010 - 220 5087 info@erasmusuitvaart.nl
ervaringen

Bent u tevreden over mijn werkwijze en begeleiding? Deel gerust uw ervaring.

Laat hier uw reactie achter

 
 
 
 
 
Alle weergegeven velden dienen ingevuld te worden. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Het kan zijn dat uw bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om reacties te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
317 berichten.
Jorieke
Juist in een tijd dat alles naar is en er zo veel op je afkomt is het fijn om iemand te hebben die je er vriendelijk en bescheiden doorheen gidst.

Hans deed dit geweldig, beter kon niet. Hans is begripvol en geeft ruimte. Tegelijkertijd zorgt hij dat de puntjes op de 'i' komen voor de uitvaart. Toen ik Hans vertelde dat ik haribo banaantjes wilde op de uitvaart van mijn vriend (daar was hij dol op) appte hans een paar uur later een foto, hij had ze gevonden in de groothandel en bood aan ze alvast te kopen.

Hans is een fijne, lieve betrokken man. Ik kan het weten, ik heb hem de afgelopen periode, 's ochtends vroeg en 's avonds laat vaak gezien en gebeld tijdens het regelen van de uitvaart van mijn vriend.

Hans, heel veel dank!
Sylvia Breetveld
Vorige week is onze moeder heengegaan. Vanaf het moment dat het besef kwam van: "en wat nu?!" tot aan het laatste moment hebben we enorm veel steun gehad aan en van Hans.

Wij belden hem 's nachts om 04.30 uur en hij nam meteen op. Zijn medeleven, het adequaat handelen wanneer en indien nodig, wanneer je zelf niet meer kan nadenken van verdriet... Als je ergens aan twijfelde, hulp of uitleg nodig had, maakt niet uit wat... Hans stond altijd voor ons klaar.

Hij heeft ervoor gezorgd dat alles keurig en netjes verliep, precies zoals mijn moeder het gewenst had.

Hans, nogmaals super bedankt, jij hebt er voor gezorgd dat alles prettig verliep en dat bij een begrafenis...

Ik hoop dat eenieder die dit mee moet maken begeleid kan worden door een man zoals Hans!
Marian Wolders
Beste Hans,

Bedankt voor je begeleiding bij de uitvaart van mijn zoon en mijn broer.

Je bleef op de achtergrond, maar dacht mee over details. Daar zijn wij heel blij mee. Door kleine aanpassingen/wijzigingen hebben wij het afscheid geheel naar onze wens kunnen regelen.

Marian Wolders
Robbie Snelders
Michaela Hofbauer
Beste Hans,

Ook via deze weg nog eens van harte bedankt voor je begeleiding van de uitvaart van mijn vader - je was een fantastische steun in een moeilijke tijd.

Ik bewonder vooral hoe goed je altijd aanvoelde waneer je er wel of niet moest zijn. Zo gaf je ons allen het gevoel, zelf nog een laatste mooie dag neer te hebben gezet voor onze geliefde vader en opa, terwijl we altijd konden vertrouwen, dat we een vangnet van steun om ons heen hadden.

Hartelijk bedankt!
Edwin Veekens
Beste Hans,

Jij bent de persoon die van een uitvaart iets moois / persoonlijks en zelfs iets feestelijk weet te maken.

Wat we het allermooiste aan het samenwerken met jou vinden is dat je jezelf bent en vooral persoonlijk betrokken. Je speelt geen rol en dat hebben wij als bijzonder plezierig ervaren. Daarbij gaf je ons direct rust en vertrouwen.

Je kennis en ervaring hebben ons ook geholpen om van de uitvaart van mijn vader iets heel moois te maken. Daarvoor willen wij je oprecht bedanken.

Wij kijken met een goed gevoel en zelfs een glimlach terug op het afscheid van mijn vader.

Dank,
Edwin
Rob Essink
Beste Hans,

Hartelijk bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan. We zijn meer dan tevreden.

Hartelijke groet,

Rob, Jan, Bas en Erik
Bianca Karel
Perfecte begeleiding en oprechte aandacht! Bedankt!
Paul en Ria Venlet
Hans,

Graag willen we je nogmaals bedanken voor de prettige manier waarop je het afscheid van onze (schoon-)moeder hebt begeleid. Je deed dit met zoveel meeleven, zo rustig en met heel veel aandacht voor details. Mede hierdoor hebben we heel mooi en goed afscheid van haar kunnen nemen.

