INFORMATIE

Hieronder vindt u een aantal handige bestanden met nuttige informatie, tips en voorbeelden:

Checklist in geval van overlijden
Ter voorbereiding op de uitvaartbespreking kunt u aan de hand van een checklist de navolgende zaken op voorhand klaarleggen of regelen.

Wilsverklaring | Uitvaartwensen
In een wilsverklaring kunt u in grote lijnen of zeer gedetailleerd aangeven hoe u uw uitvaart wilt laten verlopen. U kunt dat doen door een wilsverklaring in te vullen en te bewaren bij uw persoonlijke bescheiden.

Voorbeeld rouwtekst
Het meest persoonlijk is natuurlijk zelf een tekst voor de rouwkaart te maken. Omdat dit niet voor iedereen is weggelegd, volgen hier enkele voorbeelden. Met deze voorbeelden kunt u tot een persoonlijke tekst komen.

Voorbeeld adressenlijst
Voor het versturen van rouwkaarten is het praktisch om een adressenlijst klaar te hebben. Met bijgaand voorbeeld kunt u een lijst aanmaken en daar waar nodig is (tussentijds) aanpassen.

Voorbeeldtekst dankbetuiging
Enkele weken na de uitvaart bestaat de mogelijkheid dankbetuigingen te versturen. Een dankbetuiging wordt veelal vanuit de directe kring van nabestaanden verstuurd aan overige familieleden en belangstellenden. Zo laat u weten dat u het fijn vond, dat familie en vrienden hun betrokkenheid hebben betoond rondom het overlijden en bij de uitvaart.

Erasmus Uitvaart Bewaarkaart
Op de bewaarkaart van ERASMUS UITVAART staat stap voor stap wat u kunt doen als u geconfronteerd wordt met een overlijden. Praktische en handige tips om in geval van een overlijden te kunnen handelen.

Voor meer informatie:
ERASMUS UITVAART
Bel 010 – 220 5087

EU-dots