010 - 220 5087 info@erasmusuitvaart.nl

uitvaart op het waterOp of aan het water is alles anders. Zo ook een uitvaart. Intiem, sfeervol en persoonlijk. Een uitvaart op het water in Rotterdam is bijzonder en laat een onvergetelijke indruk achter.

Met de overledene in een kist en de directe nabestaanden aan boord wordt er een route door Rotterdam gevaren. Tijdens deze laatste tocht wordt naast het verdriet het leven gevierd. Herinneringen ophalen onder het genot van een hapje en een drankje ‘in de geest van de overledene’.

Een uitvaart op het water is een bijzondere gebeurtenis. Een indrukwekkende manier om uw dierbare naar zijn of haar laatste rustplaats te begeleiden. In Rotterdam zijn crematorium en begraafplaats Hofwijk (Schie) en ook de begraafplaatsen en het crematorium in Crooswijk (Rotte) per boot bereikbaar.

Blijft u liever aan wal, dan zijn er talloze uitvaartlocaties aan het water die geschikt zijn om op een informele wijze een afscheidsbijeenkomst te organiseren.

De kosten voor een ‘afscheid op het water’ kunt u vergelijken met een uitvaart op een alternatieve uitvaartlocatie. Uiteraard geheel afhankelijk van persoonlijke invulling en specifieke wensen. Diverse mogelijkheden zijn bespreekbaar.

Kijk voor meer informatie op: www.afscheidophetwater.nl of www.uitvaartophetwater.nl