ONZE DIENSTVERLENING

Dagelijks doen we vooraf uitgebreid onderzoek naar kwaliteit en prijs. Van kleine- en voor grote uitgaven, voor alledaagse tot bijzondere aangelegenheden.

Maar als we ons noodzakelijkerwijs moeten oriënteren inzake overlijden en uitvaart, doen we nauwelijks of niet bijtijds onderzoek naar de mogelijkheden en diverse uitvaartzorgaanbieders. En ook al is de overledenen- en uitvaartzorg in ons land goed geregeld, we mogen gerust kritisch zijn en vragen stellen.

Vind de uitvaartzorg die bij u past
Als we ziek worden, hechten we veel waarde aan het advies van hulpverleners. En dat is logisch. Maar waarom dan niet als het gaat om overlijden en uitvaart. Wat is er mogelijk op het gebied van eigen invulling en vormgeven van het laatste afscheid? Wat kost die laatste reis en ben ik vrij om zelf te kiezen wie mij daarbij helpt en ondersteunt?

Helemaal niet vreemd dus…
Helemaal niet vreemd dus dat ik u als uitvaartverzorger oprecht wil en kan adviseren bij het maken van keuzes op basis van uw wensen. Ik wil u graag ondersteunen en voorzien van alle suggesties en het geven van een gepast advies. Geheel vrijblijvend!