010 - 220 5087 info@erasmusuitvaart.nl
ervaringen

Bent u tevreden over mijn werkwijze en begeleiding? Deel gerust uw ervaring.

Laat hier uw reactie achter

 
 
 
 
 
Alle weergegeven velden dienen ingevuld te worden. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Het kan zijn dat uw bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om reacties te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
303 berichten.
Ineke den Outer
Zowel in oktober 2012 als in januari 2014 heeft Hans Lemmers de begrafenissen van mijn ouders begeleid. Ik kan niet anders zeggen... dat dit ondanks veel verdriet... geweldig was... en is (herinnering/verwerking).

De rust, ondersteuning, begeleiding, betrokkenheid van Hans was overweldigend. Alles was mogelijk en ondanks het hierboven genoemde... werden beide begrafenissen ieder afzonderlijk heel persoonlijk en heb ik dat tevens gelijk ervaren als een verwerking. Nu is het en goed gevoel en mooie herinnering.

Ik kan dan ook volmondig zeggen... twijfel geen moment... Bedankt Hans Lemmers. Lieve groet, Ineke
Dimphina Capitein
Hans heeft ons bijgestaan na het overlijden van onze moeder. Mijn moeder kende Hans ook en had aangegeven dat ze wilde dat hij de uitvaart zou verzorgen.

Hans heeft het prachtig gedaan, maakt het verdriet op deze manier wat dragelijker voor ons. M'n moeder hield van fresia's, deze bloem was niet te krijgen, maar Hans verwerkt dit dan toch weer in PowerPoint-presentatie. Ook de dienst leidde hij perfect. Voor ons was het een waardig afscheid.
Riet van Leeuwen
Op 15 oktober 2013 is mijn man overleden en de totale verzorging werd begeleid door Hans Lemmers die tot zeer volle tevredenheid de uitvaart heeft verzorgd.

Iedereen die een zeer goed verzorgde uitvaart op prijs stelt, kunnen wij aanbevelen Hans Lemmers in te schakelen.
Direct Hulp
24 uur dag en nacht bereikbaar