010 - 220 5087 info@erasmusuitvaart.nl
ervaringen

Bent u tevreden over mijn werkwijze en begeleiding? Deel gerust uw ervaring.

Laat hier uw reactie achter

 
 
 
 
 
Alle weergegeven velden dienen ingevuld te worden. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Het kan zijn dat uw bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om reacties te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
331 berichten.
Jeroen van Schie
Hallo Hans,

De uitvaart van mijn vrouw Paula was mede door jou en je team een geweldige ervaring. We hebben het samen helemaal in de geest van haar kunnen doen.

Je flexibiliteit, je bereikbaarheid en je insteek om tot oplossingen te komen was fantastisch. Ook 'buiten het boekje denken en werken' vond ik geweldig!

Ik denk dat zij en zeker ik je ontzettend dankbaar zijn voor deze mooie, memorabele samenwerking!!!
Irma & Lody Heijnen
In een voorgesprek, toen onze (schoon)moeder nog ziek was, heb jij (Hans) ons op een professionele en invoelende manier begeleid naar het onvermijdelijke afscheid.

Jouw begeleiding na het overlijden en tijdens de ceremonie hebben wij als heel plezierig en persoonlijk ervaren. Met jouw aanwijzingen en ideeën hebben wij de uitvaart als respectvol en heel fijn ervaren. We kijken terug op een mooi afscheid, dankzij Erasmus Uitvaart!
C.J. Noordzij
Tot onze volle tevredenheid is de uitvaart van onze (schoon)moeder verlopen. Hans Lemmers zorgt voor vakmanschap, is secuur, denkt mee en heeft een vriendelijke en persoonlijke benadering.
EM Meuldijk
Bij toeval bezochten wij 2x een uitvaart, verzorgd door Erasmus Uitvaart. Zodoende Hans en zijn vrouw Angelique ook 2x meegemaakt. Ze zijn plezierig in de omgang, prettig en zorgzaam.

Beide afscheidsbijeenkomsten bleken vriendelijk en informeel georganiseerd. Met aandacht en toewijding, persoonlijk en zonder 'hautain' gedrag. Oftewel op zijn Rotterdams gezegd: we doen lekker gewoon!

Erasmus Uitvaart is een welkome verademing tussen andere, vooral in protocol denkende uitvaartbedrijven.
Anja Landman
Beste Hans en Angelique,

Wat kan het toch snel gaan. Ik belde voor informatie en een half uur later was mijn moeder overleden.

Dank je voor de steun, begeleiding en het meedenken over de wensen van de familie en mijn moeder, met betrekking tot de crematie. Mede daardoor heeft mijn moeder een mooie uitvaart gehad. Wij zijn blij met de steun die we van je hebben gekregen. Daardoor werd het verlies wat draaglijker.

Dank je wel!
Peter, Tonny en Cindy
Beste, maar vooral lieve Hans en Angelique,

Zoals vele voorgangers kunnen we jullie niet genoeg bedanken. Door bizarre omstandigheden hebben we met elkaar 3 weken lang een bijzondere reis gemaakt. En jullie weten inmiddels wat dat woord inhoud.

Tijdens deze reis stuurde of liet jij los daar waar nodig was. Je was onze steun en toeverlaat, onze gids maar ook ons rustpunt. Jullie stonden ieder moment klaar om de ander te helpen en weten precies het juiste advies te geven daar waar de situatie dat vraagt.

Jullie manier van omgaan met anderen is zo warm en vooral welkom in deze verdrietige periode. De recensies op diverse social media zeggen genoeg over hoe jullie zijn en werken. Jullie zijn niet alleen geweldige professionals, maar ook twee fantastische mensen.

Dank ..dank...dank, dank jullie wel!
Fija
Beste Hans,

Super hoe jij de uitvaart van mijn schoonmoeder verzorgd hebt. De communicatie verliep super. Je uitleg was helder en duidelijk, je nam de tijd om te luisteren.

Het voelde heel persoonlijk en niet alsof we een nummer waren bij een bedrijf. Heel erg bedankt en Angelique ook heel erg bedankt voor je hulp bij jeweetwel.

Groetjes van Fija en de rest van de familie
Mirjam van der Hoff
Beste Hans en Angelique,

Tijdens de laatste weken van mijn moeder kwam jij al voor een gesprek met haar. We kennen elkaar al jaren en mede daardoor was dit niet zwaar of beladen maar prettig, omdat ze zelf zo graag de regie in handen had. Dit kon ook en daardoor kon haar uitvaart geregeld worden zoals zij dat wenste.

Een informele, besloten uitvaart, en zo geschiede.

Dank voor de begeleiding
Bernadette en Bart Kuijpers
Hoewel het heengaan van onze (schoon)vader zich langzaam aankondigde, kwam zijn overlijden toch nog onverwacht.

