ROUWDRUKWERK

Met een rouwkaart stelt u anderen in kennis van het overlijden en communiceert u de bezoekmogelijkheden en/of de uitvaart. Uiteraard helpen wij u (indien gewenst) met het opstellen van de tekst en het vormgeven van de kaart.

Het opmaken en drukken van rouwkaarten, dankbetuigingen en liturgieën kunnen wij in eigen beheer uitvoeren. Speciale wensen zijn bij ons mogelijk. Zo kunnen wij een foto of afbeelding in kleur op de rouwkaart of liturgie afdrukken.

Uiteraard kunt u ook zelf ‘online’ een kaart ontwerpen en opmaken en deze laten drukken bij een printservice. In dat geval kunt u gebruik maken van een zeer gebruiksvriendelijke ontwerp-tool van een samenwerkende partner.

Verder kunt u bij ons de adressering van de kaarten laten verzorgen. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de enveloppen zelf te schrijven.

Ook voor het het plaatsen van een overlijdensadvertentie kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen uw rouwadvertentie compleet tot en met plaatsing in de door u gewenste krant of andere media. Een tevens als digitale kennisgeving.

Voor meer informatie:
ERASMUS UITVAART
Bel 010 – 220 5087

EU-dots