment klaar om de ander te helpen en weten precies het juiste advies te geven daar waar de situatie dat vraagt.

Jullie manier van omgaan met anderen is zo warm en vooral welkom in deze verdrietige periode. De recensies op diverse social media zeggen genoeg over hoe jullie zijn en werken. Jullie zijn niet alleen geweldige professionals, maar ook twee fantastische mensen.

Dank ..dank...dank, dank jullie wel!
Fija
Beste Hans,

Super hoe jij de uitvaart van mijn schoonmoeder verzorgd hebt. De communicatie verliep super. Je uitleg was helder en duidelijk, je nam de tijd om te luisteren.

Het voelde heel persoonlijk en niet alsof we een nummer waren bij een bedrijf. Heel erg bedankt en Angelique ook heel erg bedankt voor je hulp bij jeweetwel.

Groetjes van Fija en de rest van de familie
Mirjam van der Hoff
Beste Hans en Angelique,

Tijdens de laatste weken van mijn moeder kwam jij al voor een gesprek met haar. We kennen elkaar al jaren en mede daardoor was dit niet zwaar of beladen maar prettig, omdat ze zelf zo graag de regie in handen had. Dit kon ook en daardoor kon haar uitvaart geregeld worden zoals zij dat wenste.

Een informele, besloten uitvaart, en zo geschiede.

Dank voor de begeleiding
Bernadette en Bart Kuijpers
Hoewel het heengaan van onze (schoon)vader zich langzaam aankondigde, kwam zijn overlijden toch nog onverwacht.

In de droevige periode die volgde, voelde Hans prima aan waar we behoefte aan hadden. Zijn rustige en betrokken manier van werken, geeft je als familie het gevoel dat je je kunt concentreren op de hoofdzaken. Zodoende hebben we op een mooie manier afscheid kunnen nemen.
Charles Wolsing
Hans wij hebben elkaar een paar jaar geleden voor het eerst ontmoet i.v.m. het overlijden van mijn moeder. Je persoonlijke betrokkenheid, rust en uitstraling hebben toen een zeer positieve indruk achtergelaten. Dus met het overlijden van mijn partner was het voor mij vanzelfsprekend dat je ook zijn afscheid zou verzorgen.

Niets anders dan lof over de opvang vanuit het buitenland, de voorbereiding en begeleiding tot op de dag van de crematie. Je bent een aanwinst voor elke uitvaartbegeleiding.

Nogmaals bedankt Hans en natuurlijk ook Angelique!

Groet, Charles
Hella
Bijzonder hoe fijn Hans ons met zachte maar doortastende hand heeft meegenomen en begeleid om het afscheid van mijn moeder voor te bereiden en vorm te geven.

Ik kan hem van harte aanbevelen, het is heel prettig om met 1 persoon te communiceren over de uitvaart van een dierbare en Hans stond dag en nacht voor ons klaar.

Ook via deze weg, Bedankt!
Petra Voss
Half januari heeft Hans de uitvaart van mijn man geregeld. Ik ben erg tevreden hoe alles is gelopen.

In de voorbereiding was hij de rust zelve. Hij kwam met goede suggesties, reageerde snel en was in de follow up zeer betrouwbaar. De uitvaart zelf verliep soepel, ontspannen en geheel naar mijn wensen.

Hans is een zeer benaderbare en uiterst professionele uitvaartbegeleider.
H.geurdes
Beste Hans,

Namens Oets en naaste familieleden willen wij kennis geven van de zeer correcte afhandeling van het hele gebeuren.

Het voelde vanaf de eerste minuut van kennismaking heel vertrouwd en jouw voorzichtige uitleg aan Oets wat betreft het direct moeten sluiten van de kist kwam bij mij over als psychologisch vakmanschap.

Tijdens de plechtigheid heeft jouw inbreng het verdriet van Oets, dat hij geen afscheid kon nemen van zijn zoon toch een plaats kunnen geven.
Daarvoor namens allen hartelijk dank!
Marie-Claire Willemsen
Mijn moeder was bij het overlijden van mijn vader zeker van haar keus: Hans Lemmers wilde ze de uitvaart laten regelen.