In de droevige periode die volgde, voelde Hans prima aan waar we behoefte aan hadden. Zijn rustige en betrokken manier van werken, geeft je als familie het gevoel dat je je kunt concentreren op de hoofdzaken. Zodoende hebben we op een mooie manier afscheid kunnen nemen.
Charles Wolsing
Hans wij hebben elkaar een paar jaar geleden voor het eerst ontmoet i.v.m. het overlijden van mijn moeder. Je persoonlijke betrokkenheid, rust en uitstraling hebben toen een zeer positieve indruk achtergelaten. Dus met het overlijden van mijn partner was het voor mij vanzelfsprekend dat je ook zijn afscheid zou verzorgen.

Niets anders dan lof over de opvang vanuit het buitenland, de voorbereiding en begeleiding tot op de dag van de crematie. Je bent een aanwinst voor elke uitvaartbegeleiding.

Nogmaals bedankt Hans en natuurlijk ook Angelique!

Groet, Charles
Hella
Bijzonder hoe fijn Hans ons met zachte maar doortastende hand heeft meegenomen en begeleid om het afscheid van mijn moeder voor te bereiden en vorm te geven.

Ik kan hem van harte aanbevelen, het is heel prettig om met 1 persoon te communiceren over de uitvaart van een dierbare en Hans stond dag en nacht voor ons klaar.

Ook via deze weg, Bedankt!
Petra Voss
Half januari heeft Hans de uitvaart van mijn man geregeld. Ik ben erg tevreden hoe alles is gelopen.

In de voorbereiding was hij de rust zelve. Hij kwam met goede suggesties, reageerde snel en was in de follow up zeer betrouwbaar. De uitvaart zelf verliep soepel, ontspannen en geheel naar mijn wensen.

Hans is een zeer benaderbare en uiterst professionele uitvaartbegeleider.
H.geurdes
Beste Hans,

Namens Oets en naaste familieleden willen wij kennis geven van de zeer correcte afhandeling van het hele gebeuren.

Het voelde vanaf de eerste minuut van kennismaking heel vertrouwd en jouw voorzichtige uitleg aan Oets wat betreft het direct moeten sluiten van de kist kwam bij mij over als psychologisch vakmanschap.

Tijdens de plechtigheid heeft jouw inbreng het verdriet van Oets, dat hij geen afscheid kon nemen van zijn zoon toch een plaats kunnen geven.
Daarvoor namens allen hartelijk dank!
Marie-Claire Willemsen
Mijn moeder was bij het overlijden van mijn vader zeker van haar keus: Hans Lemmers wilde ze de uitvaart laten regelen.

En vanaf het eerste contact al straalde hij het rustige vertrouwen uit dat alles goed zou komen. Ik begreep direct waarom mijn moeder hem erbij wilde hebben! Hij heeft ons met alles snel, bekwaam, geduldig, en ook niet onbelangrijk in zo’n hectische week: met humor, geholpen. Het is allemaal uiterst plezierig verlopen. We hebben toen mijn vader overleden was nog een heel fijne week van afscheid nemen gehad, uitmondend in een prachtige viering.

Hans, heel erg bedankt voor de goede zorgen, ook namens mijn moeder, zus, zwager en man.

Hartelijke groet,
Marie-Claire Willemsen
Familie Hidding
Beste Hans en Angelique,

10 jaar geleden hebben wij jou mogen leren kennen, gedurende het regelen en begeleiden van de uitvaart van mijn vader, als een heel fijn mens die niet alleen vroeg naar ons, maar ook hoe de overledene was, als mens, wat was het voor een man.

Die betrokkenheid is juist zó belangrijk voor de nabestaanden, je nam overal de tijd voor en hielp destijds met zoveel en ja, we hebben toen een prachtige uitvaart voor pa mogen beleven.

Dan is het ook niet vreemd als je zo'n ongelooflijke positieve indruk achterlaat bij ons dat we jou ook vroegen voor de uitvaart van ma. En dat heb je ook geweldig, ja echt geweldig gedaan.

Je bent een fantastisch mens die tussen de regels ziet waar mensen in rouw, verdriet en zorgen, behoefte aan hebben. Prioriteit legt bij wat dan eerst nodig is en voor de rest konden wij voor alles bij jou terecht.

Ook ma heeft een waardige uitvaart gekregen. Ondanks de beperkingen heb jij een heel mooie uitvaart neergezet. Wij danken jou dan ook als familie. En als we iemand horen die een uitvaartverzorger nodig heeft zullen wij zeker deze mensen aanraden jou te bellen.

DANK je wel voor alles. Je bent een Baken.
Loes Gerbscheid
Beste Hans en Angelique,

Via Franka en Arthur, kwamen wij in contact met jullie om de uitvaart van mijn partner Ron Anker te laten regelen. Vanaf het eerste moment dat we elkaar ontmoeten voelde ik dat de klik er tussen ons al was.

