HANS LEMMERS

Hans Lemmers (1969): geboren, opgegroeid, woonachtig en werkzaam in Rotterdam.

Ambitieus en vernieuwend
Na een carrière als inkoper bij een groot softwarehuis heb ik in 1995, op 26-jarige leeftijd, de overstap gemaakt naar de uitvaartbranche en heb mijn sporen meer dan verdiend bij één van de grotere particuliere uitvaartondernemingen in Rotterdam. Na ruim 16 jaar ‘bouwen’ aan de organisatie van mijn voormalige werkgever was het tijd om mijn eigen koers te varen. In 2011 kwam een gekoesterde wens in vervulling en ben ik als zelfstandig ondernemer gestart.

Passie voor het uitvaartvak
Persoonlijk en onafhankelijk advies en aandacht voor de te verzorgen uitvaart zijn voor mij de meest belangrijke motivaties geweest om met een zeer ruime ervaring op het gebied van uitvaartzorg te kiezen voor zelfstandigheid. Persoonlijke begeleiding, vormgeving van individuele wensen en behoeften staan bij mij centraal.

Uitvaartverzorging met een Rotterdams accent!
Onder de handelsnaam ERASMUS UITVAART verleen ik, in samenwerking met een aantal gerenommeerde toeleveranciers en ondernemers in de uitvaartbranche, mijn diensten als uitvaartverzorger en adviseur aan particulieren in de regio Rotterdam en omstreken. Een vertrouwd ‘Rotterdams’ gezicht in uw omgeving!

Heeft u direct hulp nodig of wilt u zich vooraf oriënteren betreffende de diverse mogelijkheden rondom de uitvaart, neemt u gerust contact met mij op.

Ik kan u oprecht adviseren bij het maken van keuzes op basis van uw wensen.

Met vriendelijke groeten,
Hans Lemmers
uitvaartverzorger en adviseur sinds 1995