En vanaf het eerste contact al straalde hij het rustige vertrouwen uit dat alles goed zou komen. Ik begreep direct waarom mijn moeder hem erbij wilde hebben! Hij heeft ons met alles snel, bekwaam, geduldig, en ook niet onbelangrijk in zo’n hectische week: met humor, geholpen. Het is allemaal uiterst plezierig verlopen. We hebben toen mijn vader overleden was nog een heel fijne week van afscheid nemen gehad, uitmondend in een prachtige viering.

Hans, heel erg bedankt voor de goede zorgen, ook namens mijn moeder, zus, zwager en man.

Hartelijke groet,
Marie-Claire Willemsen
Familie Hidding
Beste Hans en Angelique,

10 jaar geleden hebben wij jou mogen leren kennen, gedurende het regelen en begeleiden van de uitvaart van mijn vader, als een heel fijn mens die niet alleen vroeg naar ons, maar ook hoe de overledene was, als mens, wat was het voor een man.

Die betrokkenheid is juist zó belangrijk voor de nabestaanden, je nam overal de tijd voor en hielp destijds met zoveel en ja, we hebben toen een prachtige uitvaart voor pa mogen beleven.

Dan is het ook niet vreemd als je zo'n ongelooflijke positieve indruk achterlaat bij ons dat we jou ook vroegen voor de uitvaart van ma. En dat heb je ook geweldig, ja echt geweldig gedaan.

Je bent een fantastisch mens die tussen de regels ziet waar mensen in rouw, verdriet en zorgen, behoefte aan hebben. Prioriteit legt bij wat dan eerst nodig is en voor de rest konden wij voor alles bij jou terecht.

Ook ma heeft een waardige uitvaart gekregen. Ondanks de beperkingen heb jij een heel mooie uitvaart neergezet. Wij danken jou dan ook als familie. En als we iemand horen die een uitvaartverzorger nodig heeft zullen wij zeker deze mensen aanraden jou te bellen.

DANK je wel voor alles. Je bent een Baken.
Loes Gerbscheid
Beste Hans en Angelique,

Via Franka en Arthur, kwamen wij in contact met jullie om de uitvaart van mijn partner Ron Anker te laten regelen. Vanaf het eerste moment dat we elkaar ontmoeten voelde ik dat de klik er tussen ons al was.

Ik vind het het nog steeds heel erg fijn - en had er gelijk een fijn gevoel bij - dat ook ik mijn wensen kon uiten over de uitvaart, die Ron zelf al lang geleden duidelijk op papier had gezet over wat zijn specifieke wensen waren.

Jullie hebben dan ook zijn wensen en daarbij ook die van mij om het helemaal volgens zijn schema te laten verlopen, heel waardevol en met veel respect tot het allerlaatste moment zo heel liefdevol naar mij toe, uitgevoerd.

Ik ben heel erg ontroerd hoe jullie het zo goed hebben kunnen aanvoelen om zijn uitvaart zo mooi te laten verlopen die hij zo ongelooflijk verdiend heeft. Ook Ron zou er met heel veel trots en voldoening op hebben teruggekeken. Zijn wensen zijn helemaal precies zo uitgevoerd, zoals hij het graag gewild zou hebben.

Ik denk ook dat het jullie speciale gave is om mensen zo goed aan te voelen en bij te kunnen staan op het moment dat zij het zelf heel erg moeilijk hebben en in een snel tempo allerlei zaken moeten regelen. Jullie voelen en weten wat dan echt belangrijk is en kunnen daar dan ook goed op inspelen.

Fijn dat we ook voorafgaande aan - en ook na afloop van - de uitvaart regelmatig contact hadden om alles perfect te laten verlopen.

Voor de mensen die in de toekomst van jullie diensten gebruik zullen moeten maken zal ik jullie zeker van harte aanbevelen.

Nogmaals Hans en Angelique, hartelijk dank dat jullie mij zo goed hebben aangevoeld en hebben bijgestaan in deze voor mij zo moeilijke tijd!
Jannie Erwich
Na een eerste verkenning bij een con-collega heel snel teruggevallen op Erasmus Uitvaart (Hans).