Met vriendelijke groet,
Paul en Ria Venlet
Ivo van Hal
Beste Hans,

Op deze manier zou ik u graag hartelijk willen bedanken voor de geweldige diensten die u afgelopen week heeft verricht voor onze familie en voor vader en 'Groov', Hans Korthuis.

De betrokken familieleden hebben niets dan lof voor uw handelen en betrokkenheid bij de dienst. Ik denk, ik weet zeker, dat ik namens de hele familie spreek als ik u hartelijk dank voor uw aanwezigheid en inspanningen gedurende de afgelopen week. Het was een roerige week. Het is een lastige, maar tevens ook een goede week geweest.

Ik heb persoonlijk nog nooit zoiets meegemaakt. Alle lof voor het geleverde werk. Naderhand heb ik louter lovende woorden gehoord over de dienst en de 'bekleding' ervan. De ruimte was prachtig, de sprekers waren mooi en ook werd er gezegd dat 'de meneer die de begrafenis leidde', een erg persoonlijke en oprechte indruk had gemaakt.

Nogmaals, hartelijk bedankt namens de familie Korthuis.

Met vriendelijke groet,
Ivo van Hal
Familie Lugo
Hans Lemmers, wij als familie hebben je als een heel prettige persoon ervaren. Je weet rust te creëren en zet alle puntjes op de i.

Hetgeen hoe wij de uitvaart wilden invullen zo ook als Marijke onze zus en moeder van 2 volwassen kinderen het zou hebben gewild is helemaal tot zijn recht gekomen.

Hans, bedankt voor de goede zorgen en empathie die je ons verleend hebt samen met je vrouw. Wij hadden geen betere man in ons midden kunnen hebben in de moeilijke periode van het afscheid nemen.
Familie van meneer van Til
Goede en professionele begeleiding van Hans Lemmers.
Denkt met je mee.

Hans bedankt.
Familie van mevrouw Tillemans
Ook wij zijn erg blij geweest Hans Lemmers naast ons te hebben gehad toen er zoveel geregeld moest worden. Hij luisterde zeer aandachtig naar wat wij belangrijk vonden en paste zijn begeleiding hier ook bijzonder goed op aan.

Hij hielp ons ook prioriteiten te stellen in wat we op korte termijn moesten doen en vooral ook wat we beter konden uitstellen tot later.

Hans is een erg prettige en rustige man, die precies weet wanneer hij er wel en niet moet zijn.

Dankjewel Hans.
Familie van pa Witjens
Ha Hans en Angelique, geweldig zoals jullie de uitvaart van Pa Witjens hebben geregeld.

Zo prachtig als we Pa zijn huis uit hebben kunnen dragen. Dat je eraan dacht om hem door ons te laten begeleiden naar het rouwcentrum, getuigt van zoveel empathie met de nabestaanden. Het meedenken met de rouwkaart, jullie (bijna onzichtbare) aanwezigheid in kerk en crematorium was van grote waarde.

Door jou is van het begin tot het eind aan ieder detail gedacht.

Het is mede daardoor voor ons een heel mooi en waardevol afscheid geworden.
Familie Peinemann
Na al eens eerder Hans te hebben meegemaakt bij een andere uitvaart heeft Hans Lemmers nu ook de uitvaart verzorgd van mijn vader. Evenals die vorige keer hebben wij nu ook de prettige en rustige aanpak van Hans zelf kunnen ervaren.

Alles is en wordt door Hans tot in de puntjes geregeld. Je hoeft zelf in zo'n moeilijke tijd niet zelf overal achteraan te gaan, Hans zorgt voor alles. Ook de nazorg hebben wij als zeer prettig ervaren.

Hans bedankt!
Mary de Koning-Mineur
Niets dan lof over de wijze waarop wij door Hans zijn begeleid bij de voorbereiding, tijdens de kerkdienst en de crematieplechtigheid van mijn man en onze vader.

De adviezen, het geduld bij de uitleg van de gang van zaken, de uitvoering van het drukwerk, zijn oplettendheid op de juiste plek (zonder opdringerig te zijn) en zijn inbreng bij de fotoserie hebben de dag precies gemaakt zoals we wensten.
Rina Sibie-Punselie
Hans Lemmers van Erasmus uitvaart kende ik al van vrienden die bij hem nog niet zo lang geleden een uitvaart hadden ondergebracht. Mijn man en ik waren toen al onder de indruk van hoe betrokken hij zijn werk deed en in moeilijke omstandigheden mensen begeleidde en met hoeveel kalmte hij dat deed.