Ik vind het het nog steeds heel erg fijn - en had er gelijk een fijn gevoel bij - dat ook ik mijn wensen kon uiten over de uitvaart, die Ron zelf al lang geleden duidelijk op papier had gezet over wat zijn specifieke wensen waren.

Jullie hebben dan ook zijn wensen en daarbij ook die van mij om het helemaal volgens zijn schema te laten verlopen, heel waardevol en met veel respect tot het allerlaatste moment zo heel liefdevol naar mij toe, uitgevoerd.

Ik ben heel erg ontroerd hoe jullie het zo goed hebben kunnen aanvoelen om zijn uitvaart zo mooi te laten verlopen die hij zo ongelooflijk verdiend heeft. Ook Ron zou er met heel veel trots en voldoening op hebben teruggekeken. Zijn wensen zijn helemaal precies zo uitgevoerd, zoals hij het graag gewild zou hebben.

Ik denk ook dat het jullie speciale gave is om mensen zo goed aan te voelen en bij te kunnen staan op het moment dat zij het zelf heel erg moeilijk hebben en in een snel tempo allerlei zaken moeten regelen. Jullie voelen en weten wat dan echt belangrijk is en kunnen daar dan ook goed op inspelen.

Fijn dat we ook voorafgaande aan - en ook na afloop van - de uitvaart regelmatig contact hadden om alles perfect te laten verlopen.

Voor de mensen die in de toekomst van jullie diensten gebruik zullen moeten maken zal ik jullie zeker van harte aanbevelen.

Nogmaals Hans en Angelique, hartelijk dank dat jullie mij zo goed hebben aangevoeld en hebben bijgestaan in deze voor mij zo moeilijke tijd!
Jannie Erwich
Na een eerste verkenning bij een con-collega heel snel teruggevallen op Erasmus Uitvaart (Hans).

Eerdere ervaringen waren al meer dan prima en nu heeft hij ons letterlijk en figuurlijk uit de brand geholpen.

In deze situatie raar om te spreken van een WOW-beleving, maar Hans heeft aan dit gevoel wel een dimensie gegeven.

Snel, adequaat, betrouwbaar, regelend en luisterend naar de wensen van ons als nabestaanden.

Ik beveel Erasmus van harte aan, alhoewel ik hoop dat u als lezer nog lang verschoond blijft van een overlijden in uw naaste omgeving.
Inge Lievaart
Voorafgaand aan het overlijden van mijn vader hadden we al met Hans een gesprek gevoerd en eigenlijk alles besproken. Fijn om te weten dat mijn vader dit als zeer prettig en vertrouwd heeft ervaren.

Het was dan ook voor ons na het overlijden van mijn pa de puntjes op de ‘i’ zetten. Voor mijn moeder was het erg fijn dat Hans alles heeft verzorgd, zoals zij vaak tegen me zei, “zo fijn dat Hans het verzorgt.”

Ik dank Hans en Angelique voor de goede en fijne zorg, het vertrouwen en vooral de warmte die wij als gezin hebben ervaren. Professioneel, menselijk en eerlijk. Ik beveel jullie met liefde aan bij mijn kennissen, vrienden en familie.
Ik ben jullie dankbaar!
Silene Fredriksz-Hoogzand
De uitvaart van mijn 100-jarige schoonpa is door Hans begeleid. Dit was al de 4e keer voor onze familie dat we Hans inschakelden.

We kunnen lezen en schrijven met hem, heel sympathiek en hij helpt overal mee. Ook dank aan zijn vrouw Angelique.

Wij hoeven niet meer na te denken wie wij bellen als we weer een uitvaart moeten organiseren. Al hopen we dat dat nog heel lang zal duren... 🙏🏼
Ingrid de Haan
Een uitvaart voorbereiden en uitvoeren voor degene die je liefhebt en niet wilt missen is een bezigheid die je liever niet zou doen. Maar omdat je het maar een keer kan doen, moet het wel goed gebeuren.

We hebben er niet aan getwijfeld om Hans Lemmers te vragen de uitvaart te verzorgen. We hebben er geen spijt van gehad. Hans heeft ons op een hele fijne wijze door alle voorbereidingen en de uitvaart zelf geholpen.

Niets was onmogelijk en alles verliep in goed overleg en via korte lijntjes. Zorgen werden ons uit handen genomen zodat wij op redelijk ontspannen wijze deze week hebben beleefd.

We hebben mede dankzij Hans warme herinneringen aan deze verdrietige tijd. We hebben ons gehoord gevoeld en wisten ons gesteund door de professionele wijze waarop Hans de uitvaart heeft begeleid.

Dank, mede namens kinderen en kleinkinderen van mevrouw de Haan

Ingrid de Haan
Direct Hulp
24 uur dag en nacht bereikbaar