Eerdere ervaringen waren al meer dan prima en nu heeft hij ons letterlijk en figuurlijk uit de brand geholpen.

In deze situatie raar om te spreken van een WOW-beleving, maar Hans heeft aan dit gevoel wel een dimensie gegeven.

Snel, adequaat, betrouwbaar, regelend en luisterend naar de wensen van ons als nabestaanden.

Ik beveel Erasmus van harte aan, alhoewel ik hoop dat u als lezer nog lang verschoond blijft van een overlijden in uw naaste omgeving.
Inge Lievaart
Voorafgaand aan het overlijden van mijn vader hadden we al met Hans een gesprek gevoerd en eigenlijk alles besproken. Fijn om te weten dat mijn vader dit als zeer prettig en vertrouwd heeft ervaren.

Het was dan ook voor ons na het overlijden van mijn pa de puntjes op de ‘i’ zetten. Voor mijn moeder was het erg fijn dat Hans alles heeft verzorgd, zoals zij vaak tegen me zei, “zo fijn dat Hans het verzorgt.”

Ik dank Hans en Angelique voor de goede en fijne zorg, het vertrouwen en vooral de warmte die wij als gezin hebben ervaren. Professioneel, menselijk en eerlijk. Ik beveel jullie met liefde aan bij mijn kennissen, vrienden en familie.
Ik ben jullie dankbaar!
Silene Fredriksz-Hoogzand
De uitvaart van mijn 100-jarige schoonpa is door Hans begeleid. Dit was al de 4e keer voor onze familie dat we Hans inschakelden.

We kunnen lezen en schrijven met hem, heel sympathiek en hij helpt overal mee. Ook dank aan zijn vrouw Angelique.

Wij hoeven niet meer na te denken wie wij bellen als we weer een uitvaart moeten organiseren. Al hopen we dat dat nog heel lang zal duren... 🙏🏼
Ingrid de Haan
Een uitvaart voorbereiden en uitvoeren voor degene die je liefhebt en niet wilt missen is een bezigheid die je liever niet zou doen. Maar omdat je het maar een keer kan doen, moet het wel goed gebeuren.

We hebben er niet aan getwijfeld om Hans Lemmers te vragen de uitvaart te verzorgen. We hebben er geen spijt van gehad. Hans heeft ons op een hele fijne wijze door alle voorbereidingen en de uitvaart zelf geholpen.

Niets was onmogelijk en alles verliep in goed overleg en via korte lijntjes. Zorgen werden ons uit handen genomen zodat wij op redelijk ontspannen wijze deze week hebben beleefd.

We hebben mede dankzij Hans warme herinneringen aan deze verdrietige tijd. We hebben ons gehoord gevoeld en wisten ons gesteund door de professionele wijze waarop Hans de uitvaart heeft begeleid.

Dank, mede namens kinderen en kleinkinderen van mevrouw de Haan

Ingrid de Haan
Joost de Schepper
Hans,

Bedankt voor alle goede zorgen, het was weer vertrouwd, maar ja we hebben al diverse crematies met elkaar gedaan.

Iedere keer weer perfect!
Ronald Geevers
Hans, het ging net als bij mijn pa. We belden je en je bekende stem gaf al gelijk weer het vertrouwen en de rust.

En deze keer kwam je voor ma. Je gaf weer aan dat alles mogelijk was, niets was te veel. Het was weer goed geregeld en ik ben zeer tevreden over de uitvaart en de condoleance. De kaart, de kist en het personeel, goed gekleed en vriendelijk.

Ik raad je zeker bij iedereen aan!
Groet Ronald

En misschien wel tot ziens, alleen dan wel op het terras of in de kroeg in een wat gezelliger sfeer.
Heleen van Laar
Na een ziekbed van een jaar kwam voor mijn vader een einde aan deze lijdensweg. Hans heeft ons door de laatste tijd geloodst en ons in alle rust voorbereid op de dag van begraven.

Terugkijkend op deze dag van verdriet en afscheid was er niets wat anders had gemoeten. Tot in de puntjes verzorgd, overal aan gedacht, op alles voorbereid en vooral de rust die Hans met zich meebrengt is weldadig in de storm die op je afkomt.