Ik had toen niet kunnen vermoeden hoe kort daarna ik werd geconfronteerd met het overlijden van mijn man. Er was geen twijfel aan dat ik Hans Lemmers wilde om de uitvaart te regelen. Het is ongelooflijk waarmee je allemaal als nabestaande wordt geconfronteerd, zeker als de dood zo onverwacht en zo nabij op je pad komt.

Hans is van enorme steun geweest, niet alleen voor mij maar voor alle andere direct betrokkenen bij dit plotselinge verlies. Ik ben hem dan ook zeer dankbaar voor alles wat hij heeft betekend, direct al op de dag van overlijden tot en met de begrafenis, maar ook nog in de nazorg. Niets was hem teveel. Het neemt het grote verdriet niet weg, maar ik denk er met dank aan terug.
Roland van Houdt
Als je iemand verliest dan is er veel te doen en dan kan je professionele maar ook prettige begeleiding goed gebruiken.

Hans heeft mijn moeder en ons als kinderen heel fijn geholpen.

Dank daarvoor.
Arie Valentijn - Edwin Valentijn & Nancy, Veerle, Fabio - Karin Valentijn & Babette, Fenna - Marco Valentijn & Mari, Gianmarco, Gloria
We leerden Hans Lemmers kennen tijdens een crematie van een familielid, waar we meteen al een fijne, rustgevende indruk van Hans kregen. Mijn vrouw, onze moeder, onze oma, was daar ook bij aanwezig, die helaas terminaal was en toen niet langer dan een paar weken te leven had.

Het voelde heel raar om een visitekaartje en meer info te vragen voor een geliefde die zelf nog daar bij de crematie aanwezig was en wist dat zij snel de eerstvolgende zou zijn...

Sinds die dag is het contact gebleven met Hans en konden we met al onze vragen terecht bij hem. Er groeide meteen een band waarbij het leek hem al jaren te kennen! Niets was te veel en een duidelijk, geruststellend antwoord hielp ons verder in wat komen ging.

Ook toen het moment dan daar was op 6 januari jl., is alles prima begeleid door Hans gebaseerd op de wensen die wij hem te kennen gaven.
Tijdens de plechtigheid op 14 januari jl., die overigens overweldigend mooi was, zijn er vele lovende woorden door andere familie, vrienden en kennissen gevallen...niet alleen naar ons als hechte familie, maar zeker ook naar de hartelijke, zorgzame begeleiding van Hans Lemmers, Erasmus Uitvaart!

De nazorg liet ook niets te wensen over.

De mijne moet hij ook verzorgen, aldus Arie...hij is gewoon de beste die ik heb meegemaakt!

Kortom, een en al compliment!

Lieve, hartelijke groet van ons allen!
Arie Valentijn
Edwin, Nancy, Veerle, Fabio
Karin, Babette, Fenna
Marco, Mari, Gianmarco, Gloria
Trudy en Jan van Hattem
We hadden uit betrouwbare bronnen vernomen dat Erasmus Uitvaart een uitstekende reputatie in de uitvaartwereld en dit met name in de persoon van de heer Hans Lemmers had opgebouwd.

Na zijn bezoek bij ons thuis om de uitvaart/crematie van onze moeder, schoonmoeder te bespreken hadden mijn vrouw en ik, alsmede een hierbij aanwezige dochter en schoonzoon van de overledene, door zijn uitstraling en persoonlijke benadering het gevoel gekregen Hans al jaren te kennen en tevens had hij bij ons een grenzeloos vertrouwen gewekt dat de uitvoering van onze wensen betreffende de uitvaart naar behoren zou gaan verlopen.

Nu, Hans heeft dit vertrouwen in alle opzichten volkomen waargemaakt; de uitvaart is probleemloos en tot volle tevredenheid van de gehele familie verlopen.

Wij kijken met een heel warm en voldaan gevoel terug op de uitvoering van het ganse gebeuren en danken Hans voor zijn liefdevolle en vakkundige inzet.

Trudy en Jan van Hattem
Gerard Scheer
Beste Hans & Angelique,

Nogmaals dank voor jullie steun en advies.

Het op mooie wijze en treffend invullen van onze wensen,
jullie meelevende perfectie en vakmanschap geeft ons
een gevoel van ...
... een aanwinst bij een groot verlies.

Kuuk, Anita & Geer
Direct Hulp
24 uur dag en nacht bereikbaar