Ja, vooral door de 24/7 zorg van Hans en zijn team was het een mooie dag. Dat zou mijn vader ook zeker vinden!
Lies Jongenengel
We wisten dat Cor ging overlijden. We belden Hans om alles te bespreken. Hans kwam als uitvaartbegeleider, maar ging als vriend weg. Wat een empathische man!

De uitvaart is dan ook helemaal naar wens verlopen met goede tips van Hans. Dit heeft ons zoveel rust gegeven.

Angelique en Hans, onze hartelijke dank.
We bevelen jullie van harte aan.

Lies, Peter en Carla Jongenengel
Anita Remeijn
Heb al veel uitvaarten meegemaakt, maar deze van mijn moeder was zo mooi.
Mede dankzij Hans zijn goede zorgen met dit onverwachte verlies, is hij een rots in de branding gebleken.

Er is zoveel meer mogelijk dan dat wij dachten, daardoor kunnen we nu terugkijken op een heel persoonlijk en liefdevol afscheid.

Heel veel dank hiervoor en we zeggen het voort, een echte aanrader!
Anita Remeijn
Fred Stierman
Beste Hans en Angelique,

We hebben onze juiste keuze gemaakt door het bedrijf Erasmus Uitvaart te vragen de begrafenis voor Mw. Tolhuisen te verzorgen.

Alles vanaf de voorbereiding, de dienst en begrafenis tot de verdere afhandeling. Perfect geregeld. Raadt eenieder aan met een overlijden van een dierbare jullie te bellen.

Zorgzaam, betrouwbaar en met eerbied - Zeer respectvol!

Dank, Jannie en Fred
Anneke Mooijekind
In 'n zeer verdrietige periode door het overlijden van mijn moeder hebben we toch mede door Hans een hele mooie uitvaart gehad. Alles heel relaxed en rustig.

Ieder moment van de dag konden we met vragen bij hem terecht. Mijn moeder zou zeer tevreden zijn geweest over haar uitvaart. Ook zijn vrouw Angelique stond ons prettig bij.

Niets dan lof, nogmaals hartelijk dank!
Petra Heinsmann-van den Berg
Hoi Hans,

Via mijn werk kennen wij elkaar al een aantal jaren en toen mijn vader kwam te overlijden, twijfelde ik geen moment om jou te vragen, zijn uitvaart te regelen.

Het is een prachtige uitvaart geworden mede door het meedenken, de rust en de eerlijke adviezen.

Heel erg bedankt!!
Karin Keehnen
Door een tip van de huisarts zijn we na het overlijden van mijn moeder bij Hans terecht gekomen.

Wat een verademing. Dit is ontzorgen in de meest superlatieve zin van het woord. Oprechte interesse, een luisterend oor en een strakke regie zonder dat je het merkt. Vooral de aandacht voor mijn vader vond ik bijzonder.

Dank je wel, Hans.
Fam Spaan
Hans,

Bedankt voor de goede fijne zorg en aandacht die je ons hebt gegeven na het overlijden van m’n man en vader.

Hans is meedenkend, rustig, begripvol en duidelijk.

Niets is hem teveel.

Fam. Spaan
Theo Keehnen
Beste Hans,

Ik ben uitermate tevreden met de door jouw verleende diensten. Het was allemaal snel en goed geregeld. Ik zou niet weten wat er nog beter zou kunnen.

Alles zeer verzorgd en precies volgens de offerte. Nogmaals bedankt en waar ik kan zal ik je zeker aanbevelen.

Theo
Van Loon
Beste Hans,

Wat fijn, iemand die als een 'gewoon' persoon (en niet in een grijs, donker pak) bij je binnenkomt. Niet gelijk iemand die met een ordner begint, maar met je praat, luistert en alle tijd voor je neemt.

De hele begeleiding en hetgeen wat mogelijk is/was hebben we als heel warm ervaren.

Dankjewel!
Marja van Vugt
Heel erg bedankt, dat jij Hans, ons in deze moeilijke week zo supergoed hebt begeleid en bijgestaan. Hartelijk dank hiervoor, namens de hele familie.
Harko van Vugt
Wat moet ik nog zeggen, de recensies hieronder zeggen al genoeg.

Hans, bedankt voor de goede, fijne zorg en aandacht die je ons gegeven hebt na het overlijden van mijn vader.

Groetjes, Harko en de rest van de familie
Leo van Rietschoten
Beste Hans,

Ik kan hier wel een heel verhaal gaan ophangen hoe jij bent maar dat lees ik al volop in onderstaande berichten en ik kan me daar alleen maar bij aansluiten.

Hans, onze dank is zeer groot zoals jij ons begeleid hebt in de moeilijke, zeer zware week.

Groet, Leo en de rest van de familie
Jeffrey Baas
Hans Lemmers, die naam ga ik m’n leven lang meedragen, m’n moeder wilde hem bij haar uitvaart hebben, nadat hij ook onze oma had begeleid.

Na het overlijden van m’n moeder contact opgenomen met Hans en vanaf moment 1 een mega-goede klik. Hans je zou zo m’n maat kunnen zijn. Dat gevoel gaf je mij. Mede door jouw begeleiding kan ik mijn traumatische ervaring omzetten in een stukje rouwverwerking.

Hans je bent echt een topper in je vak. Grandioos.
Een betere begeleiding en een mooier afscheid konden we ons niet wensen.

Grt Jeffrey
theo boeren
Ik heb wel wat uitvaarten meegemaakt, maar zo mooi als deze had ik nog niet eerder gezien.

Hans dacht aan alles en zelfs de kleinkinderen werden daarin betrokken, heel persoonlijk en alles was mogelijk!

Hans, bedankt daarvoor.
Patrick
Wij hebben met Hans hele goede, persoonlijke ervaringen opgedaan de afgelopen jaren.

Zowel het afscheid van mijn oma als het onverwachte afscheid van mijn moeder kan ik u maar 1 man aanbevelen: Hans Lemmers.

De persoonlijke benadering, het meedenken in de mogelijkheden en het mogelijk maken van een passend afscheid, dan ben je bij Hans aan 't juiste adres.

Top gedaan en dankbaar!
Monique Rust
Mijn vader is onverwachts overleden en ik en m'n broer hadden geen idee wat te doen. Dank aan onze familie die geholpen heeft en vervolgens Hans hebben benaderd om ons een heel mooi afscheid te kunnen geven.

Het was erg fijn en voelde zo persoonlijk! Ondanks alle omstandigheden toch allerlei mogelijkheden gekregen en heel veel rust en liefde. Het is heel waardevol voor ons en zo heeft Hans ons goed geholpen met het meedenken. Hans heeft echt heel mooi gesproken op papa zijn uitvaart.

Ook fijn dat alles gevraagd mag en kan worden, met direct antwoord op onze vragen! Je gaf ons de ruimte in van alles en met heel veel respect.

Dankjewel daarvoor! Ook namens de familie. Het voelt goed.
Frea Stetter
Omdat Hans een goede bekende van mij is was het fijn hem als steun te hebben bij het overlijden van mijn dochter.

Hans heeft alle tijd genomen om ons te begeleiden bij de uitvaart.
Het voelde goed, Hans neemt de tijd, is rustig en oprecht geïnteresseerd.
Hij respecteerde de wensen betreft een niet standaard uitvaart.

Omdat mijn dochter in Drenthe woont is ze door onszelf vanuit Rotterdam naar de mooie natuurbegraafplaats Hilligmeer in Eext gebracht.

Tot het laatste moment van vertrek is Hans een steun geweest voor mij en mijn dochter.

Dank voor je betrokkenheid Hans.
Dick Perridon
Nadat wij al een fijne ervaring met Hans hadden na het overlijden van mijn vader in 2017, heb ik geen moment geaarzeld weer contact met hem op te nemen toen mijn moeder onlangs overleed.

Hans reageert snel op alle vragen, komt graag snel even langs als hij denkt dat bepaalde punten zich gemakkelijker even persoonlijk laten bespreken.
Ja, goed gevoel.
Direct Hulp
24 uur dag en nacht bereikbaar